- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #20.321
selsm kizlar,kaynatmisisniz gene :)
caglayanla ceren gelmis hosgelmis cerencim gecmis olsun dikkat et keddine ins seninde hayirli haberlerini aliriz..
caglayanim sende kisa sürede atlatirsin ins bu sikintili dönemleri bende 2.hamileligimde yasamistim gercekten cok zorluyo insani hele o durumda calismak tam bir iskence Allah yadimcin olsun ins..
meyvenull ve ligtlife tebrik ederim kizlar aynen böyle devam..
özge sen bugün tartilmadin galiba..
sebnemde inise gecememis olsun canim üzülme cumaya daha cok var..
gelelim bana ben hala kilolarimin kendiliginden gitmsini bekliyorum :)
bugün uykum icin doktora gittim,doktor korktu benden :) cok soluk görünüyomusum kansizlik olabilir dedi cigerlerimi kalbimi filan dinledi guatirima bakti eliyle en sonudada kan aldi 2 güne cikarmis sonuclar,bakalim ne diyecek sonuclar bana..
caglayanla ceren gelmis hosgelmis cerencim gecmis olsun dikkat et keddine ins seninde hayirli haberlerini aliriz..
caglayanim sende kisa sürede atlatirsin ins bu sikintili dönemleri bende 2.hamileligimde yasamistim gercekten cok zorluyo insani hele o durumda calismak tam bir iskence Allah yadimcin olsun ins..
meyvenull ve ligtlife tebrik ederim kizlar aynen böyle devam..
özge sen bugün tartilmadin galiba..
sebnemde inise gecememis olsun canim üzülme cumaya daha cok var..
gelelim bana ben hala kilolarimin kendiliginden gitmsini bekliyorum :)
bugün uykum icin doktora gittim,doktor korktu benden :) cok soluk görünüyomusum kansizlik olabilir dedi cigerlerimi kalbimi filan dinledi guatirima bakti eliyle en sonudada kan aldi 2 güne cikarmis sonuclar,bakalim ne diyecek sonuclar bana..