39 kiloyum :(

bugün yine doktordan geliyorum =) dahiliyede tahlil sonucumu kontrol ettiler. kilo almaman için bir neden yk sonuçlar iyi. hatta zayıf olmana rağmen kanın bile yüksek dediler =) ordan diyetisyene sevk ettiler. tartıya bir çıktım 39.5 kiloyum o yarım kiloyu nasıl aldıysam artık =) sonra beslenme listesi yptı bna 2300 kalorilik. onun haricinde ilaç falan vermedi. buna devam et 1 ay sonra tekrar gel bakalım duruma göre dedi :)

bir arkadaşımda hiç kilo alamıyordu mayonezin çok kilo aldırdığını söylemişler ve denedi her yemekte bol bol yedi yaklaşık 7 kilo aldı 4 ayda ama her bünyede aynı etkiyi yapıyormu bilmiyorum

Kilo almak istiyorsan sağlıklı bir şekilde almalısın öyle değil mi?
Yağlı yemeklere saldırmamak gerek öyle.
Bol su içmelisin ve egzersiz, spor yapmalısın. Yürüyüş, koşu falan.
Bebe bisküvisinin ben çok faydasını gördüm. Kendim çok sevdiğimden günün her öğününde yerdim neredeyse. 2 ay falan yedim öyle.
44 kilodan 51 kilo oldum. Şuan büyük ihtimal verdim kiloları. İştahım kapalı bu aralar.
Sen ye ama.

bende yarın qitcem yaa 44 kiloydn okadar yememe raqmen 42 olmuşum. bebe bisküvisi yicem :)
ama doktoruda ihmal etmicem. ücret falan almıolar demi cnm ?

bende yarın qitcem yaa 44 kiloydn okadar yememe raqmen 42 olmuşum. bebe bisküvisi yicem :)
ama doktoruda ihmal etmicem. ücret falan almıolar demi cnm ?

yk canım almıyorlar. devlet hastanesinin diyetisyenine gittim ben. bu arada konu sahibi benim :) yeni üyelik almak zorunda kaldım..doktor liste veriyor sanada öyle yapar büyük ihtimal. bebe bisküvisine bende başlıcam. bi alabilsek artık şu kiloları :)

bir arkadaşımda hiç kilo alamıyordu mayonezin çok kilo aldırdığını söylemişler ve denedi her yemekte bol bol yedi yaklaşık 7 kilo aldı 4 ayda ama her bünyede aynı etkiyi yapıyormu bilmiyorum

evet benim listede de yazıyor mayonez. yağlı olduğu için kilo aldırıyor galiba. ama mayonez sevmiyorum bende bu arada konu sahibi benim.. bu yeni üyeliğim =)

bende kilo almak isteyip alamayanlardanım ama snn boyuna göre kilon cdden zayıf bn 37 kiloyum ama boyum 160. hep kilo almak için başlıorm diyetlere ama olmuo diyetisyenede gttim acıkıorm ama içimden yemek gelmio.s bu aralar iice kurudum.. aynı dertteiz (

uf uff napıcaz bilmiyorum ya.. yere oturunca kemiklerim batıyo :) diyetisyenede sinir oldum benim iştahım yok zaten kapı gibi 2 sayfalık yemek listesi verdi.. be adam zaten yiyemiyorum önce iştah açıcı bişey ver demi hey allahım ya =)

valla hırs yaptım ben kilo alıoz derken bi bakmışım erimişim ama şöle bişi var siqara kullanıorum ben bebe bisküvisini siqara içmediqim zaman yiorum karnım aqrıo yoksa. bak ben dün başladım yemeqe sonuç alırsam kesin yazarım zaten buraya

yaz yaz bende yazıcam =) allahtan o sigarayı bari bıraktım. 1 ay oluyor.. çevremdekiler kızıodu hep bana hem zayıfsın bde sigara içio ya şuna bak fln diolardı =) kilo aldırmıo mu ki sigara ya hep öle diolardı bana =) neyse ki bıraktım..

Canim bnde 1.73 boy kilom 42. Bnde doktora gttim herhngi bi saglik sorunum yok ama ben diyetsyenede gtmek istiorm bi progrm yazdn bna die kilo almam lazm. Sen hngi diyetsyne gdiosn cnm neler yiosn yardmci olurmusn ?

canım mutlaka dıyetısyene gıt emın ol ki herhangı bı saglık sorunun yoksa kesin alırsın bende oyle aldım hıc vakıt kaybetme gıt bence

darısı banaaa :)

canım mutlaka dıyetısyene gıt emın ol ki herhangı bı saglık sorunun yoksa kesin alırsın bende oyle aldım hıc vakıt kaybetme gıt bence

Bnde gitmek istiyorum zaten ama hangi diyetisyene gidicegime karar vereniorm. Sen hangisine gittin acaba? İstanbulda diyetsyen onerebilcek kmse varmii ?

Bnde gitmek istiyorum zaten ama hangi diyetisyene gidicegime karar vereniorm. Sen hangisine gittin acaba? İstanbulda diyetsyen onerebilcek kmse varmii ?

ben istanbulda degılım cnm. ama normal devle hastanesine gitmistim hepsi aynıdır ya buradan okuduguma göre verdikleri liste bile birbirine benziyor. sonucta kilo aldıracak besinler belli aklın hangısıne yatarsa özel ya da devlet farketmez bence git istedigine.

arkadaşlar alabildiqim için mutlu oldum ve paylaşasım qeldi
yaklaşık 5 qündür yiorum bebe bisküvisini 700 qr almışım
bu bile bi umut valla durmak yok :)

Canim bnde 1.73 boy kilom 42. Bnde doktora gttim herhngi bi saglik sorunum yok ama ben diyetsyenede gtmek istiorm bi progrm yazdn bna die kilo almam lazm. Sen hngi diyetsyne gdiosn cnm neler yiosn yardmci olurmusn ?

cnm ben ankaradayım ben baya yiyorum suan 50 küsür olmusumdur ins 18 inde tartılcam iste:) simdi 10.30-11 arası kahvaltı yapıyorm kahvaltıda yumurta/memen/omlet birinden birini yiorum yanında peynir recel salatalık cay vs oluyor. Saat 1 e dogru ara ögünüm var burda sütlü tatlı ya da su tost ekmekleri var ya onlardan 4 tane olacak sekilde tost yapıyorum ( peynirli,nutellalı,kasarlı vs) saat3 e dogru öglen yemegim var burda patates kızartması+tavuk+yogurt+ekmek+salata ya da büyük pizza yada hamburger menü yada kusbasılı pide yada makarna salata yogurt gibi seler yiorum saat 4.40-5 arası ara ögünüm var eger sabahki ara ögünümde tost yediysem burda kesin sütlü tatlı yiyorum ( dondurmalı kazandibi, sütlac vs) eger sütlü tatlı yediysem sabah, bu sefer yas pasta tarzı seyler yiorum.saat 7.15 de aksam yemegim var burdada corba, etli yada etsiz yemek( patlıcan,fasulye gibi) bazen patates ve bol bol ekmek tabi:) saat 9 a dogru kek, kurabiye tarzı seyler yiorum saat 10.30 dada yine tost, sütle mısır gevregi gibi seyler yiorum en sonda 12 ye dogru 2-3 porsiyon meyve yiorum tamamdır:)) sana şöyle diyim bol bol ekmek ye. ekmek yiyemiyorsan ekmek yerine gecen seyleer ye. Mesela 2-3 kasık makarna ya da pilav 1 dilim ekmek eder. 1 orta boy patates 1 dilim ekmek eder. E birazda zorlicaksın zorlamazsan olmuyor:)

cnm gercekten boyun ile kilon arasındaki fark cok fazla acil olarak doktora gitmelisin. protein ağırlıklı beslenmeli ve agırlık calısarak kas yapmalısın erkeklerin ugrasıp yapmaya calıstıgı kaslardan bahsetmiyorum.ağırlık calısarak kaslarını güçlendirmelisin ki omuzların düşük durmasın sırt calısarak daha dik durmalısın ve bacak calısarak daha kilolu bacaklara sahip olmalısın.doktorun da tavsiye edecektir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…