39 kiloyum :(

bulamıorum ki cnm bedenim xsmall.. s beden bol gelior. dolaşmadığım yer kalmıor üzerime bsy almak icin. en sonunda aldıklarım bol gelior daralttırtmakta buluorum çareyi. çevremdekiler şunu ye bunu ye şöyle yp böyle yp ddi uyguladm hepsini ama elde war sıfır bi 45 kilo olabilsem yarn doktra gdicm iste

saol cnm. deniycm bunuda mutlaka.

birde çevremdekiler boşverrr evlenince alıorsun zaten .. snra bnde sn gibiyken öyleydim düğünümde 45 kiloydum gelinliğim daralttırılmıştı ama sonradan otomatk olark alıorsun ztn dierek hep teselli ediorlardı. bn gbi olanlarda varmış normalm galiba diyerek doktora gtmeyide bu yüzdn erteledm :S ama yanılmışım

Son düzenleme:

evet 0 bedenlerin kim olduğuna dair merakım an itibariyla sona ermiş durumda :)

şaka bi yana cidden ilgimi çekti yani, sen de kıyafet bulmakta zorlanıyosundur eminim. ama yaşın küçükmüş daha, zamanla kilo alırsın diye düşünüyorum. yaş geçtikçe en azından. çok rahatsızsan doktora görünmende fayda var tabii yine de..

s beden bol gelior daralttırıorum. =D sağlığım açısından bir sorun yk Allah a şükür ama görüntüm göğsüm yk kalçam yk. yine bir 5 kilo fln alsam yüzüm fln dolar brz en azından :)

ay cnm nsl aldın. bn hayatım boyunca hep 45 olmayı istemişimdir. özellikle yediğin bişey var mıydı ? nasıl bsleniordun ?
cnm simdi ben 10.30-11 arası kahwaltı yapıorum kahwaltıda 4 dilim ekmek, yumurta ( menemen,omlet ws.) recel, peynir,slatalık ws yiorum 1 e dogru ara ögün yiorum burda sütlü tatlı, tost gibi seler. saat 3 e dogru öglen yemegim war. makarna yada patates köfte weya patates tavuk ama yanındaa mutlaka salata we yogurdum olur. Dısardaysam pide, hamburger ws. gibi seler yiorum. 4.30-5 arası pasta yiorum öglen sütlü tatlı yediysem. Tost falan yediysem sütlü tatlı yiorum. Saat 7-8 gibi aksam yemegim warr.Corba sebze yemegi we bol bol ekmek. saat 9.30 gibi kek, kurabiye, tost wb seler yiorum en son olarak da bolca meywe yiorum. Bol bol ekmek ye bence

ben de aynı dertten muzdarip olarak 1.5 ay once diyetisyen kapısındaydım...

ama benim boyum 1.60 kilom 41 falan ve ben bu halimle böle zayıfsam moralim bozuluyosa sen nasılsın dusunemedim bile yaaa...nasıl bunca zaman normal bakabilmişler durumuna anlamadım

ben kendimi gorunce kızım zafiyet gecirceksin artık yaa diodum bir de dedigim gibi boyum da yok el kadar bişeyim yani

sanırım o denli durmuyorsun cunku ben de diyetisyene gittigimde doktor bence o kadar vahim değil zayıflıgın 46 falansındır sen dedi ama tartıda yaklasık 41 civarı oldumu gorunce dumur oldu..

ve sana sunu soliyim 1.60 boya 41 kiloyu gorunce acilen kilo alcaksın tehlike canları calıyo zayıflıgın ciddi boyutta dedi sana ne der kimbilir.... yarın ilk işin doktora gitmek olsun

ama sunu da solım şimdi sana liste vercek doktor baska da yapabilcei bişe yok zaten... iş yine sana dusuyo o listedekilere uymak zorundasın kendini zorlamak zorundasın yoksa doktorun da yapabilcei pek bişe olmıcak canım mucize yaratamıolar kilo almak istiyosan ipler senin elinde

ben hala iştahsızım yiyemiorum listedekileri mesela :26:

cnm sn bna göre çok çok iyisin bnde boyda olduğu için dha bir zyf görünyrm. yrn sbh klkar klkmaz doktorda alıcm soluğu. artık tartıya çıktığımda 30 lu rakamları görmek istemyrm.. çevremdekiler hep beni zayıf olarak gördüler. hiç kilo alamadığım için. o yüzden alışıklardı. kimse zayflığımı yadırgamıordu. ama ilk kez görenlr yeni tanıştığım kişiler sn nasl yaşıyrsn kaç kilosun? kızım ye braz laflarını çokça işitiordum. yrn gdelm bklm ne dieck dktr. listeyide uygulamaya calısrm yter ki boyuma göre kilom da normal olsn.

sağlam bir liste.. hmen hmen günün her saati ymek yyrsn :) kske bnde böyle olablsem. sanırm bunlrı yparsm kilo alablrm bnde kahwltı alıskanlgı yk brazda burdan kaybediorum galiba. yrn doktr ne dieck bkalm.

tahlıl felan yaptırdın mı? ılk once doktora gıt tahlılerını yaptır eger bır sorun cıkmazsa ıstah acan bır surup var ısmını vermek ne derece dogru bılmıyorum ama soyle yazayım p...ten çok ıyı gelıyor gunde 2 defa ıç bu surubu onunla beraber vıtamın ılacı dqa ıc ama duzenlı olarak buna 2 ay devam et ben bu sekılde baya ıyı kılo aldım vıtamın ılacı yerıne balık hapı ıctım fakat yaz donemınde balık hapı ıcmek sakıncalı o yuzden b vıtamını alabılırsın veya ıcerıgı daha genıs olan bır vıtamın olabılır. bu sekılde devam et mutlaka kılo alıcaksın

yk cnm tahlil yaptırmadm. yarın gidicm doktora. büyük ihtimal tahlil yaptıracaktr. şu an bnde kullanıorum balık hapı ama henüz bir etkisini göremedim. vitamine bnde başlıyaym.. iştah açan şurubu eczaneden mi almıştın ?

benimde iştahm var ama alamıyorum.şurup aldm bgn ona başladım.acaip uyku yaptığı doğru dha ilk günden gösterdi kendinive ben bu şuruptan çok umutluyum.dhada açsn iştahımı da alalım kiloları kızlaar

ay cnm nsl aldın. bn hayatım boyunca hep 45 olmayı istemişimdir. özellikle yediğin bişey var mıydı ? nasıl bsleniordun ?

yediğim her yemekten bol miktarda yiyorum özellikle ekmek eskiden 2 dilimden fazla yiyemezdim şimdi bi seferde yarım ekmek yiyorum bide ara sıra süt pekmez ve cici bebeyi karıştırıp yiyorum bu da iştahımı açtı çok aç olmasam bile yemek yiyorum gece saat kaç olursa olsun yatmadan önce mutlaka yemek yerim eskiden bol gelen eşofmanımı şimdi giymekte zorlanıyorum biraz dar gelmeye başladı

hmm nasıl bu dereceye geldn ? pekmeze fln başladıktan sonra mı iştahn açıldı ? bnde içiorm süt pekmz. cici bebeyide denemiştm 1 hafta kadar.

inş cnm temennimiz o =) şurubu nerden aldn aktardan mı eczanedn mi ? gerçi yeni başlamışssın ama nasıl ? etkisini görebiliyr musun ?

inş cnm temennimiz o =) şurubu nerden aldn aktardan mı eczanedn mi ? gerçi yeni başlamışssın ama nasıl ? etkisini görebiliyr musun ?

şurubu eczaneden aldım cnm.3-4gün içinde etkisni göstermeye başlarmış.ben zamn geçtikçe yazıcam ztn arada.sende takp edersn.ama önce senn dra gitmen lazm tabi:)

şurubu eczaneden aldım cnm.3-4gün içinde etkisni göstermeye başlarmış.ben zamn geçtikçe yazıcam ztn arada.sende takp edersn.ama önce senn dra gitmen lazm tabi:)

Boyun çok güzel kilo alsan taş gibi olursun ama çok düşük kilon boyuna göre canım, bende de kahvaltı alışkanlığı yok mesela. Kahvaltı yapsam öğle yemeği yemiyorum, günde 2 öğün var benim için hatta bazen 1. Biraz da yemeye üşeniyorum doğrusu. Sanırım her şey kahvaltıdan geçiyor :122:

aynen cnm. bn küçüklüğümden beri kahvaltı ypmam. aslında altın öğün yani. yapılması gerekeni yapmıorum işte.. belkii sonradan kazanırım bu kahvaltı alışkanlığını =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…