Günaydın bayanlar opuyorumnanaktan
Dün yediklerim nelermiş bakın bakalım.
Sabah
1 domates, 3 dilim salatalık, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 buğday ekmek, maydanoz
Öğlen
1 Hasanpaşa köfte (üzerinde püre vardı yemedim), Fırında karışık kızartma azıcık domates soslu, yoğurt
Akşam
Burger Kinge gittik ve ben tavuklu salata yedim. Eşim şoklarda çünkü tam bir burger delisiyimdir. 1 bardak da ayran.
Bu sabah 70.2 :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
senin adina sevindim canim,bunlarda evliligign tuzu biberi iste :)
ben cok yorgunum gene sabah oglumu doktora götürdüm virüs varmis dudginda agzinin icnde svililce giib seyler cikti agri kesici ve krem verdi evden cikmak yasak bende iyi degilim migdem bi tuhaf sabah gelebilrimiyim bilmyiorum gelemessem bu sabahki kilom 64.5 malesef
ceren tetmi yapacakmis bugün biraz okudum ama tam nedir anlaymadim hic halim yok valla he bide doktoru aradik kanda bisey cikmamis benim gidicem yine ne yapicagimizi konusacakmisiz bu doktor cok iyi cok ilgili bakalim ins bi derman bulur derdime
Yaso geçmiş olsun şekerim. İşallah kısa sürede düzelir.
Özgecim aranız düzelmiş, adam özür dilemiş uzatma daha fazla bence.
Kızlar bende öğlen 40 dk .yürüdüm. Bu Cuma yarışması olmasa böyle bir gayrete girmezdin sanırım :=)
Uzatmadım şebom merak etme. Ama akşam elimi ayağımı öptürdüm kaydirigubbakcemile3 Zaten ben gündüz aramasaymışım akşam o konuşacakmış. Tühh dedim keşke aramasaydım. kaydirigubbakcemile3
Ablam 3 yudum nescefe demişsin bir şeycikler olmaz gerçekdenkaydirigubbakcemile2
Ayrıca eşinle aranı düzeltmene çok sevindim.Bende kinciyim sanırım gurumluyum haklıysam asla adım atmam.Allahtan sevdiğim tam tersim de dengeliyoruz.Uğraşıyor çocukcağız benimle...
Saol cnm. Allah başka dert vermesin işallah. Ufak tefek şeyler olacak elbet.
Nescafe de senin yüzünden di cadoloz alsanaalsanasmile
Dünkü menüm...
Sabah klasik kahvaltı
11:30 yeşilçay
12:30
Tavuklu salata ayran
15:00 bir bardak yeşilçay
Ara 1 kase kiraz
Akşam
Fasulye+salata
1,5 litre su
:lepi:
Günaydın Nurcum.
günaydfınlarkilo verememişim maalesef , biraz tuvalet problemimvar ondan galiba
(
bu arada evde laptopbozuk giremeiyorum
takımdan atmayın beniiiiiii
Dİlekcim gündüz işyerinden de giremiyormusun canım. Çalışıyordun sanırım. Hani girsen hem senin için hem takım için daha iyi olacak diye düşünüyorum.
4.TAKIM CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
sebnemselayfurkan ( 67,7
hasretim34 ( 63.5
dilekruzgar ( 60.1/60,1 /0 %0)
uaydın(73,5
İrem&Özge ( 71.3 / 70.2 / 1.10 / %1.54 )
meyvenull (62
NeKss (66.2
angela90(68.8
lightlife(73 (6. takımdan ayrılmıştıyarın açıklamayı yazarım .kaçıncı etep old.)
4.TAKIM TOPLAMI