aynı ben yaa bende öyle hep yarını düşünüyorum bugünüm mahfoluyor
saçma aslında ama iştekızlar yarın kandil malumm dua edelim birbirimize rabbim kabul eder inşallah
olur mu canım öyle şeygaliba bu bizim askerlik sonrasını çok anlatıyorum size bıktırmaktan korkuyorum ama cidden çok kafam yoruluyor kızlar eltimle de sürekli bunu konusuyoruz aslında biraz da fikirlerinizi duymak rahatlatıyor
eeeeeee bizi satmıycannn kuzeninine
nerelerdesiniz kızlar hani toplanıyorduk?benim canım sıkkın askerlik bitince yasanacaklar tahminler filan konusuluyor aile içinde çok bunalıyorum ne yapacağız hiç bilmiyorum:18:ama eşimin en büyük desteği olmalıyım hiç olmadığım kadar yanında olmam lazım
10lara düşmüşüm:119::118::122::124::111::90::119::119::119:
yok kızzz tabiki satmıyorum ama her gece burada oluyorum bekle babam bekle kimseler yok.. bende kuzenime gidiyim bari dedim.. sizde muhabbet için dün geceyi seçtiniz
ayy burcucum seni seviyorumNe mutlu işte cnm... GülliRanacım sana bir dipnot: en hızlı onlar geçiyor, aklında bulunsun
hayırlı kandiller canımmmHayırlı kandiller kızlarrrrrr
ayy gurbetserdar alemsinFerhat Göçer - Sarıl Bana (2013) çokk güzelll dinleyinnn kavuşma anında çalsada dans etsek
şu 'biz burda yokken muhabbet var' diyen arkadaşlar nerelerdesiniz?hadiii başladı muhabbet:13:
ortamı olunca çok güzel olurdu amaayy burcucum seni seviyorum20ler bize çabuk geçti 10lar daha çabuksa işlerimi halletmem lazım
hayırlı kandiller canımmm
ayy gurbetserdar alemsinhavaalanında dans ettiğimizi hayal ettim de bir an
ortamı olunca çok güzel olurdu ama
Canım eşin nasıl ? gitti dimi annesinin yanına ? ilk dansınızı o şarkı eşliğinde evinizde edersiniz öyle daha güzel olurrr ..
biz çok romantik bir çift değiliz o yüzden havaalanında oynasak oynasak kolbastı oynarız..
ee size de o yakışırşaka bir yana şafakları böyle 16 - 17 görünce bizim şafaklar olduğuna inanamıyorum
Hayırlı kandiller kızlarrrrrr
Ferhat Göçer - Sarıl Bana (2013) çokk güzelll dinleyinnn kavuşma anında çalsada dans etsek
ayy burcucum seni seviyorum20ler bize çabuk geçti 10lar daha çabuksa işlerimi halletmem lazım
biz çok romantik bir çift değiliz o yüzden havaalanında oynasak oynasak kolbastı oynarız..
ee size de o yakışırşaka bir yana şafakları böyle 16 - 17 görünce bizim şafaklar olduğuna inanamıyorum
benimde 16-17 olcakmı acaba daha cok ya bu arada herkese hayırlı kandiller askerlerimize bol bol dua edelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?