• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

39 kiloyum :(

1.70 boyum var ve 2 ay önceye kadar bende 47 kiloydum. gitmediğim dr kalmadı bünyen böyle alamazsın dediler. bende artık bundan bıkıp başladım günde 5 öğün yemek yemeye kusucak dereceye geldim fakat kendimi zorladım. bulduğum şeyi ağzıma attım. şuan 55 kiloyum ve gerçekten gören çok güzelleşmişsin diyor. kendini zorla dr sana bir program verir ona uy.

makarna ve bebe bisküvisinin faydaları daha önceden çorapla ve kemerle giydiğim pantolonu artık çorapsız ve kemersiz giyebiliyorum 1-2 kiloda olsa aldım sanırım =)

sabah kahvaltıda(10.30 gibi) 2-3 dilim ekmek yanında zeytin,peynir,salatalık kahvaltıda pek bişe yemem genelde o yüzden ekmek arası yapıp hepsini bitirmeye çalışıyorum ya da bi açma simit falan.2 saat sonra 12 kadar bebe bisküvisiyle yapılmış mama yarım saat sonra bir tabak makarna ama öyle 4 kaşık falan değil dolu dolu bir tabak ya mayonezle ya da yoğurtla ya da yarım ekmek kadarla yapılmış ekmek arası saat 6 gibi akşam yemeği yemekte ne varsa onu yerdim pilav gibi şeyler varsa çok ekmek katmam ama yoksa ekmekli daha sonra gene karnım acıkıyodu ama ben kendimi geç saate saklıyodum =) saat 22.30-23 gibi makarna yapıyorum kendime ya da gene ekmek arası 24.00 gibi gene 12 bisküviyle yapılmış mama

mesela geçen gün yediklerimi yazmıştım =)
4 zeytin,1 yumurta,3 dilim peynir,1 dilim trabzon ekmeği
1 tabak yoğurtlu makarna
mama
1 tabak tavuklu pilav meyve suyuyla
3 dilim mozaik pasta 2 kurabiye
1 tabaktaan az tavuklu pilav

ama her zaman istediğim kadar yiyemiyorum mesela bursa gene bayağı yemişim.bide ramazan geldiği için veririm diye korkuyorum bakalım tartılıcam ramazan gelmeden inşallah

cnm gercekten boyun ile kilon arasındaki fark cok fazla acil olarak doktora gitmelisin. protein ağırlıklı beslenmeli ve agırlık calısarak kas yapmalısın erkeklerin ugrasıp yapmaya calıstıgı kaslardan bahsetmiyorum.ağırlık calısarak kaslarını güçlendirmelisin ki omuzların düşük durmasın sırt calısarak daha dik durmalısın ve bacak calısarak daha kilolu bacaklara sahip olmalısın.doktorun da tavsiye edecektir zaten.

evde kendimiz çalışsak ne yardımıyla kas yapabilirz ? özellikle omuz ve bacak ?

cnm bak bende 18 yasındayım boyum 177 3 ay önce kilom 37 idi düsün. 2 sene önce 58-60 arasındaydm bi rahatsızlık gecirdm kilo werdim suan 46 kiloyum. Diyetisyene basladım onun sayesinde we birazda kendimi zolayarak basardım. 12 kilo daha alsam tamamdır. Benim önerim bi diyetisyene gitmen. istiyosan sana gün icinde neler yediklerimi nasıl yediklerimi yazabilirm belki yardımcı olur sana
Bnde kilo almaya ugrasiyorum ama bn 51 kiloyum 168 boyum.56 olmam lazm boyuma gore doktor solediiiii

Cnm diyetiysen kontrolünde karbonhidrat tükettim ve kilo aldım ben. Uygun bir diyet programı ve takviye sayesinde alabilirsin sıkma canını :(

Kilo vermekten çok almak isteyenler olduğunu duyuyorum şu aralar :). bol bol karbonhidrat tüketin bir de yemeye içmeye üşenmeyin derim ben. minikte olsa ağzımıza attığımız herşey kilo oluyor sonuçta. umarım çözümünü bulmuşsundur canım :34:

Kilo almanin yollari
▪️Yemeklere cok yag koyun cok tuz atin
▪️Yemeklerden sonra yatin dinlenin
▪️Sadece zayiflamak isteyenler saymiyor kalorileri siz de sayin
▪️Surekli yemeyin aniden cok fazla yiyin
▪️Yatmadan hemen once cikolata cips yuklemesi yapin agir yatin
▪️Haslanmis degil kavrulmus ve kizartilmis yiyecekleri tercih edin

Yemenizi onerdigim yiyecekler:
-Cici bebe biskuvisi
-Oreo
-Eti cay keyfi
-Disarida iskender,beyti
-Kola ve meyvesulari

Ben bunlari yaptigim icin(kilo almak icin degil midesi buyuk bi insanimdir :D) suan bu haldeyim kizlar

bu kilo almanin yollarini uygularsaniz sağlığınizdan olursunuz. doktor kontrolunde saglikli yiyeceklerle kilo alin. gece cips ye yat, haslama degil kizartma ye falan bu şekilde kalp kolestrol seker her turlu hastalik sahibi olursunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben acil kilo almasi gereken gencler icin soyledim valla 25 yas uzerine cok kotu bisey tabiki ama gencler metabolizmasi hizli bol hareketli oldugu icin toksinler zaten gider vucuttan

canim bende aynıyım :5: benim boy 1.70 ve 50 kiloyum senın kadar degılım ama zayıfım genede. dısardan tepkı alabılıyorum zayıf oldugum için. bıde uzun boyumuz ıyıce dikkat cekiyor malesefff

Kilo almak isteyen gençlere öncelikle bu kilolarınızı 30'u geçince çok arayacaksınız ve nasıl kilo vereceğimin derdine düşeceksiniz diye sesleniyorum :40:

Ardından ben de sürekli kilosuna dikkat eden ve kilo almaya çok müsait bir metabolizma sahibi bayan olduğumdan neleri kullanmamam gerektiğini bildiğimden sizlere bazı şeylerin çok kolay kilo yaptığını söylemeliyim. Bunlar ise;

Multivitamin hapları...Her türlü multi-Mega-Süper başlıklı vitaminler için geçerli haftada 3-4 gün bunlardan alın supradyn gibi ucuz birşey bile olabilir ama gün aşırı alın ve bol suyla, ayrıca yemeklerden sonra tok karnınıza alın, aç karnına mide bulantısı yapabiliyorlar. Günaşırı veya 2-3 günde bir alın ki Ave E vitaminleri birikme yapmasın ...

Enerji içecekleri:Bunlar sporcu içeceği olarak da bilinir ve bazılarının dozunda alınması gerekir. Çünkü içlerinde fazla miktarda KAFEİN bUlunduğundan eğer alkolle de birleşirse özellikle gençlerde kalp krizinden ölüm nedenidir.ANCAK bu enerji içeceğinden her gün bir çay bardağı içerseniz bir ek besin gibi kullanabilirsiniz fazlası ZARARLI UNUTMAYIN...

SNEAKERS gibi içi bol fıstıklı çikolatalardan bir tane günde...Yani bunları normal öğün gibi yemeyeceksiniz ara öğün olacaklar...

Her türlü DONDURMA...İçleri sütten çok şeker ve şurupla doludur .Ancak uygun kiloya geldiğinizde yemeyi kesmenizi öneririm tıpkı diğer besinlerdeki gibi.Çünkü kilo verdirme uzmanları, obezite uzmanları bunun adeta likit bir kalori bombası olduğunu düşünüyorlar eridiği için likit sınıfında...

Normal öğünlerinizi yiyeceksiniz BUNLARI YERKEN EV YEMEĞİ VE YANINA EKMEKLE...

Meyve olarak MUZ tercih edin.Gün içinde bir kilo muz bile yiyebilirsiniz hem daha sağlıklı olur kilo almanız...

Tereyağ(yakmadan kullanın ekmeğin üzerine oda ısısında sürerek) ve aynı şekilde sızma zeytinyağı kullanın bol bol ekmekle tüketin . Ekmeğiniz tam buğday olsun her zaman ve normal yemeklerin yanına da hep tahıllı ekmek koyun...

Mantı- köfte patates- ev tipi börekler- dolmalar aslında hem sağlıklıdır hem kilo aldırırlar. Kızartmadan ve aşırı tuzdan bence de kaçının...

Proteinlerle karbonhidratları mutlaka yanyana yiyin kesin kilo alınıyor. Örneğin YOĞURT+MAKARNA PATATES+KÖFTE PÜRE+ TAVUK SUCUK+YUMURTA VE EKMEK GİBİ....

KEFİR İÇİN her gün bir bardak. Benim babam 55 yaşına kadar zapzayıf bir adamdı ve bir sebeple doktoru kefir içmesini önerdi başka sebepten ama..Neyse adam iki ayda hiç olmadığı bir kiloya geldi hafif göbek bile yaptı bir de tereyağı sürüyordu ekmeğine yine malum sebepten K VİTAMİNİ ALMAK İÇİNDİ ONUN SEBEBİ .Ama bu kadar hızlşı kilo alması hoşuna gitmedi ve bıraktı kefir içmeyi ve tereyağı yemeyi :1:

Sakın kola falan içmeyin kilo alıcam diye kola vb. mideyi berbat ediyor hazımsızlık yapar, HAZIMSIZLIKTAN DA YEME İSTEĞİNİZ KAPANABİLİR...

Gece atıştırmalarınız cips ve tuzdan ziyade örnek TOST-AYRAN şeklinde olsun Tost tipi ekmek arası besinler daha kolay kilo aldırır ama cips kızartma gibi aşırı sağlıksız da değildirler... Kefiri mutlaka deneyin ayrandan daha güzel hem de şifa niyetine kilo alırsınız...

Dolapta mutlaka ev tipi dolma-börek-kısır gibi ev tipi atıştırmalıklar tutun ve oturup film seyrederken tabaklar yapın kendinize bunlarla, en azından daha sağlıklılar.Sakın hamburgere falan dayanmayın hem cebinize zarar hem de çok kötüler yaaa..Arada bir neyse de her daim olmaz...

Bir de bu günlerinizi çok ararsınız kilo aldığınızda duracağınız ve kilonuzu koruyacağınız yeri de çok iyi bilin...Yoksa göbekli şişman biri olarak da çıkbilirsiniz bu mücadeleden...:56::18::19:

Kilo almak isteyen gençlere öncelikle bu kilolarınızı 30'u geçince çok arayacaksınız ve nasıl kilo vereceğimin derdine düşeceksiniz diye sesleniyorum :40:

Ardından ben de sürekli kilosuna dikkat eden ve kilo almaya çok müsait bir metabolizma sahibi bayan olduğumdan neleri kullanmamam gerektiğini bildiğimden sizlere bazı şeylerin çok kolay kilo yaptığını söylemeliyim. Bunlar ise;

Multivitamin hapları...Her türlü multi-Mega-Süper başlıklı vitaminler için geçerli haftada 3-4 gün bunlardan alın supradyn gibi ucuz birşey bile olabilir ama gün aşırı alın ve bol suyla, ayrıca yemeklerden sonra tok karnınıza alın, aç karnına mide bulantısı yapabiliyorlar. Günaşırı veya 2-3 günde bir alın ki Ave E vitaminleri birikme yapmasın ...

Enerji içecekleri:Bunlar sporcu içeceği olarak da bilinir ve bazılarının dozunda alınması gerekir. Çünkü içlerinde fazla miktarda KAFEİN bUlunduğundan eğer alkolle de birleşirse özellikle gençlerde kalp krizinden ölüm nedenidir.ANCAK bu enerji içeceğinden her gün bir çay bardağı içerseniz bir ek besin gibi kullanabilirsiniz fazlası ZARARLI UNUTMAYIN...

SNEAKERS gibi içi bol fıstıklı çikolatalardan bir tane günde...Yani bunları normal öğün gibi yemeyeceksiniz ara öğün olacaklar...

Her türlü DONDURMA...İçleri sütten çok şeker ve şurupla doludur .Ancak uygun kiloya geldiğinizde yemeyi kesmenizi öneririm tıpkı diğer besinlerdeki gibi.Çünkü kilo verdirme uzmanları, obezite uzmanları bunun adeta likit bir kalori bombası olduğunu düşünüyorlar eridiği için likit sınıfında...

Normal öğünlerinizi yiyeceksiniz BUNLARI YERKEN EV YEMEĞİ VE YANINA EKMEKLE...

Meyve olarak MUZ tercih edin.Gün içinde bir kilo muz bile yiyebilirsiniz hem daha sağlıklı olur kilo almanız...

Tereyağ(yakmadan kullanın ekmeğin üzerine oda ısısında sürerek) ve aynı şekilde sızma zeytinyağı kullanın bol bol ekmekle tüketin . Ekmeğiniz tam buğday olsun her zaman ve normal yemeklerin yanına da hep tahıllı ekmek koyun...

Mantı- köfte patates- ev tipi börekler- dolmalar aslında hem sağlıklıdır hem kilo aldırırlar. Kızartmadan ve aşırı tuzdan bence de kaçının...

Proteinlerle karbonhidratları mutlaka yanyana yiyin kesin kilo alınıyor. Örneğin YOĞURT+MAKARNA PATATES+KÖFTE PÜRE+ TAVUK SUCUK+YUMURTA VE EKMEK GİBİ....

KEFİR İÇİN her gün bir bardak. Benim babam 55 yaşına kadar zapzayıf bir adamdı ve bir sebeple doktoru kefir içmesini önerdi başka sebepten ama..Neyse adam iki ayda hiç olmadığı bir kiloya geldi hafif göbek bile yaptı bir de tereyağı sürüyordu ekmeğine yine malum sebepten K VİTAMİNİ ALMAK İÇİNDİ ONUN SEBEBİ .Ama bu kadar hızlşı kilo alması hoşuna gitmedi ve bıraktı kefir içmeyi ve tereyağı yemeyi :1:

Sakın kola falan içmeyin kilo alıcam diye kola vb. mideyi berbat ediyor hazımsızlık yapar, HAZIMSIZLIKTAN DA YEME İSTEĞİNİZ KAPANABİLİR...

Gece atıştırmalarınız cips ve tuzdan ziyade örnek TOST-AYRAN şeklinde olsun Tost tipi ekmek arası besinler daha kolay kilo aldırır ama cips kızartma gibi aşırı sağlıksız da değildirler... Kefiri mutlaka deneyin ayrandan daha güzel hem de şifa niyetine kilo alırsınız...

Dolapta mutlaka ev tipi dolma-börek-kısır gibi ev tipi atıştırmalıklar tutun ve oturup film seyrederken tabaklar yapın kendinize bunlarla, en azından daha sağlıklılar.Sakın hamburgere falan dayanmayın hem cebinize zarar hem de çok kötüler yaaa..Arada bir neyse de her daim olmaz...

Bir de bu günlerinizi çok ararsınız kilo aldığınızda duracağınız ve kilonuzu koruyacağınız yeri de çok iyi bilin...Yoksa göbekli şişman biri olarak da çıkbilirsiniz bu mücadeleden...:56::18::19:[

canım cok ıyı acıklamıssın ama keske olsa yanı istah sıkıntım var ve belli bir donemden sonra bı lokmayı bıle kabul etmıyor mıdem bulanıyor. ramazanın bıtmesini bekledim. doktora gıdecem ılac hap ne verirlerse kullanacam artık :55:

Kilo almanin yollari
▪️Yemeklere cok yag koyun cok tuz atin
▪️Yemeklerden sonra yatin dinlenin
▪️Sadece zayiflamak isteyenler saymiyor kalorileri siz de sayin
▪️Surekli yemeyin aniden cok fazla yiyin
▪️Yatmadan hemen once cikolata cips yuklemesi yapin agir yatin
▪️Haslanmis degil kavrulmus ve kizartilmis yiyecekleri tercih edin

Yemenizi onerdigim yiyecekler:
-Cici bebe biskuvisi
-Oreo
-Eti cay keyfi
-Disarida iskender,beyti
-Kola ve meyvesulari

Ben bunlari yaptigim icin(kilo almak icin degil midesi buyuk bi insanimdir :D) suan bu haldeyim kizlar

bu nasıl bir yönlendirmedir ya cidden çok şaşırdım. hadi bu şekilde kilo alınıyor diyelim ya sağlık ?? insan sağlığından olur. cips zaten kansorejen yüklü bir gıda. onun dışında kızartmalı gıdalar gırtlak kanserine kadar yol açan çok tehlikeli bir beslenme türü. lütfen insanları yönlendirirken bunlarıda düşünün. size iyi gelmiş yada bi sakıncasını görmemiş olabilirsiniz fakat bu topiği açan arkadaşımıza belki bu gıdalar ağır gelecek ve kalbine zarar verecek. kilo almak isteye arkadaşım kesinlikle doktora git ve seni sağlıklı ve doğru şekilde yönlendirecektir...

benim kız kardeşimde çok zayıf, geçenlerde doktora göründü tüm tahlilleri temiz çıkmış, doktor yapın böyle demiş. Bence zayıf arkadaşlar önce doktora görünmeli eğer bir sağlık ya da hormon problemi yoksa sağlıklı beslenerek kilo almaya çalışmalılar.

canım ben kendımı cok zayıf sanırdım kılo 42 boy 1.53 ... kuzum once doktora git ama sana şunu öneriyorum işe yaraması muhtemel ama kardesnde zayıfmış belki genetik ya da hormonel olabilir öncelikle doktora git :
tavsiye şu :
1 muz
herhangi bi bisküviden (kafana göre 5 - 6 tane olabilir kakaolu kaymaklı tavsiye ederim marka olmasın )
tahin
yağlı süt
keçi boynuzu tozu

bunları mikser gibi bişeyde çek sıvı meyvesuyu kıvamlı olacak gece yatmadan önce 1 bardak iç bol bol ye ama bünye meselesi işe yarayamayabilir ha yediysem sağlıksız şeyleri asla ...

Back