- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #21.021
kızlar ben kacıyorum eşim uyandı bızım tatıl mesaısı baslıyorr tekrardann ayyy bole mesaıye can kurban valla :)) opuyorumm hepınızıı caglayanımm bebıkomudaa optumm ıı bak kendınedee mercımegımedeee
ohh ohh ne güzel...sağol bende sizleri özledim...
hoşbulduk canım benim...bugün katıldım aranıza:):):)hiç hoş değil ama genelde işyerlerindeki taktikler hep aynı canım...hiç zannetmiyorum aklına gelir mi acaba...benim patronumun hayatı inanırmısın ben işten ayrıldıktan sonra tamamen filmlik oldu...
biz şirkette 2 kişiydik hamile.adam bize yapmadığını bırakmadı.. bizle birlikte patronun kızıda hamileydi.hep onu anlatırdı.bir siz doğuruyorsunuz sanki derdi hep...sonrasında kızı 2.ciye hamile kaldı ve bebeği sakat doğmuş.hiç yürüyemiyor konuşamıyorrr.allah düşmanımın başına vermesin gerçi...kızınıda çok severdim.onun adına o kadar çok üzüldüm ki...ama rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmıyor bu olaydan sonra buna çok inanır oldum ben.
Hoşbulduk canım.Dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti zaten.O kadar kızgın ve kırgınımki onlara 4 yıllık emeğim var benim bu şirkette.Bir kalemde silip atıyorlar şimdi.Ve konuşmuyorlarda üstüne üstlük
Zaten direk işten çıkarma olursa mecbur tazminat ödeyecekler ama onlar o yola başvurmaya işten çıkarmaya birini karar verdilerse yıldırma politikası uyguluyorlar o kişiye baskı üstüne baskı onun olmayan işleri yapması işe gidiş geliş saatleri konusunda baskılar daha neler var neler banada şu anda aynısını yapıyorlar işi kendim bırakıyım diye
tünaydın kızlar
sağol özgecim.ben geçende mezun olarak ayrılıp dönmüştüm takıma.bus eferde sorun olacağını zannetmiyorum...
menümü yazayım ben
sabah 1 fincan maydanoz suyu
kahvaltı bir simit kk kadar beyaz peynir,yarım domates,5 yeşil zeytin bir fincan çay
ara yarım salatalık
öğle semizotu yemeği yoğurt
ara yeşil çay
akşam domates çorbası,taze fasulye,salata
ara karpuz yiyebilirim...
Neden ağlıyorsun ki şekerim.
İşverenler böyle. İstersen 40 yıllık emek ver direk harcarlar.
Onlar için kendini üzme.
İstediklerini yapsınlar. Sakın ama sakın üzüldüğünü etkilendiğini belli etme. Politik ol politik davran. Ne derlerse yap. Yapamayacağın ne vereiblirler ki. Yük taşıtmazlar herhalde. En fazla özel işlerini yapmanı isterler kapa gözünü yap. Ama sakın kendin çıkma. Onlar içinde kendini üzme.
Tamam canım.
Akşam ki karpuzu yemezsen süper mönü.
çağlayancım hoşgeldin canımm okudum yazıklarını nasıl üzüldüm tahmin edemezsin..
biliyorsun benmde cok sorunum var çalıstığım kurumla ilgili sakın pes etme ama onlar çık demek zorunda kalsınlar tazminatını almadan bırakma kaç senelik emeğin ki şimdi kendindende cok düşüneceğin birisi olucak neden cocuğunun hakkını yemeklerine izin veresinki dimi ama üzmemeye çalıs kendini bende burdaki coğu kişi ile konusmuyorum artık ilk zamnlar cok zor geliyorduda şimmdi alıstım sabret tatlım gecicek hepsi doktorundan rapor iste yani nasıl ii olucaksan nasıl mutlu hissediceksen öyle yap ..
bebişe ve kendine dikkat et opuyorumnanaktan
Zevcan uyuyormusun listeye bakayım.
Senin işinde çok zor tatlım ne diyim bilmiyorumki allah ikimizede kolaylık versin.
hak helal etme konusunuda bende etmiyorum.Akşam eşimede söyle ben onlar için herşeyden fedakarlık ettim.Sabahlara kadar oturup iş yeri çekini ödeyebilsin diye fatura kestim.Hasta olduğum zamanlarda evden müşterileri tahsilat için aradım neler neler yapmadım ki.Herşeye katlandım ama bu son damla oldu artık.Zaten kıskanç insanların yapabileceği şeyleri yapıyorlar ikiside.Ama tamda iş yerine düşmüşüm diyorum hani.onlar imam nikahlı yaşıyor gizli saklı kaçamaklı biz resmi nikahla gönlümüzce yaşıyoruz bununda etkisi büyük olsa gerek artık
herkes ettiğini bulur tatlım sabredicez bi süre vardır bundada bi ahyır diyorum bi sınav er gec biticek kazanan ben olmak istiyorumm ondan sabır biraz daha dayan bakalım sonuc ne olucak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?