- Konu Sahibi sterilMikrop
-
hmm özelden ismini verir msn cnm nerdn aldığını fln :) 8-9 kilo çok ii rakam :)
hmm özelden ismini verir msn cnm nerdn aldığını fln :) 8-9 kilo çok ii rakam :)
bugün yine doktordan geliyorum =) dahiliyede tahlil sonucumu kontrol ettiler. kilo almaman için bir neden yk sonuçlar iyi. hatta zayıf olmana rağmen kanın bile yüksek dediler =) ordan diyetisyene sevk ettiler. tartıya bir çıktım 39.5 kiloyum o yarım kiloyu nasıl aldıysam artık =) sonra beslenme listesi yptı bna 2300 kalorilik. onun haricinde ilaç falan vermedi. buna devam et 1 ay sonra tekrar gel bakalım duruma göre dedi :)
bende yarın qitcem yaa 44 kiloydn okadar yememe raqmen 42 olmuşum. bebe bisküvisi yicem :)bugün yine doktordan geliyorum =) dahiliyede tahlil sonucumu kontrol ettiler. kilo almaman için bir neden yk sonuçlar iyi. hatta zayıf olmana rağmen kanın bile yüksek dediler =) ordan diyetisyene sevk ettiler. tartıya bir çıktım 39.5 kiloyum o yarım kiloyu nasıl aldıysam artık =) sonra beslenme listesi yptı bna 2300 kalorilik. onun haricinde ilaç falan vermedi. buna devam et 1 ay sonra tekrar gel bakalım duruma göre dedi :)
bende yarın qitcem yaa 44 kiloydn okadar yememe raqmen 42 olmuşum. bebe bisküvisi yicem :)
ama doktoruda ihmal etmicem. ücret falan almıolar demi cnm ?
bir arkadaşımda hiç kilo alamıyordu mayonezin çok kilo aldırdığını söylemişler ve denedi her yemekte bol bol yedi yaklaşık 7 kilo aldı 4 ayda ama her bünyede aynı etkiyi yapıyormu bilmiyorum
bende kilo almak isteyip alamayanlardanım ama snn boyuna göre kilon cdden zayıf bn 37 kiloyum ama boyum 160. hep kilo almak için başlıorm diyetlere ama olmuo diyetisyenede gttim acıkıorm ama içimden yemek gelmio.s bu aralar iice kurudum.. aynı dertteiz(
valla hırs yaptım ben kilo alıoz derken bi bakmışım erimişimyk canım almıyorlar. devlet hastanesinin diyetisyenine gittim ben. bu arada konu sahibi benim :) yeni üyelik almak zorunda kaldım..doktor liste veriyor sanada öyle yapar büyük ihtimal. bebe bisküvisine bende başlıcam. bi alabilsek artık şu kiloları :)
valla hırs yaptım ben kilo alıoz derken bi bakmışım erimişimama şöle bişi var siqara kullanıorum ben bebe bisküvisini siqara içmediqim zaman yiorum karnım aqrıo yoksa. bak ben dün başladım yemeqe sonuç alırsam kesin yazarım zaten buraya
cnm bak bende 18 yasındayım boyum 177 3 ay önce kilom 37 idi düsün. 2 sene önce 58-60 arasındaydm bi rahatsızlık gecirdm kilo werdim suan 46 kiloyum. Diyetisyene basladım onun sayesinde we birazda kendimi zolayarak basardım. 12 kilo daha alsam tamamdır. Benim önerim bi diyetisyene gitmen. istiyosan sana gün icinde neler yediklerimi nasıl yediklerimi yazabilirm belki yardımcı olur sana
yaz yaz bende yazıcam =) allahtan o sigarayı bari bıraktım. 1 ay oluyor.. çevremdekiler kızıodu hep bana hem zayıfsın bde sigara içio ya şuna bak fln diolardı =) kilo aldırmıo mu ki sigara ya hep öle diolardı bana =) neyse ki bıraktım..
canım mutlaka dıyetısyene gıt emın ol ki herhangı bı saglık sorunun yoksa kesin alırsın bende oyle aldım hıc vakıt kaybetme gıt bence
Bnde gitmek istiyorum zaten ama hangi diyetisyene gidicegime karar vereniorm. Sen hangisine gittin acaba? İstanbulda diyetsyen onerebilcek kmse varmii ?
Canim bnde 1.73 boy kilom 42. Bnde doktora gttim herhngi bi saglik sorunum yok ama ben diyetsyenede gtmek istiorm bi progrm yazdn bna die kilo almam lazm. Sen hngi diyetsyne gdiosn cnm neler yiosn yardmci olurmusn ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?