- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #20.481
Leslie ile yürüyüş yazınca googleda linkleri çıkıyor cnm.
Ben akşam evde deniyeyim yeni formatladım da engelleri kaldırmadım.
Sanada haber veririm.Tembellik yapmiyimde gitsin şu basenim.kaydirigubbakcemile
Pes ettim bende çok uzun geldi:)
Kısaca herkes için herşey yolundadır umarım...
Ablam 3 yudum nescefe demişsin bir şeycikler olmaz gerçekdenkaydirigubbakcemile2
Ayrıca eşinle aranı düzeltmene çok sevindim.Bende kinciyim sanırım gurumluyum haklıysam asla adım atmam.Allahtan sevdiğim tam tersim de dengeliyoruz.Uğraşıyor çocukcağız benimle...
Çiçekcim bebişin resimlerine baktım bulantıların çokmuş çok geçmiş olsun.
O güzellik için her şeye değer...
Yasemin çok geçmiş olsun oğluşun hastalanmış inşallah en kısa zamanda düzelir.
Nilay hoşgeldin canım menün gayet güzel.
yasemincim oğluşuna geçmiş olsun, sende de kansızlık çıkmamasına şaşırdım doğrusu..Neyse dr. un iyiymiş şansına, daha detaylı tahlil yapıp bulurda , sende kurtulursun bu yorgunluktan inş.
canim cok saol valla cok haklisin tam oh diyecekken birsey cikiyor öksürükleri gecmisti cok sükür ama iste durup durup bisey cikiyor Allahim beterinden korusun ne yapaylim bizimde sinavimiz böyle demekkinekss mönün bence çok güzel göze batan bi yemek göremedim açıkçası
şebom bantlarda 3.günüm kg da aldım malesef 1,5 kg 75 oldum ama bu bantları yeni başlangıç kabul ediyorum bakalım görücez sonuçları
yasemincimm çok üzülüyorum tatlım yaaa ne çocuklar ne sen şöyle bir ohh çekemediniz tatil seni neşelendirmişti ne güzel Allahtan hemen iyileşmeniz için dua edicem canım
tamam banucum senin kilona yakın alırız..
banu çok almışsın bee kuzum sende, inş çabuk verirsin.
senin adina sevindim canim,bunlarda evliligign tuzu biberi iste :)
ben cok yorgunum gene sabah oglumu doktora götürdüm virüs varmis dudginda agzinin icnde svililce giib seyler cikti agri kesici ve krem verdi evden cikmak yasak bende iyi degilim migdem bi tuhaf sabah gelebilrimiyim bilmyiorum gelemessem bu sabahki kilom 64.5 malesef
ceren tetmi yapacakmis bugün biraz okudum ama tam nedir anlaymadim hic halim yok valla he bide doktoru aradik kanda bisey cikmamis benim gidicem yine ne yapicagimizi konusacakmisiz bu doktor cok iyi cok ilgili bakalim ins bi derman bulur derdime
Özgecim aranız düzelmiş, adam özür dilemiş uzatma daha fazla bence.
Kızlar bende öğlen 40 dk .yürüdüm. Bu Cuma yarışması olmasa böyle bir gayrete girmezdin sanırım :=)
Ablam 3 yudum nescefe demişsin bir şeycikler olmaz gerçekdenkaydirigubbakcemile2
Ayrıca eşinle aranı düzeltmene çok sevindim.Bende kinciyim sanırım gurumluyum haklıysam asla adım atmam.Allahtan sevdiğim tam tersim de dengeliyoruz.Uğraşıyor çocukcağız benimle...
Dünkü menüm...
Sabah klasik kahvaltı
11:30 yeşilçay
12:30
Tavuklu salata ayran
15:00 bir bardak yeşilçay
Ara 1 kase kiraz
Akşam
Fasulye+salata
1,5 litre su
günaydın kızlar..
günaydfınlarkilo verememişim maalesef , biraz tuvalet problemimvar ondan galiba(
bu arada evde laptopbozuk giremeiyorum
takımdan atmayın beniiiiiii
Günaydın bayanlar opuyorumnanaktan
Dün yediklerim nelermiş bakın bakalım.
Sabah
1 domates, 3 dilim salatalık, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 buğday ekmek, maydanoz
Öğlen
1 Hasanpaşa köfte (üzerinde püre vardı yemedim), Fırında karışık kızartma azıcık domates soslu, yoğurt
Akşam
Burger Kinge gittik ve ben tavuklu salata yedim. Eşim şoklarda çünkü tam bir burger delisiyimdir. 1 bardak da ayran.
Bu sabah 70.2 :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
kızlar ben kilomu en son bildirmek istiyorum eğer totali etkileyeceksem listeye girmeyeceğim o sebeple en son kişi kilosunu bildirene kadar bekliyor olacağım bilgilerinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?