39 kiloyum :(

sadece pekmez karışımı değil ben pskolojik ilaçlar kullanıyorum onlarda baya iştahımı açtı onlarında faydası oldu şimdi kendimi durduramıyorum sürekli yemek yiyorum

evet bnde kullandım psikoljk ilac onlarında cok etkisi oluor. 1 ay kadar kullandım 41 kilo olmustum. tedavim bitince ilacları bıraktım. 39 kilo oldm . tekrar mı başlasam diorum bazen =D

şu an yine doktordan geliyorum =) dünkü tahlillerin sonuçlarını aldım. şansıma bugünde doktor yokmuş. okutamadım yani. internetten baktım tahlildeki değerlere... demir eksikliği ve b12 vitamini eksikliği var dior. birde idrar yolu iltihabı. pazartesi günü tekrar gidicm doktora.

vermek dahada zor gibi canım 80 kilo ile başladım yüzme fitnes ne varsa yapıyorum ve 3 ayda sadece 5 kilo verebildim oda zor yani

ya bişey diyim mi bunlar ben de de var sanırım..ben bir yılda baya kilo verdim 62 den 51 e düştüm resmen ve hiç bir şey yapmadım bunun için.ben hayvan gidi yiyen bir insandım midem küçüldü..şimdi yine iştahım açıldı ama yani kilo alamıyorum..boyum 1 75 benim de..gerçi ben iyi duruyorum öyle ok zayıf görünmüyorum hatta ayıptır söylemesi fizigim baya iyidir şuan ajansa gitsem manken olarak alırlar oyle yani :) ama ben 5 6 kilo fazla halimin daha tatlı oldgunu düşünüyorum..ama seni duyunca burda cidden çok şaşırdım mutlakailgilen yani bu halinle..ama yine de şükret ..çünkü ben bu kadar kiloyu hep suratım yüzünden verdim suratımda iltihaplar oluyodu topak topak 6 ay antbyotık kullandım nerdeyse bnyemi sarstı..şimdi belki daha iyiyim diyebilirm ama cildm deforme oldu onun içn uğraşıyorum ne zamandr..sağlığımla uğraşıyorum..zayıflık sana hatalık da getirir Allah korusun tek bir sounun varmış bence ihmal etme derim ama Allah daha büyük dert vermesn buna da şükür dimi :)

amin cnm. atalarımız demiş ya hani 1 gram et bin ayıp örter die =) annem hep öyle dior bna. aynı bnde 5 kilo fln alsam dha ii görünürüm die düşünüyrm. Allaha şükür sağlığımda bir problem yk. ama çok sık tansiyonum dşüyr bazen elim titriyr bunlarda zayıflıktan işte. vitamin eksikliği çıktı artı demirde.. sanırım doktor vitamin haplarına fln başlatır. snde git bnce kilonda düşüş varmış seninde.

1.75 boyum wr 39 kiloyum dalqa konusu oluyrm ya kilomu soruolar söyleyemiorum. kardeşim bnden 5 yaş küçük. 42 kg..... kilo alan arkadaşlar nasıl alıorsunuz bna bi yol yöntem qöstern ltfen
ben kilo aldırıcı toz kullandım ama orjinalini almaya özen göstermen gerekir istersen özelden ismini atabilirim hiç bir zararını görmedim geçen yıllarda bir kutu kullanmıştım abartısız söylüyorum bir kutuda yaklaşık 8-9 kilo aldım.fakat bırakınca kilo kaybım oldu bu yıl tekrar aldım ilk kutu bitti 7 kilo almıştm hiç ara vermedm ikinci kutuyu kullandm sabitlendi kilom bıraktım içmeyi ve aynı kilodayım.

1.75 boyum wr 39 kiloyum dalqa konusu oluyrm ya kilomu soruolar söyleyemiorum. kardeşim bnden 5 yaş küçük. 42 kg..... kilo alan arkadaşlar nasıl alıorsunuz bna bi yol yöntem qöstern ltfen

arkadaslar neden bahsediyorsunuz o boylara o kilolar..tugbishe ilk kilon cok iyiymis 60 kilo 177 boya fistik gibisindir..dr a gitmeklede iyi etmissin.konu sahibi arkadasta dr dan baska care yok canim cok ciddi bir sorun.

arkadaslar neden bahsediyorsunuz o boylara o kilolar..tugbishe ilk kilon cok iyiymis 60 kilo 177 boya fistik gibisindir..dr a gitmeklede iyi etmissin.konu sahibi arkadasta dr dan baska care yok canim cok ciddi bir sorun.

evet canım böyle biz gibi asırı zayıf olanlar kesinlikle doktora gitmeli baska caresi yok. Bende istemsiz verdim o kadar kiloyu ama simdi düzeliyorum. 10 kilo kadar aldım bi 10-12 daha alsam tamamdır:)

hmm özelden ismini verir msn cnm nerdn aldığını fln :) 8-9 kilo çok ii rakam :)

gözlerim yuvalarından fırlamış,ağzım bir karış okudum konuyu.
neyseki geç de olsa doktora gitmişsin,mutlaka çözüm alırsın.
demir ilacı ve vitamin iştah açıyor zaten,kullanmaya başladıktan sonra fark edersin yalnız seninki bir hayli ciddi bir durumm.
özel kilo aldırıcı tozlar ,ilaçlar var bildiğim kadarıyla,onlardan önerecektir doktorun.
sen 4-5 kilo almaktan bahsediyorsun,yani 45 kiloya razısın anladığım kadarıyla.
başlangıç için iyi tabi ama senin 50 kilonun üzerine çıkman lazım.
lütfen tedavini ve beslenmeni aksatma.
Allah dermansız dert vermesin,konunu takip edeceğim merakla,inşallah olumlu gelişmeler olur.

amin.. ewt şimdilik 45 e razıym. almaya baslayınca devamı gelr inş. 50-55 oldum mu tamamdır. :) yrn doktora gdcm yne bklm.

umarm en kısa zmnda almaya başlarsn kilocukları
bak ben o bahsettğm şurubu kullanmaya başladm,çok kısa bi süre olmasına rağmen farkını hissettrmye başladı iştahm açılıyo
aklnda olsn cnm

en iyisini yapmışsın kontrollere devam etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…