352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

galiba bu bizim askerlik sonrasını çok anlatıyorum size bıktırmaktan korkuyorum ama cidden çok kafam yoruluyor kızlar eltimle de sürekli bunu konusuyoruz aslında biraz da fikirlerinizi duymak rahatlatıyor
olur mu canım öyle şey Eşine ne güzel demişsin bunu kendine de söyle ara ara yüksek sesle Yorma kendini gerçekten dua et rabbim kolaylaştırır inşallah işlerinizi. Ama biliyorum insan öyle. Bende en ufak birşeyde tüm ayrıntıları düşünürüm ayarlarım kafamda iş biter sonra da "bunun için mi hırpaladım" kendimi derim her seferinde. O yüzden biraz "cool" olmak lazım

Günaydın Kızlar

Cnm daha dur sen de eşin gelsin ondan sonra düşünürsün

10lara düşmüşüm :119::118::122::124::111::90::119::119::119:

Ne mutlu işte cnm... GülliRanacım sana bir dipnot: en hızlı onlar geçiyor, aklında bulunsun

yok kızzz tabiki satmıyorum ama her gece burada oluyorum bekle babam bekle kimseler yok.. bende kuzenime gidiyim bari dedim.. sizde muhabbet için dün geceyi seçtiniz

Günaydın cnm, muhabbetin zamanı belli olmuyor ki herkes buralardaysa takılıyoruz işte

Ne mutlu işte cnm... GülliRanacım sana bir dipnot: en hızlı onlar geçiyor, aklında bulunsun
ayy burcucum seni seviyorum 20ler bize çabuk geçti 10lar daha çabuksa işlerimi halletmem lazım

Hayırlı kandiller kızlarrrrrr
hayırlı kandiller canımmm

Ferhat Göçer - Sarıl Bana (2013) çokk güzelll dinleyinnn kavuşma anında çalsada dans etsek
ayy gurbetserdar alemsin havaalanında dans ettiğimizi hayal ettim de bir an

Hayırlı kandiller kızlarrrrrr

teşekkürler, sizin de kandiliniz kutlu olsun...

Ferhat Göçer - Sarıl Bana (2013) çokk güzelll dinleyinnn kavuşma anında çalsada dans etsek

evet şuan dinliyorum, çok hoş bir şarkı...

ayy burcucum seni seviyorum 20ler bize çabuk geçti 10lar daha çabuksa işlerimi halletmem lazım

Cnm çabuk geçecek inan, 20lerden daha hızlı geçiyor, bak bizim 15 kaldı bugunu saymazsak çok çok mutluyuuum

biz çok romantik bir çift değiliz o yüzden havaalanında oynasak oynasak kolbastı oynarız..

bence hiç farketmez, ben de eşim gelince eğlenceli havalar açmayı düşünüyorum

ee size de o yakışır şaka bir yana şafakları böyle 16 - 17 görünce bizim şafaklar olduğuna inanamıyorum

Yaa daha durun, 15 gün sonra şafak falan kalmayacakk

benimde 16-17 olcakmı acaba daha cok ya bu arada herkese hayırlı kandiller askerlerimize bol bol dua edelim kızlar

tabi ki olacak... azcık kaldı şunun şurasında... hızla ilerlesin şafaklarımız İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…