- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar ev var nakit para,daha ne olsun yani.
Gideyim hemen bankaya döküman alıp geleyim OLDUUU canımmm :))))
Hea hea canim yolsuzluk yapti diye degil, siir icin yolladilar ama, yolsuzluk yapiyordu yani:)))))
Yok canim yapilanlarin ispati o hea o gider mesela kilicdaroglu gelirse ne olur bilemem:))
Malum birak ülkeyi CHP nin canina okudu:))
Yakinda 3-4 e bölünmezse iyidir:)))
Niye biz sıkıntı çekmedik o zaman,yoksa torpilmi işlediler bize hahahaaha :)))
Mervecik:) okudugunu anlamaya baslayinca gel bence:))
Orada ülkenin caninaCHP okudu gibi bir cümle yok:))
Orada " Hea eger Kilicdaroglu basa gelirse bilemem, birak ülkeyi, CHP nin canina okudu" diye bir cümle var:))))
Belki size torpil gemislerdir, malum ülke darbe yapanlarin ülkesiydiya:)))
Belki darbe yapan kurumun icinde olmak ise yariyordur:))
Halkin inledigi bir gercek, tabi ezilen halkin:)
Şimdi neden o zaman musluktan su içemiyoruz madem çok temiz. O zamanlar gayette musluktan içerdik suyumuzu ayrıca para verip su içmek düşünülemezdi bile. Çamurlu su mu içiyormuşuz bak sen valla bağırsklarımız midemizde de hiç sorun yoktu. Geçenlerde musluktan su doldurmuşum farkında değilim birşey için yanlışlıkla içtim böyle berbat bir su olamaz. Yemeklerime bile koyamıyorum korkuyorum kaynadığı halde sadece bulaşık yıkayıp duş alıyorum o kadar. Neredeyse soluduğumuz oksijeni bile bize parayla verecekler artık.
Rejim gitmez. Ülkenin bölünme ihtimali çok yüksek. Açılım diye diye bal çaldı kürtlerin ağzına. Nereye kadar oyalayabilir ki? Bir noktada taviz vermek zorunda kalacak.
Belki bir ekonomik kriz olur da milletçe kurtuluruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mervecik:) okudugunu anlamaya baslayinca gel bence:))
Orada ülkenin caninaCHP okudu gibi bir cümle yok:))
Orada " Hea eger Kilicdaroglu basa gelirse bilemem, birak ülkeyi, CHP nin canina okudu" diye bir cümle var:))))
Anlamaman normal..
Birde anlamadigin halde yazimi alintilayip cevap yazma, alintilamadan yaz en azindan bildirim gelmezde okummak zorunda kalmam, gerci bildirimleridde kapattim simdi, herseyi bildiriyor, bari süzgecten gecirsede bildirse:)))
Belki size torpil gemislerdir, malum ülke darbe yapanlarin ülkesiydiya:)))
Belki darbe yapan kurumun icinde olmak ise yariyordur:))
Halkin inledigi bir gercek, tabi ezilen halkin:)
Ben ankarayi hic bilmem yasamadim orda uzun sure bir kac ay kaldim sadece.. Ankara belediyesine bakarak AKP kotu diyeceksin bosverrrr konuşmaya değmez... Diğer AKP belediyesi olan illere bekleriz :)) Türkiye de belediyecilik adina ilkleri hep AKP belediyeleri yapti ..
o bu görev için getirildi zaten..Bopun başkanlığını boşuna üstlenmedi.. Taviz veriyor zaten daha da verecek. Taviz vermek zorunda eli mahkum. ..30 mart seçimlerinden önce, hemen hemen her seçimde oluyordu aslında, pkk yeter artık bizi oyaladığın diye kaç kere atarlanıyordu....Barzani ise bugün cb seçimlerini bekliyor, 2015te seçimlerinden sonra bağımsızlık kurulacak iddialrı var...
Bu cb seçimleri çok önemli ülke için, ya tam bağımsız Türkiye olarak yaşamaya devam edeceğiz ya da bölünmenin önü açılıp, herkes safını seçip tarafına göç edecek. Olumsuz ihtimalleri bile düşünmek istemiyorum.
tabi ki ankara belediyesine bakarak yorum yapacağım ve kötü diyeceğim. 22 yıldır ankarada yaşıyorum, daha uzun yıllarda ankarada yaşayacağım. başka illeri gezmeye gelip görmem ne işe yarayacak. ikamet ettiğim yer bu halde sonuçta. bu ne saçmalık. ankaraya bakmayacakmışım. hahaahh.
Angarayı karıştırma orda melih başgan var yapışmış Erdoğan bile kaldıramıyor
o övdükleri otobüsleri bile su bastı geçen ay yav :))) ama atilla taş bu noktada çok haklıydı... ankaralılar nankörsünüz melih başgan sizin için işten eve dönerken yorgunluğunuzu alsın ayağınızı sokun diye otobüslere su aldırdı demişti. canım atilla taş.