- Konu Sahibi sterilMikrop
-
39 kilomu
umarımen yakın zamanda kilo alırsın bunca zaman nasıl rahatsız olupta dr gitmezsin sen hiçmi çevrende aklı başında biri yok yönlendirmedi seni sen zayıfında zayıfısınn çok riskli durumun kıyafet felan nasıl buluyosun
umarım hersey gönlünce olur.
tavsiyeye gelince akşamlaru yatmadan bebebisküvili mama hatta bebek devam sütleri bu aptamiller felan ayrıca pediasure diye bir süt var yetişinler için kullanılıyor toz suyla karıştırılıyo çikolatalı vanilyalısı var kutusu 17 lira onu al içç günde 3*-4 bardak
rütbende kim bu 0 bedenler yazıor ya iste o benim hatta eksilere düşmüş haligiyim mağazasında çalışıordum. müşteri geliordu çocuğuna abiye almak için. yanında çocuğu olmayanlar benim üzerimde denettiordu abiyeleri . 12-14 yaş çocuklara göre olanlar bna cuk oturuordu o derece yani
evet 0 bedenlerin kim olduğuna dair merakım an itibariyla sona ermiş durumda :)
şaka bi yana cidden ilgimi çekti yani, sen de kıyafet bulmakta zorlanıyosundur eminim. ama yaşın küçükmüş daha, zamanla kilo alırsın diye düşünüyorum. yaş geçtikçe en azından. çok rahatsızsan doktora görünmende fayda var tabii yine de..
cnm simdi ben 10.30-11 arası kahwaltı yapıorum kahwaltıda 4 dilim ekmek, yumurta ( menemen,omlet ws.) recel, peynir,slatalık ws yiorum 1 e dogru ara ögün yiorum burda sütlü tatlı, tost gibi seler. saat 3 e dogru öglen yemegim war. makarna yada patates köfte weya patates tavuk ama yanındaa mutlaka salata we yogurdum olur. Dısardaysam pide, hamburger ws. gibi seler yiorum. 4.30-5 arası pasta yiorum öglen sütlü tatlı yediysem. Tost falan yediysem sütlü tatlı yiorum. Saat 7-8 gibi aksam yemegim warr.Corba sebze yemegi we bol bol ekmek. saat 9.30 gibi kek, kurabiye, tost wb seler yiorum en son olarak da bolca meywe yiorum. Bol bol ekmek ye benceay cnm nsl aldın. bn hayatım boyunca hep 45 olmayı istemişimdir. özellikle yediğin bişey var mıydı ? nasıl bsleniordun ?
ben de aynı dertten muzdarip olarak 1.5 ay once diyetisyen kapısındaydım...
ama benim boyum 1.60 kilom 41 falan ve ben bu halimle böle zayıfsam moralim bozuluyosa sen nasılsın dusunemedim bile yaaa...nasıl bunca zaman normal bakabilmişler durumuna anlamadım
ben kendimi gorunce kızım zafiyet gecirceksin artık yaa diodum bir dededigim gibi boyum da yok el kadar bişeyim yani
sanırım o denli durmuyorsun cunku ben de diyetisyene gittigimde doktor bence o kadar vahim değil zayıflıgın 46 falansındır sen dedi ama tartıda yaklasık 41 civarı oldumu gorunce dumur oldu..
ve sana sunu soliyim 1.60 boya 41 kiloyu gorunce acilen kilo alcaksın tehlike canları calıyo zayıflıgın ciddi boyutta dedi sana ne der kimbilir.... yarın ilk işin doktora gitmek olsun
ama sunu da solım şimdi sana liste vercek doktor baska da yapabilcei bişe yok zaten... iş yine sana dusuyo o listedekilere uymak zorundasın kendini zorlamak zorundasın yoksa doktorun da yapabilcei pek bişe olmıcak canım mucize yaratamıolar kilo almak istiyosan ipler senin elinde
ben hala iştahsızım yiyemiorum listedekileri mesela :26:
cnm simdi ben 10.30-11 arası kahwaltı yapıorum kahwaltıda 4 dilim ekmek, yumurta ( menemen,omlet ws.) recel, peynir,slatalık ws yiorum 1 e dogru ara ögün yiorum burda sütlü tatlı, tost gibi seler. saat 3 e dogru öglen yemegim war. makarna yada patates köfte weya patates tavuk ama yanındaa mutlaka salata we yogurdum olur. Dısardaysam pide, hamburger ws. gibi seler yiorum. 4.30-5 arası pasta yiorum öglen sütlü tatlı yediysem. Tost falan yediysem sütlü tatlı yiorum. Saat 7-8 gibi aksam yemegim warr.Corba sebze yemegi we bol bol ekmek. saat 9.30 gibi kek, kurabiye, tost wb seler yiorum en son olarak da bolca meywe yiorum. Bol bol ekmek ye bence
tahlıl felan yaptırdın mı? ılk once doktora gıt tahlılerını yaptır eger bır sorun cıkmazsa ıstah acan bır surup var ısmını vermek ne derece dogru bılmıyorum ama soyle yazayım p...ten çok ıyı gelıyor gunde 2 defa ıç bu surubu onunla beraber vıtamın ılacı dqa ıc ama duzenlı olarak buna 2 ay devam et ben bu sekılde baya ıyı kılo aldım vıtamın ılacı yerıne balık hapı ıctım fakat yaz donemınde balık hapı ıcmek sakıncalı o yuzden b vıtamını alabılırsın veya ıcerıgı daha genıs olan bır vıtamın olabılır. bu sekılde devam et mutlaka kılo alıcaksın
ay cnm nsl aldın. bn hayatım boyunca hep 45 olmayı istemişimdir. özellikle yediğin bişey var mıydı ? nasıl bsleniordun ?
yediğim her yemekten bol miktarda yiyorum özellikle ekmek eskiden 2 dilimden fazla yiyemezdim şimdi bi seferde yarım ekmek yiyorum bide ara sıra süt pekmez ve cici bebeyi karıştırıp yiyorum bu da iştahımı açtı çok aç olmasam bile yemek yiyorum gece saat kaç olursa olsun yatmadan önce mutlaka yemek yerim eskiden bol gelen eşofmanımı şimdi giymekte zorlanıyorum biraz dar gelmeye başladı
benimde iştahm var ama alamıyorum.şurup aldm bgn ona başladım.acaip uyku yaptığı doğru dha ilk günden gösterdi kendinive ben bu şuruptan çok umutluyum.dhada açsn iştahımı da alalım kiloları kızlaar
inş cnm temennimiz o =) şurubu nerden aldn aktardan mı eczanedn mi ? gerçi yeni başlamışssın ama nasıl ? etkisini görebiliyr musun ?
inş cnm temennimiz o =) şurubu nerden aldn aktardan mı eczanedn mi ? gerçi yeni başlamışssın ama nasıl ? etkisini görebiliyr musun ?
Boyun çok güzel kilo alsan taş gibi olursun ama çok düşük kilon boyuna göre canım, bende de kahvaltı alışkanlığı yok mesela. Kahvaltı yapsam öğle yemeği yemiyorum, günde 2 öğün var benim için hatta bazen 1. Biraz da yemeye üşeniyorum doğrusu. Sanırım her şey kahvaltıdan geçiyor :122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?