• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

teşekkürler, sizin de kandiliniz kutlu olsun...

evet şuan dinliyorum, çok hoş bir şarkı...

Cnm çabuk geçecek inan, 20lerden daha hızlı geçiyor, bak bizim 15 kaldı bugunu saymazsak çok çok mutluyuuum:3:

bence hiç farketmez, ben de eşim gelince eğlenceli havalar açmayı düşünüyorum:34:

Yaa daha durun, 15 gün sonra şafak falan kalmayacakk:1:

tabi ki olacak... azcık kaldı şunun şurasında... hızla ilerlesin şafaklarımız İnşallah :34:

evet canım netice de kavuşuyoruz bol eğlenceli bir şeyler çalmalı :32:

benimde 16-17 olcakmı acaba daha cok ya bu arada herkese hayırlı kandiller askerlerimize bol bol dua edelim kızlar:72:

tabi ki olacak canım.. bizlerde nerelerden nerelere geldik.. sen canını sıkma :34: sana da hayırlı kandiller.. evet evet kesinlikle dua etmeyi ihmal etmeyelim :31:

ortamı olunca çok güzel olurdu ama
Öyle canım. Siz evinizde buluşursunuz nasıl olsa yaparsınız canım. Güzel olur tüm sıkıntılarınızın bitimi olur inşallah :16:

benimde 16-17 olcakmı acaba daha cok ya bu arada herkese hayırlı kandiller askerlerimize bol bol dua edelim kızlar:72:
Hayırlı Kandiller. Az kaldı canım inan senin de. Ciddi ciddi geçtikten sonra konuşmak daha kolay tabi de ben plakalardan sonrası nasıl geçti hatırlamıyorum. Aklıma hep 100lü şafaklar geliyor :31:

Cnm çabuk geçecek inan, 20lerden daha hızlı geçiyor, bak bizim 15 kaldı bugunu saymazsak çok çok mutluyuuum:3:
inanıyorum canım. Yarın biletimizi de alacağız. Ne kaldı ki şurada :21:

herkese hayırlı kandiller 2gündür gelemedim taşındığımız için internet kullanılmıyor,şafak atarsa 24 erzincana selam:)10lara çok az kaldı

Back