- Konu Sahibi sterilMikrop
-
şurubu eczaneden aldım cnm.3-4gün içinde etkisni göstermeye başlarmış.ben zamn geçtikçe yazıcam ztn arada.sende takp edersn.ama önce senn dra gitmen lazm tabi:)
cnm bak bende 18 yasındayım boyum 177 3 ay önce kilom 37 idi düsün. 2 sene önce 58-60 arasındaydm bi rahatsızlık gecirdm kilo werdim suan 46 kiloyum. Diyetisyene basladım onun sayesinde we birazda kendimi zolayarak basardım. 12 kilo daha alsam tamamdır. Benim önerim bi diyetisyene gitmen. istiyosan sana gün icinde neler yediklerimi nasıl yediklerimi yazabilirm belki yardımcı olur sana
biz ne desek boş acilen doktora gitmelisin. boyuna göre kilon çok çok az bu bir sağlık sorunu. bırak senle dalg geçmelerini, sağlıgına yazık ilerde çok sorunlar yaşarsın. hiç durma hemen al birrandevu ve doktora görün.
1.75 boyum wr 39 kiloyum dalqa konusu oluyrm yakilomu soruolar söyleyemiorum. kardeşim bnden 5 yaş küçük. 42 kg..... kilo alan arkadaşlar nasıl alıorsunuz bna bi yol yöntem qöstern ltfen
var canımda benle ilgilenen yk. annem durumun farkında ama genetiktir dio bizim taraf hep uzun incedir deyip geçiştirior. birkaç kez söyledim doktora gidicem die oralı olmadı. ama gidicm artk. hatta yarın..
cnm durumun ciddiyetinin farkında değil misin
acil olarak bi diyetisyene gitmelisin kendin almayı beklememelisin
ben de geçen ay gitmiştim kilo almak için ama ben senin kadar düşük kiloda değilim
diyetiyen bana ''unutma kilo almak vermekten daha zordur'' dedi
Lütfen biran önce doktora gidin.
Anoreksiya baslangici falan olabilir (Allah korusun).
bugün gidicm.. vermek nasıl bilmiyorum ama almak gerçekten çok zor. =(
kızlarr doktordan geliyorum. diyetisyene gittim önce dahileye gitmen lazım ordan sevk ediorlar dedi. dahileye gittim kilo alamıorum dedm. doktor ailenizde guatr hastalığı olan var mı die sordu yk ddm sonra bağırsak paraziti gibi bir sorunun var mı dedi o da kilo almaya engel oluyor dedi. hayır yk dedim. tmm o zmn tahlillerini yapalım snin ddi. kan idrar ve gaita tahlilim ypldı. yarın alacğm sonuçları. ordanda diyetisyene artık. :)
hmm nasıl bu dereceye geldn ? pekmeze fln başladıktan sonra mı iştahn açıldı ? bnde içiorm süt pekmz. cici bebeyide denemiştm 1 hafta kadar.
sağlam bir liste.. hmen hmen günün her saati ymek yyrsn :) kske bnde böyle olablsem. sanırm bunlrı yparsm kilo alablrm bnde kahwltı alıskanlgı ykbrazda burdan kaybediorum galiba. yrn doktr ne dieck bkalm.
kahvaltı yapmazsan bastan kaybedersin zaten. Diyetisyene git bencede cünkü bende diyetisyenle basardım. Neler sevip sevmedigini söyle o ona göre bi liste yapar zaten e tabi kendini de baya zorlicaksın :) Bak mesela bugün ben sabah kahvaltıda menemen,ekmek,peynir,recel,cay falan ictim yedim. arada nutellalı tost yedim. öğlen mantı yedim arada bisküvili muhallebi yedim aksam patates kızartması yogurt ekmek yedim bi saat önce falanda cayla kurabiye yedim 10.30 a dogruda tost yicem yatmadan da meyve. cok zorluyorum kendimi gördügün gbi ama zorlamayınca kilo olmuyor. Bak sana tavsiye, yemek yedikten sonra midenin agrıması lazım yemekten. Yani sen doymak icin yemiyorsun kilo almak icin yiyorsun unutma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?