- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #19.981
Ben internetten indirdim canım...
Leslie ile yürüyüş 1,2,3 diye gidiyor...
HEr kademede hareket derejesi süre kalori yakımı artıyor.
Ben çok faydasını görmüştüm zamanında.
Şu ara geç gittiğim için pek yapamıyorum.
Ama hafta sonu bende indirsem fena olmaz.
Ben de kardeşim askere gitmeden evlenmiştim annem çok ama çok zorlanmıştı. HAzirandı evlendiğimde kardeşim Kasımda gitmişti.
Bekle cnm bence sende.
Kız var ya senin için kaçamak yapmıcam haftasonu. opuyorumnanaktan
cerenim calles var bende yaaa atıyım tatlım ben sana onları msnden niye uğraşıyorsun bak aklıma şimdi geldi :)))
cerenim calles var bende yaaa atıyım tatlım ben sana onları msnden niye uğraşıyorsun bak aklıma şimdi geldi :)))
msnden atamassin canim boyutlari cok büpyük gitmiyo ben denedim ama olmuyo malefes
Hadi ya mail atıyım leslide varmış bak onuda yeni gördüm :)))
canim ne gibi faydalrini görüdn biraz anlatsana,anltta gaza gelip yapayim bende bide kac mil yapioydun ne zamany apiyodun sabhmmi akammi filan iste
Hadi ya mail atıyım leslide varmış bak onuda yeni gördüm :)))
canım onu at bak ama ınternet adresı varsa onu at daha ıyı olur yoksa dosya buyukse gelmezz
canim leslinin bütün videolar sende zayifla sitesinde var
Canım ben 1 mile yapmıştım...
İki hafta sonra 2 mile sonra 3 mile
En son 3 de kaldım.O zamanlar eve erken gidiyordum hafta içi akşamları hafta sonu ise sabah akşam yapıyordum.Videolarda bir hoca avar arkasında öğrencileri en önce ısınma hareketleri sonra yavaş yavaş tempo artıyor...Leslie dışarı çıkıp yürümeye zamanı olmayan insanlar için.Yürüyüşde yakılan kalorinin dahi fazlasını yakıyorsunuz.Vucudunuz şekilleniyor.Özellikle bel,göbek ve basen çevresi için ideal.Çünkü vücudunuzun çalıştığını hissediyorsunuz...Ama dediğim gibi 1 mile ile başlayıp yavaş yavaş diğer millere geçmek lazım.Sıkılaşmak ve kalori yakmak için birebir...Mesela akşam yemeğinden sonra yapıyordum ben genelde saat 22:00 23:00 evdesiniz zaten hemde kalori yakıyorsunuz ben kesinlikle tavsiye ederim.
İkiniz içinde hayırlısı olsun canım benim iyi düşünüp doğru karar verin.
desene çok yorucu bir tempon var canım aman bende bir ayı kapattım yeni ayı açmasak çok iyi olacaktı ama yap yap bitmiyor bir türlü :)))
pc kitlendi kız gönderirken :)))
canim lesliyi taniyorum bütün videolari var bende ama yapmaya adam yok :) bide yaptim bi kac kere basit gibi geldi bana aman yapsamda basit olsa ama nerde 2 gün yapiyom 3.gün yok
istiyosan bende ındırcem ya sımdı beraber baslayalım hergun ne yaptıgımızı anlatalım belkı sende gaza gelırsın bolece tatlımmm
canim lesliyi taniyorum bütün videolari var bende ama yapmaya adam yok :) bide yaptim bi kac kere basit gibi geldi bana aman yapsamda basit olsa ama nerde 2 gün yapiyom 3.gün yok
Kızlar ben kaçıyorum bana müsade kendinize iyi bakın birazcık işlerim var onları bitiriyim yeniden gelmeye çalışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?