352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

evet canım netice de kavuşuyoruz bol eğlenceli bir şeyler çalmalı

benimde 16-17 olcakmı acaba daha cok ya bu arada herkese hayırlı kandiller askerlerimize bol bol dua edelim kızlar

tabi ki olacak canım.. bizlerde nerelerden nerelere geldik.. sen canını sıkma sana da hayırlı kandiller.. evet evet kesinlikle dua etmeyi ihmal etmeyelim

ortamı olunca çok güzel olurdu ama
Öyle canım. Siz evinizde buluşursunuz nasıl olsa yaparsınız canım. Güzel olur tüm sıkıntılarınızın bitimi olur inşallah

benimde 16-17 olcakmı acaba daha cok ya bu arada herkese hayırlı kandiller askerlerimize bol bol dua edelim kızlar
Hayırlı Kandiller. Az kaldı canım inan senin de. Ciddi ciddi geçtikten sonra konuşmak daha kolay tabi de ben plakalardan sonrası nasıl geçti hatırlamıyorum. Aklıma hep 100lü şafaklar geliyor

Cnm çabuk geçecek inan, 20lerden daha hızlı geçiyor, bak bizim 15 kaldı bugunu saymazsak çok çok mutluyuuum
inanıyorum canım. Yarın biletimizi de alacağız. Ne kaldı ki şurada

herkese hayırlı kandiller 2gündür gelemedim taşındığımız için internet kullanılmıyor,şafak atarsa 24 erzincana selam:)10lara çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…