- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #21.061
Günaydın Nurummmmmm :1hug:
Çiçekim bence kurcalamayın daha fazla olayları. Patron öyle diyorsa öyledir deyip kabul edin. Dünde demiştim ya belki de geçici birini arıyorlardır diye. Bak onlarda yardımcı alacakmış.
Üstlerine gitmeyin daha kötü olmasın kuşum.
Eli sopalı kaptan lakabını sevdim. Valla kilo alanı. kaçamak yapanı sopalarım alırım ayağımın altına ezerim çiğnerim. Bu cüsseyle ezildiğiizde ne hale gelecekseniz bir düşünün derim :)
Kilo vermende normal bulantılar kusmalar ilk haftalarda kilo verdirir. Birde sağlıklı beslendiğin için gereksiz kiloları almıyorsun kuşum. Ama bebiko sağlıklı ya gerisi boş.
İşallah dediğin gibi bende 67 olurum ama imkansız gibi şu an
Günaydın kızlar ya dün ben zevcan senin erkek arkadaşınla tartırtışmıssın onu atlamışım canım affet beni ya görmedim o kadar kafam dağınıktıki özür dilerim canım benim.ama aranız düzelmiş sabah okudum ve çok sevindim bu habere.
İşallah bebem ya işallah.
Öyle yap bravo en doğru karar bu canımcım. Bebeğini de kendini de üzme.
Valla şu gruptan çıtır çıtır mezun olalım başka bişiy istemem. Ben 65 olayım da hedefimi 60 a çekicem olursa. Olmazsa da bırakıcam kaldığım yerde 65 de yeter bana.
çağlayanım düzeldi aramız beni aldattığımı düşünüyordum hersey başkasının mesajının yanlıs gönderilmesiymiş askeriyede tek telf kullandıklarından kaynaklanmıs bilmiyorum annesini üzerine yemin etti ama hala tam affetmiş değilim bana hediye alcak tabi ne alacağına karar vermem gereiyo önce ne aldırsam ki kaydirigubbakcemile3
canım bi süre iş yerindeki olayları oluruna bırak bakalım bence onlar birini alıcaklar yetiştirip seni öyle ayırıcaklar şuanda ii kötü calısıyorsun ama calısmadığın günlerde olucak ozamnı bekilyorlar bence suanda hiç bişi yokmus gibi davranman en mantıklısı durum kontrolu yap.bakalım altından ne cıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?