352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Günaydın Kızlar

Öğlen de gelmeyi çok isterim muhabbet etmeye ama bugun benim temizlik günüm

Size iyi muhabbetler, çarçabuk geçer son günlerimiz inşallah, hayırlısıyla kavuşuruz eşlerimize

aynen morfistancım, sigaralar bırakılmış, rüyada eşlerle buluşulmuşş, hiç bizi düşünen yok

valla canım yaa bir girdim ki sayfa sayfa muhabbet..oku oku bitmiyor.. anacım bizim olmadığımız saatleri nasıl tutturuyorlar da muhabbete koyuluyorlar anlamadım.. bir gün pusuda beklicem

canım benim sağol... kuzenimleydim eve 1 buçukta geldim.. girdiğimde herkesler gitmişti
anladım canım bu gece muhabbet ederiz inşallah

Askerlerimiz gelince görcem ben sizi, gece burası bomboş olur , o zaman mecbur herkes gündüz girecek
gündüz olalım ona da şükrederim

merhaba hanımlar ne guzel muhabbetler oluyor aksamları kıskanıyorum valla
arada bir oluyor işte canım. Çalışınca gece gelmek zor oluyor değil mi

nerelerdesiniz kızlar hani toplanıyorduk?benim canım sıkkın askerlik bitince yasanacaklar tahminler filan konusuluyor aile içinde çok bunalıyorum ne yapacağız hiç bilmiyorum:18:ama eşimin en büyük desteği olmalıyım hiç olmadığım kadar yanında olmam lazım

mrb canımm bence sen 5 yıl bu zorlu yolculuğu atlattın ve hakkettin güzel kaliteli bi yaşamı emin ol herşey güzel olcak çünkü eşin bu yönde çabalıyor gerisini boşşşşşveeerrrr

galiba bu bizim askerlik sonrasını çok anlatıyorum size bıktırmaktan korkuyorum ama cidden çok kafam yoruluyor kızlar eltimle de sürekli bunu konusuyoruz aslında biraz da fikirlerinizi duymak rahatlatıyor

mrb canımm bence sen 5 yıl bu zorlu yolculuğu atlattın ve hakkettin güzel kaliteli bi yaşamı emin ol herşey güzel olcak çünkü eşin bu yönde çabalıyor gerisini boşşşşşveeerrrr

eşime çok güveniyorum ne yaparsa yapsın bizi düşünerek yapar ama iş mevzusu ev nerde yaşayacağımızın belli olmaması ister istremez düşündürüyor bide pasa bu sene anaokuluna baslayacak nasipse onu bile düşünüyorum nasıl daha iyi olur diye...bugün eşime de dedim su akar yolunu bulur diye de kendime dinletemiyorum kafamda sürekli sorular

aynı ben yaa bende öyle hep yarını düşünüyorum bugünüm mahfoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…