ee size de o yakışırşaka bir yana şafakları böyle 16 - 17 görünce bizim şafaklar olduğuna inanamıyorum
teşekkürler, sizin de kandiliniz kutlu olsun...
evet şuan dinliyorum, çok hoş bir şarkı...
Cnm çabuk geçecek inan, 20lerden daha hızlı geçiyor, bak bizim 15 kaldı bugunu saymazsak çok çok mutluyuuum
bence hiç farketmez, ben de eşim gelince eğlenceli havalar açmayı düşünüyorum
Yaa daha durun, 15 gün sonra şafak falan kalmayacakk
tabi ki olacak... azcık kaldı şunun şurasında... hızla ilerlesin şafaklarımız İnşallah
benimde 16-17 olcakmı acaba daha cok ya bu arada herkese hayırlı kandiller askerlerimize bol bol dua edelim kızlar
evet canım netice de kavuşuyoruz bol eğlenceli bir şeyler çalmalı
Öyle canım. Siz evinizde buluşursunuz nasıl olsa yaparsınız canım. Güzel olur tüm sıkıntılarınızın bitimi olur inşallahortamı olunca çok güzel olurdu ama
Hayırlı Kandiller. Az kaldı canım inan senin de. Ciddi ciddi geçtikten sonra konuşmak daha kolay tabi de ben plakalardan sonrası nasıl geçti hatırlamıyorum. Aklıma hep 100lü şafaklar geliyorbenimde 16-17 olcakmı acaba daha cok ya bu arada herkese hayırlı kandiller askerlerimize bol bol dua edelim kızlar
inanıyorum canım. Yarın biletimizi de alacağız. Ne kaldı ki şuradaCnm çabuk geçecek inan, 20lerden daha hızlı geçiyor, bak bizim 15 kaldı bugunu saymazsak çok çok mutluyuuum
inanıyorum canım. Yarın biletimizi de alacağız. Ne kaldı ki şurada
gelme dedi bana burda askerler ameliyat oluyo yakınları gelmiyo dedi istemedi canım yani
en güzeli de bu bilet tek yön olacak dönüşü yokBen haftaya alıyorum eşimin biletini
Kızlar sızlern askerlerı agıstosta gttı deglmi ??
nasılsın canım bizimde 26 inşallah şu onlar bi gelse rahatlıcam sankıherkese hayırlı kandiller 2gündür gelemedim taşındığımız için internet kullanılmıyor,şafak atarsa 24 erzincana selam:)10lara çok az kaldı
evet canım ağustosta gittiler
evet tatlım ağustosta gönderdik biz...anaaaammm yazın gönderdik az daha bekleseler ilkbahaar da gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?