Kızlar saat 1 olmuş, benim de çok uykum geldi, hepinize iyi geceler
Bu gece şafağı beraber attırdık... Zaman çabuk geçti, yarın da öğlene kadar uyurum ben artık bu saatte yatıncaPazar da öyle geçse, geriye 15 gün kalmış olacak
sen olsannnn?????
biliyorum tatlım tefriciye filan çekmeye basladım dua ya öyle ihtiyacımız var ki kv kendi ananem basta olmak üzere hp dua istiyorum....çabucaktan öte derdim kötü olmasın güzellikle olsun herşey burdan aramız bozuk ayrılmak istemiyorum
Amin İnşallah. Ben şuan tam anlayamıyorum tabi ki, gelsin deneyimlerimi sizinle paylaşırım.
deminki saç olayında sonra hemen düzelttim zatençok geçmiş olsun...
yaa bugun ben de bi tuhaflık var her şeyi yanlış anlıyorum sen de bana gülme ama ben yüzüme sürcem sandımMazhar Fuat Özkandan ah bu ben şarkısını kendime armağan ediyoruum
benimkide değişti. Çok olgunlaştı. En azından artık önceliğinin arkadaşları ve Pes olmadığının daha çok farkındasabrımızın sonu selamet olsun inş...sizin eşlerinizde de değişiklik var mı kızlar ben eşimde de hissediyorum o da olgunlastı olumlu yönde değişti
mutlaka üzülürüm ama ben herkese hakettiğini vermeyi öğrendim sanki. o öyle yapıyorsa sende bi süre daha ailenle olmanın keyfini çıkar bırak o desin neden takmıyorsun diye
ev mi deişcen canım
Kızlar saat 1 olmuş, benim de çok uykum geldi, hepinize iyi geceler
Bu gece şafağı beraber attırdık... Zaman çabuk geçti, yarın da öğlene kadar uyurum ben artık bu saatte yatıncaPazar da öyle geçse, geriye 15 gün kalmış olacak
çek çek canım herşey gönlünüze göre olsun. Kırmadan kırılmadan atlatın bu süreci inşallahbiliyorum tatlım tefriciye filan çekmeye basladım dua ya öyle ihtiyacımız var ki kv kendi ananem basta olmak üzere hp dua istiyorum....çabucaktan öte derdim kötü olmasın güzellikle olsun herşey burdan aramız bozuk ayrılmak istemiyorum
iyi geceler canım. Yarın görüşürüz inşallahKızlar saat 1 olmuş, benim de çok uykum geldi, hepinize iyi geceler
ev,semt,iş bi sürü şey yani...
gurbetserdar benim iletimi görmedin galiba canım. Geçmiş olsun tekrar. Nasılsın?öyle yapayım dimi
gurbetserdar benim iletimi görmedin galiba canım. Geçmiş olsun tekrar. Nasılsın?
sen mi ikna ettin canım kv ler biliyomu bu durumu
Koskacaman bi amiiiinnn diyorumçek çek canım herşey gönlünüze göre olsun. Kırmadan kırılmadan atlatın bu süreci inşallah
iyi geceler canım. Yarın görüşürüz inşallah
tahmin ettim canım arada kaynamış kusura bakma. Ben bugün çok atarlıyım. Takma boşver canım kendini üzdüğüne değmez. bırak annesi baksın hasret gidersinler. O özlesin seni yolunu beklesin. Şimdi yanlış yönlendirip kötü sonuca sebep olmayayım da bazen en güzel tepki umursamamak oluyor bence.içten içten darıldıydım bide sana evet görmedim saol canımm iyi diyelim iyi olsun napayım sen olsan napardın
iyi geceler canım. yarında buluşalım inşallah. O dayanamaz ararsa yarın bende dayanamam biliyorumCanım bende kaçıyorum hadi iyi gecelr bence sende çok yüklenme kocacığına adam asker kiz yazık onlara:)hadi bakalım rüyalarımızı eşlerimiz şereflendirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?