• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

39 kiloyum :(

cnm bak bende 18 yasındayım boyum 177 3 ay önce kilom 37 idi düsün. 2 sene önce 58-60 arasındaydm bi rahatsızlık gecirdm kilo werdim suan 46 kiloyum. Diyetisyene basladım onun sayesinde we birazda kendimi zolayarak basardım. 12 kilo daha alsam tamamdır. Benim önerim bi diyetisyene gitmen. istiyosan sana gün icinde neler yediklerimi nasıl yediklerimi yazabilirm belki yardımcı olur sana

177 boy 37 kg :53: Allah yardımcınız olsun gerçekten bu da bi dert.. bende 170 boyunda 80 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum herkesin derdi başka..... :106:

biz ne desek boş acilen doktora gitmelisin. boyuna göre kilon çok çok az bu bir sağlık sorunu. bırak senle dalg geçmelerini, sağlıgına yazık ilerde çok sorunlar yaşarsın. hiç durma hemen al birrandevu ve doktora görün.

geçmiş olsun. umarım hemen normal bir kiloya kavusursun.Kilo almaya çalışmak nasıl bişey bilmiyorum ama vermek kadar zor sanırım. Allah yardımcın olsun

tşk edrm. bnde kilo vermk nsl birşey bilmiyrm ..dsünyrm spor yapılr diyet yapılır kilo verilir die ama almakkk.. ye alırsn dieblrsnz ama olmuyr.. yrn doktor ne dieck bklm

1.75 boyum wr 39 kiloyum dalqa konusu oluyrm ya :( kilomu soruolar söyleyemiorum. kardeşim bnden 5 yaş küçük. 42 kg..... kilo alan arkadaşlar nasıl alıorsunuz bna bi yol yöntem qöstern ltfen :(

:53:
Lütfen biran önce doktora gidin.
Anoreksiya baslangici falan olabilir (Allah korusun).

var canımda benle ilgilenen yk. annem durumun farkında ama genetiktir dio bizim taraf hep uzun incedir deyip geçiştirior. birkaç kez söyledim doktora gidicem die oralı olmadı. ama gidicm artk. hatta yarın..

cnm durumun ciddiyetinin farkında değil misin :53::53::53::53::53::53::53:

acil olarak bi diyetisyene gitmelisin kendin almayı beklememelisin

ben de geçen ay gitmiştim kilo almak için ama ben senin kadar düşük kiloda değilim

diyetiyen bana ''unutma kilo almak vermekten daha zordur'' dedi:5::5::5:

cnm durumun ciddiyetinin farkında değil misin :53::53::53::53::53::53::53:

acil olarak bi diyetisyene gitmelisin kendin almayı beklememelisin

ben de geçen ay gitmiştim kilo almak için ama ben senin kadar düşük kiloda değilim

diyetiyen bana ''unutma kilo almak vermekten daha zordur'' dedi:5::5::5:

bugün gidicm.. vermek nasıl bilmiyorum ama almak gerçekten çok zor. =(

bugün gidicm.. vermek nasıl bilmiyorum ama almak gerçekten çok zor. =(

Almak cidden daha zor öyün sayısını 6 ya çıkarın gece yatmadan mutlaka birşeyler yiyin. Suyla karıştırıp üzüm pekmezi için, hamur işlerine ağırlık verin, ekmek pilav makarna sık tüketin süt için yumurta yiyin.Yemekten önce biraz spor yapın iştahınız artsın, stresten uzak durun. 1 kaç ay çok zor oluyor fakat mide açılınca gerisi geliyor))

kilo almak vermekten daha zordur...

kahvaltı en öncemli öğün, kahvaltıyı krallar gibi aksam yemegini fakirler gibi..

bu lafları duycaksın sen de diyetisyene gidince ben de duydum....

gercekten kilo almak cok zor... iştahsızsan ozellikle... o surup ise yarıyo cidden ben daha once kullandım 2 haftada aldım kilo ama acayip uyku yaptıgı icin bırakmak zorunda kaldım

eger bir okul ya da iş hayatın varsa malesef o surupla yasamak cok zor... ben beceremedim yani :50:

kızlarr doktordan geliyorum. diyetisyene gittim önce dahileye gitmen lazım ordan sevk ediorlar dedi. dahileye gittim kilo alamıorum dedm. doktor ailenizde guatr hastalığı olan var mı die sordu yk ddm sonra bağırsak paraziti gibi bir sorunun var mı dedi o da kilo almaya engel oluyor dedi. hayır yk dedim. tmm o zmn tahlillerini yapalım snin ddi. kan idrar ve gaita tahlilim ypldı. yarın alacğm sonuçları. ordanda diyetisyene artık. :)

Son düzenleme:
diyetisyene gittiğin iyi olmuş .. en iyi onun yönlendirmesiyle kilo alırısın

Son düzenleme:
kızlarr doktordan geliyorum. diyetisyene gittim önce dahileye gitmen lazım ordan sevk ediorlar dedi. dahileye gittim kilo alamıorum dedm. doktor ailenizde guatr hastalığı olan var mı die sordu yk ddm sonra bağırsak paraziti gibi bir sorunun var mı dedi o da kilo almaya engel oluyor dedi. hayır yk dedim. tmm o zmn tahlillerini yapalım snin ddi. kan idrar ve gaita tahlilim ypldı. yarın alacğm sonuçları. ordanda diyetisyene artık. :)

hadi hayırlısı bakalım inş bişy çkmaz.takma sen kfana.

hmm nasıl bu dereceye geldn ? pekmeze fln başladıktan sonra mı iştahn açıldı ? bnde içiorm süt pekmz. cici bebeyide denemiştm 1 hafta kadar.

sadece pekmez karışımı değil ben pskolojik ilaçlar kullanıyorum onlarda baya iştahımı açtı onlarında faydası oldu şimdi kendimi durduramıyorum sürekli yemek yiyorum

sağlam bir liste.. hmen hmen günün her saati ymek yyrsn :) kske bnde böyle olablsem. sanırm bunlrı yparsm kilo alablrm bnde kahwltı alıskanlgı yk :( brazda burdan kaybediorum galiba. yrn doktr ne dieck bkalm.

kahvaltı yapmazsan bastan kaybedersin zaten. Diyetisyene git bencede cünkü bende diyetisyenle basardım. Neler sevip sevmedigini söyle o ona göre bi liste yapar zaten e tabi kendini de baya zorlicaksın :) Bak mesela bugün ben sabah kahvaltıda menemen,ekmek,peynir,recel,cay falan ictim yedim. arada nutellalı tost yedim. öğlen mantı yedim arada bisküvili muhallebi yedim aksam patates kızartması yogurt ekmek yedim bi saat önce falanda cayla kurabiye yedim 10.30 a dogruda tost yicem yatmadan da meyve. cok zorluyorum kendimi gördügün gbi ama zorlamayınca kilo olmuyor. Bak sana tavsiye, yemek yedikten sonra midenin agrıması lazım yemekten. Yani sen doymak icin yemiyorsun kilo almak icin yiyorsun unutma:)

kahvaltı yapmazsan bastan kaybedersin zaten. Diyetisyene git bencede cünkü bende diyetisyenle basardım. Neler sevip sevmedigini söyle o ona göre bi liste yapar zaten e tabi kendini de baya zorlicaksın :) Bak mesela bugün ben sabah kahvaltıda menemen,ekmek,peynir,recel,cay falan ictim yedim. arada nutellalı tost yedim. öğlen mantı yedim arada bisküvili muhallebi yedim aksam patates kızartması yogurt ekmek yedim bi saat önce falanda cayla kurabiye yedim 10.30 a dogruda tost yicem yatmadan da meyve. cok zorluyorum kendimi gördügün gbi ama zorlamayınca kilo olmuyor. Bak sana tavsiye, yemek yedikten sonra midenin agrıması lazım yemekten. Yani sen doymak icin yemiyorsun kilo almak icin yiyorsun unutma:)

cok doğru... =)

Back