Vayy be muhabbetin gözüne vurmuşsunuz.. biz buradayken kimsecikler olmuyor yahu..
morfistan gece gözüm seni aradı inan da sen geç gelmişsinVayy be muhabbetin gözüne vurmuşsunuz.. biz buradayken kimsecikler olmuyor yahu..
günaydın canım nasılsın? gündüz uzun süreli giremiyorum benGünaydınnnnnnnnnnnn Kızlar, azıcık da gündüz muhabbet etmeye gelin yaaa
aynen morfistancım, sigaralar bırakılmış, rüyada eşlerle buluşulmuşş, hiç bizi düşünen yok
morfistan gece gözüm seni aradı inan da sen geç gelmişsin
günaydın canım nasılsın? gündüz uzun süreli giremiyorum ben
merhaba hanımlar ne guzel muhabbetler oluyor aksamları kıskanıyorum valla
anladım canım bu gece muhabbet ederiz inşallahcanım benim sağol... kuzenimleydim eve 1 buçukta geldim.. girdiğimde herkesler gitmişti
gündüz olalım ona da şükrederimAskerlerimiz gelince görcem ben sizi, gece burası bomboş olur , o zaman mecbur herkes gündüz girecek
arada bir oluyor işte canım. Çalışınca gece gelmek zor oluyor değil mimerhaba hanımlar ne guzel muhabbetler oluyor aksamları kıskanıyorum valla
Kızlar, artık zamanın daha hızlı geçmesini istiyorum been çok sıkıldım
nerelerdesiniz kızlar hani toplanıyorduk?benim canım sıkkın askerlik bitince yasanacaklar tahminler filan konusuluyor aile içinde çok bunalıyorum ne yapacağız hiç bilmiyorum:18:ama eşimin en büyük desteği olmalıyım hiç olmadığım kadar yanında olmam lazım
Günaydınnnnnnnnnnnn Kızlar, azıcık da gündüz muhabbet etmeye gelin yaaa
canım benim sağol... kuzenimleydim eve 1 buçukta geldim.. girdiğimde herkesler gitmişti
mrb canımm bence sen 5 yıl bu zorlu yolculuğu atlattın ve hakkettin güzel kaliteli bi yaşamı emin ol herşey güzel olcak çünkü eşin bu yönde çabalıyor gerisini boşşşşşveeerrrr
eşime çok güveniyorum ne yaparsa yapsın bizi düşünerek yapar ama iş mevzusu ev nerde yaşayacağımızın belli olmaması ister istremez düşündürüyor bide pasa bu sene anaokuluna baslayacak nasipse onu bile düşünüyorum nasıl daha iyi olur diye...bugün eşime de dedim su akar yolunu bulur diye de kendime dinletemiyorum kafamda sürekli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?