Eşim 12 Ağustosta askere gidecek ilk acemiliği Ankara sonra Kırıkkale rahat ulaşabileceğimiz şehirler ama yine de hüznü çok çöküyor. Ona belli etmemek için güçlü duruyorum. 2 yasında da oğlum var onunla gün sayacağız inş. Rabbim tüm askerleri sağlıcakla sevenlerine kavuştursun...
Evli olarak beklemek zor birde bebişiniz varmış RAbbim sabır versin sizede.
Ama ulaşım olarak kolay ziyaret edeceğiniz yer olması çok iyi emin olun ki bnm sözlüm kıbrısta ben gidemiyorum
ilk zamanlar zor ama sonra alışıyorsunz şafak azaldıkça yine bir heyecan oluyor azaldıkça sıkıştırıyor ama bunlarda tatlı bir anı olarak yer alacak ömrümüzde.
bizim de Askerlik dün belli oldu.. hic beklemedigimiz sekilde gelisti hersey.. dünden beri o kadar üzgünüm kidemek ki sizlerle 352. dönem tertipleri olucaz..
Ne oldu canım uzun dönem falan mı çıktı:44:
evet malesef ki 12 ay ciktiÜni okudu kisa dönem gitcek diye sevinirken.. ve dün aciklandi pazar günü teslim olmasi gerekiyo.. apar topar cagiriyolar
evli misin cnm
zorlu bir süreç tabi ama alışıyosun cnm hayırlısı olsun hakkınızda hayırlısı buymuş askerlikte rahat olmaları en önemli şey inş. rahatı yerinde huzurlu olur hem bildiğim kadarıyla onlar devamlı kışlada kalmıyorlar memur gibi 5den sonra işleri bitiyor ara da gidersin ziyaretine bu biraz rahtlatır belki seni :26:
cok güzel olurdu.. ama malesefasil derdim bu
ben Almanyada yasiyorum.. evli degiliz canim, bu yaz Söz planlamistik.. seneye Askerlikten sonra da dügün..
ama ben daha Türkiyeye gitmeden asker olucak.. agustosun ortasina bekliyoduk, temmuz sonuna cikti
bi senedir göremedim, bi sene daha göremicem
bizim de Askerlik dün belli oldu.. hic beklemedigimiz sekilde gelisti hersey.. dünden beri o kadar üzgünüm kidemek ki sizlerle 352. dönem tertipleri olucaz..
topiğiniz hayırlı olsun kızlar... bayrağı size ve 353.döneme devrediyoruz zorlu bir süreç... Allah sabır versin ve tez zaman da bizleri de sizleri de kavuştursun askerlerimize
Eşim 12 Ağustosta askere gidecek ilk acemiliği Ankara sonra Kırıkkale rahat ulaşabileceğimiz şehirler ama yine de hüznü çok çöküyor. Ona belli etmemek için güçlü duruyorum. 2 yasında da oğlum var onunla gün sayacağız inş. Rabbim tüm askerleri sağlıcakla sevenlerine kavuştursun...
evet malesef ki 12 ay ciktiÜni okudu kisa dönem gitcek diye sevinirken.. ve dün aciklandi pazar günü teslim olmasi gerekiyo.. apar topar cagiriyolar
cok güzel olurdu.. ama malesefasil derdim bu
ben Almanyada yasiyorum.. evli degiliz canim, bu yaz Söz planlamistik.. seneye Askerlikten sonra da dügün..
ama ben daha Türkiyeye gitmeden asker olucak.. agustosun ortasina bekliyoduk, temmuz sonuna cikti
bi senedir göremedim, bi sene daha göremicem
çok teşekkürler sizinde maşallah az kalmış hayırlı tezkereler olsun...Umarım bizde bizden sonrakilere devrettiğimiz günleri görürüz
Bu arada kıdemli arkadaşlar askerleriniz değişiyor mu orada davranışları falan eşim özledim vs dememi yasakladı şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?