- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.641
Nurcum öğlen öğünleri nerde kuşum.
Çok güzel beslenmişsin ama öğlen yok.
Pazar akşamki dondurmayıda boşver olsun artık o kadar.
c.tesi
kahvaltı(11:30)
peynir,2 zeytin,domates,salatalık, 1 dilim tam buğday ekmeği
1 saat bisiklet
akşam( 19:00)
1 tabak mercimek çorbası,1 tabak nohut yemeği, semizotu salatası
şekersiz çay
pazar kahvaltı(11:00)
domates,salatalık,peynir, 2 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam(18:00)
maydonoz,yoğurt, 4 köfte
dondurma
selma kizlar moraller tavan yapmis bakiyorum süper bende bugüne iyi basladim bu demek oluyorki bu hafta güzel gidecek ayrica spor salonunada yazilabilirim 2 yerde randevum var bakalim ne olacak
Günaydın kızlar
Özgecim arada olur dert etme en kötüsü bu hafta aynı olursun.
Nilay ve Zevcan haftaya çok hevesli başlamışsınız maşallah, azminiz hiç eksilmesin inşallah.
Çağlayan iyi olmana sevindim canım, inşallah böyle gider. Bence senin minik erkek:=)
Nilay sende mi d.k.h. kullnıyorsun. Baş harfi y 'mi. Bende 2 aydır kansızlık nedeniyle kullanıyorum acaba o yüzden mi yaptığım halde olması gerektiği kadar kg. veremiyorum ,
Zevcan geçmiş olsun canım, tansiyonda insanı mahveder, tuzlu ayran falan içsen.
yasocum spor salonuna yazılacak olman cok güzel keske bizde böyle seyler yapabilsek kaydirigubbakcemile2
canim aslinda oranin imkanlari daha fazla diye biliyorum ama vaktiniz yok sanirim benim burda imknalarim cok ksiitli ben kapaliyim sadece kadinlarin oldugu spor salonuna gidebiliyorum evet var burda ama cok pahalilar ama bi sekilde kandirdim esimi :roflol: banane yaptigim hic bisey yok ne kuaföre giderim ne öyle zirt pirt alis veris ederim bana ayirak bi 50 eurosuda olsun yani dimi sempatiksalakcinni
ah tatlım benm olduğum yeri bi bilsen köy resmen hiç bişi yok burda çankırının ilcesindeyim ama ilce demeye bin sahit lazım..
ayırsın 50 eurosunuda boşver tatlım sonucda senin için calısmıyormu yapcak tabi o kadar fedakarlık her sey biz bayanlar için sırnaşık şey
dimi canim madem zayif seviyo sonuclarinada katlanacak :roflol:
kaçamaksız bi hafta sonuydu kendimle çok direndim ne yalan söyliyim özelliklede mönüm 0 şeker olduğu için çok zor oluyor ne karpuz yiyebiliyorum ne dondurma ... kağıt helva içinde maraş usulü dondurma ve üzerinde çikolata sos yedim hayallerimde dur şimdide bi tane yiyeyim bari hayallerimde tabi:sinifsinif:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hayaller aaahhh ahhhhhh
ne güsel dimi boshayallersmile
canım kacamaksız hafta sonu geçirmen süper bişi bu hafta biz 1. olucaz inanıyorum ben buna belki derece bile alırız bireyselde kaydirigubbakcemile2 bantlarla aran nasıl işe yarıyorlarmı :1rolleyes:
bantlar yüzünden yiyemiyorum zaten 120 tl bayıldım valla hayatta yemem
umarım işe yarar cok pahalıymıs çünkü
evet benim içinde pahallıydı ama gözümü kararttım canım napim geçen sefer kullandığımda da kilo vermiştim bakalım bu sefer nolacak
Ben geldim hanımlar...
Leslie ile 3 mile indirdim hatta 3 mile tamamladım ter içinde kaldım.
Ama benim bünyeye bence hafif geldi.
O nedenle 4 mile indirmeye başladım güzel yorumlar almış...
merhabalar benim laptop bozuk hala
işyerinde pek vakit bualmıyorum ama şimdi hasta gelmedi gireyim dedim
sabah:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kk peynir, 1 rezene çayı
öğle :fırında köfte 1dilim kepek ekmeği
ara: karpuz
akşam sadece karpuz yemeyi palnlıyorum sıkıldım 60 lardan, bu cuma 50li rakmalrda olucaammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?