352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Kızlar saat 1 olmuş, benim de çok uykum geldi, hepinize iyi geceler

Bu gece şafağı beraber attırdık... Zaman çabuk geçti, yarın da öğlene kadar uyurum ben artık bu saatte yatınca Pazar da öyle geçse, geriye 15 gün kalmış olacak

Amin İnşallah. Ben şuan tam anlayamıyorum tabi ki, gelsin deneyimlerimi sizinle paylaşırım.

paylaş mutlaka yaa zten şu son on günümde yalnız bırakmayın beni daralırım ben alıstım buraya siz bulusma anlarınızı anlatırsınız ben okurum sıranın bize gelmesinşi beklerim

deminki saç olayında sonra hemen düzelttim zaten ayy bende kendime armağan edebilir miyim

sabrımızın sonu selamet olsun inş...sizin eşlerinizde de değişiklik var mı kızlar ben eşimde de hissediyorum o da olgunlastı olumlu yönde değişti
benimkide değişti. Çok olgunlaştı. En azından artık önceliğinin arkadaşları ve Pes olmadığının daha çok farkında Benim kıymetimi çooook anladı birde. Böyle diyince kötü bir kcam varmış gibi oldu ama yok iyidir benim erim zati Sadece birlikte büyüyoruz galiba

iyi geceler tatlım ozaman yarın gece de burdayız tamam mı

çek çek canım herşey gönlünüze göre olsun. Kırmadan kırılmadan atlatın bu süreci inşallah
iyi geceler canım. Yarın görüşürüz inşallah

içten içten darıldıydım bide sana evet görmedim saol canımm iyi diyelim iyi olsun napayım sen olsan napardın
tahmin ettim canım arada kaynamış kusura bakma. Ben bugün çok atarlıyım. Takma boşver canım kendini üzdüğüne değmez. bırak annesi baksın hasret gidersinler. O özlesin seni yolunu beklesin. Şimdi yanlış yönlendirip kötü sonuca sebep olmayayım da bazen en güzel tepki umursamamak oluyor bence.

Canım bende kaçıyorum hadi iyi gecelr bence sende çok yüklenme kocacığına adam asker kiz yazık onlara:)hadi bakalım rüyalarımızı eşlerimiz şereflendirsin inş

Canım bende kaçıyorum hadi iyi gecelr bence sende çok yüklenme kocacığına adam asker kiz yazık onlara:)hadi bakalım rüyalarımızı eşlerimiz şereflendirsin inş
iyi geceler canım. yarında buluşalım inşallah. O dayanamaz ararsa yarın bende dayanamam biliyorum amin gidip uyuyayım bende rüyada buluşalım madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…