37 kilo gitti bile ve geriye kalan 33! 70 kilo vermek inanılmaz olacak!!!135>98...>65

gün boyu yediğim şeyler

yarım elma
yarım kase lahana çorbası (ki br dha asla içmem midem bulanıyor)
1 sade türk kahvesi
3 badem 2 fındık

kızlar tartıldım tartı 98.5 i gösterdi sonunda 2 li rakamları gördüm:9: çok şükür ya iki haftadır tartılmıyordum ay çok sevindim ya:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

akşam yemeği

1 kase yoğurt
6 yemek kaşığı nohut
1 kase salata
1 dilim çavdar ekmeği

ve sonra yarım kase cips yedim

25 mekik çektim onu 100e tamamlayacğım brde üstüne sirkeli su kürü içip yatacağım

Tebrikler canım. Devamı gelmesi dileğiyle:-| valla senin adına çok sevindim. Bilirim o duyguyu. Pes etme sakın bak ne güzel gidiyor maşallah diyelim.

Tebrikler canım. Devamı gelmesi dileğiyle:-| valla senin adına çok sevindim. Bilirim o duyguyu. Pes etme sakın bak ne güzel gidiyor maşallah diyelim.

teşekkür ederim canım:52: pes etmek olur mu hiç daha bi heveslendim canım

sabah

1 adet çavdar ekmeği
1 kibrit kutusu peynr
1 adet sahanda yumurta
yarım domates

öğlen

1 adet soda limon sıkılmış

ara öğün

türk kahvesi

soslu diyet marul salatası :)

2 yaprak marul
yarım domates
yarım salatalık

sosu için
1.5 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı mayonez
1 limon

marulu ince ince kıydım. ardından küçük küçük doğradığım domatesleri ve salatalıkları ekledim. bir başka kapta yoğurdu mayonezi ve limon suyunu çırptım marulların üzerine dökerek harmanladım :)

sabah

1 adet bazlama
peynir
domates
çay

öğlen

yemedim bir şey

ara

1 fincan türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 adet badem

arkadaşlar ben yen, katıldım aranıza az çok okudum neler yaptınız nasıl yağtınız benlede paylaşabilriseniz bende katılıcam 35 kilom var ve acil vermem lazımm

evet kızlar zor mu ?zor diye bişey yok ki şu dünyada... ben bu yola başladığımda önümde vermem gereken 70 kilo vardı.. okdar zor geliyordu ki düşünsenize 135 kilosunuz 2 basamaklı olabilmek için 35 kilo vermem gerekicekti halbuki 90 kilo olan biri için 35 kilo vermek 55 kilo olmak anlamına geliyordu..önümdeki o uzun yol çin seddini solda sıfır bırakırdı. ama ben başardım 2basamaklı olmayı 37 kilo vermeyi başardım.zorlanmadım mı tabiki zorlandım ama pes etmedim etmeyeceğimde daha önümde 33 kilo var ama korkmuyorum açıkçası çok ta gelmiyor gözüme 70 ten sonra lafımı olur 33ün :) çooook kilolu olanlar anlayacaklardır beni... giydiğiniz yakışmaz hatta yakışmazı bırak giysi bulamazsınız ki kendinize milletin akrabaların kuzenlerin düğünümü var seni bağlamaz istesende gitmeyi gidemezsin ki nereye gidiyon bi kere elbisen yok olanda yakışmıyor çünkü şişkosun nerene giyceksin ki onu üstelik giyipte güzel olsan ne olucak okadar zayıfın ( tabi onlarda süslenmiş durumda)arasından biri dönüp sana mı bakıcak hadi diyelimki baktı baktığı tek şey kilon olucak dalga geçilecek abez bir kilo.. işte bu yüzden gidemedim hiç bir düğüne... kendi düğünüm hariç tabi mecbursun napacan gidicen kaçış yoktu gittik... ha bu arada merek eden arkadşlar için söylüyorum yaşım 22 19da evlendm çocuk ta yok tabi bu kiloya ne çocuğu bir iki kadın doğumcuya söyledimde tersleyiverdi beni önce kilo vermem gerekiyomuş bilmem ne çocukta haram yani bizlere.. işte ondan sonra dank etti kafamda bişey... dedim kendi kendime çocuk olmassa napcan sen yeyeye nereee kadar bi dur be bi dur zayıflamanın zamanı geldi başlayacaksın bi güzel diyete eee sporda yapmak lazım ondan sonrada 70 kilo vercen ohooo ölme eşşeğim ölme.. derken bu düşüncelerle yaklaşık 1 hafta geçti aradan her gece yapcam başarcam diyip yatar ertesi gün acıktınan yine yerdim sporsa çok zor geliyordu hatta wc gitmek bile ölümdü o aralar benim için...
diyetisyene gittim diyetime uyucaktım diyetisyenin verdiği menü hala aklımda çünkü sabah 4 ara1 öğle4 ara1 akşam 4 dilim ekmek vermişti. yaklaşık 1 ay kadar diyetimi harfiyen uyguladım. gerçekten harfiyen hatta 1 diliim çikolata bile yemedim hergün 40 45 dk yürüyüş yapmaya başladım (2senedir boş boş kıyıya atılmış koşu bandım ile) 1ay sonunda bende değişen 2 kiloydu sadece 2 kilo ... diyetisyene gittiğimde diyet ve spor yaptığımı anlattım fakat bana inanmamıştı çokk gıcık bir kadındı .. zayıf ya burnu havada.. neyse bende baktım bu iş öyle böyle olcak gibi değil. ekmeği direk bıraktım nr kahvalytı ne öğlen nede akşam hiç bi koşulda yemedim

sabah kahvaltıda 2 yumurta yedim öğlense evde ne yemek varsa veya ne yemek yaptıysam ogün 5 kaşık 6 kaşık atıştırdım geçtim arada bi acıktığımda 1 galeta attım ağzıma bazen meyve falan ne istersem yedmyemeğin yağı çok tuzu çok falan muabbeti yapmadım herşeyi yedim hatta arada puding falanda yedim tek değiştirdiğim şey az yemek oldu birde hayatımdan ekmeği çıkarmam tabiki. sporu önce 1 sonra 1.5 sonra 2 saate çıkardım bi süre sonra alışıyor insan ve 6 ayda tam 37 kilo verdim . kimilerinizin çok vermişsin zararlı dediğini duyuyorum :) ama kilom çok olduu için okdar gitti yoksa sağlıksız olduğunu bende biliyorum.şimdi yolumun yarısını geçtim ve devamda edicem bu yolda benimle birlikte yürümek isteyen aynı durumları yaşamış arkadaşlarla şu yalnız geçen 6 ayımın acısını çıkarmak istiyorum. birbirimize destek olarak her birimizin istediği kiloya ulaşmasını istiyorum. benden desteklerinizi esirgemeyin kızlar 33 kilom var daha ve artık yalnız olmak istemiyorum...

seni tebrik ederim. vermeye cesaret edemediğim 33 kiloyu inşallah seninle birlikte burada veririm.32 yaşında 1 çocuk annesiyim ve 93 kiloyum.

Back
X