352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

ay canım senin safagı görünce benimki az kalmıs benim eşimde eylülde gitti allah sabır versin hepimize gecio işte günler cok şükür rabbim saglık versin yeterki

Elbet birgün benmkkıde azalcak 160 'lardan bu rakamlara geldikk Cumlemızeee :)))))

merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben çok mutluyum. Eşimin biletini aldım. 1 Şubat' ta akşam 7:30 da yanımda Allah'ın izniyle
inanamıyorum resmen bitirdik :119::119:

merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben çok mutluyum. Eşimin biletini aldım. 1 Şubat' ta akşam 7:30 da yanımda Allah'ın izniyle
inanamıyorum resmen bitirdik :119::119:

çok sevindim canım senin adına.. he şöyle bir bir renk getirin artık şurayaüzerimizdeki kocaman askerlik yükünün kalktığını hissediyoruz artık değil mi?:)ben eşimin biletini alamayacağim sizin gibi abisi gidip alacakmış oradan geze geze gelir onlar şimdi bir iki saat oynar en azından amaaannn olsun bitirsin gelsinde hayırlısıyla 3 saat oynasın

nimet, aydemir geçmiş olsun canlar. Çabucak atlatın inşallah
ohhh canım gözün aydınnnnnn mis gibi bir akşam yemeği yersiniz
sağol canım darısı başına. Bir gelse...

aynen canım gesinlerde bir kaç saat geçe razıyız.
askerlik değil sanki ölü toprağı kalktı yaklaşık bir aydır benim üzerimden. Ciddi ciddi fark etmiyormuşum ama ne kadar da mutsuzmuşum aslında buraya ilk yazdığım zamanları hatırlıyorum da hiçbirşey yapamıyorum falan diyordum. Şimdi ise günde 200 küsür sayfa kitap okuyorum, örgü örüyorum, geziyorum, kendimle ilgilenebiliyorum, kızıma oyuncak bile yapıyorum yapıyorum. Tüm bunlara gün nasıl yetiyor şaşırıyorum bazen, nasıl bir enerji gelmişse Onlar gidince hayat durmuş cidden. Şimdi daha iyi anlıyorum. Rabbim bir daha ayrılık vermesin hiçbirimize

tabi azalcak canım benim yeterki saglık oldun dediğin gibi 160 lardan geldik yeterki saglık olsun bitecek inş

AAAyyyyy bu kk ya nolmuş böyle... bütün sistem değişmiş hiç beğenmedimmm :26:

inşş cnm :)))

aynen begenılerr alıntılar bıle ozel msj olrk gelıo offffffffff olmamış eskısı ıyıydı !!!

Slm kizlar slm vermeye utanir oldum
Ne zamandir gelemedim biraz sorunlar vardi ama artik hic dusunmuyorum askerlerimiz gelecek ya 15 gun kaldi cok sukur bizimki arabayla gelecek bir yere ugrama hemen gel dedim yuvami okadar ozledim ki is yapmam aya cok alistim ama simdiden esime pisireceklerimi planliyorum sanirim iyi bir besiye cekecegim

en güzeli de bu bilet tek yön olacak dönüşü yok

eveeeeeeeeeeeeet

Kızlar sızlern askerlerı agıstosta gttı deglmi ??

evet benim eşim ağustosta gitti

günaydın kızlar

güne hasta baslamak ölecem su gripten

çok geçmiş olsun, salgın var dikkat etmek lazım

orası öyle canım haklısın ama başlardaki kadar da tahammülümüz kalmadı artık bence ondan bu memnuniyetsizlik Nasıl da toz kondurmam kendimize

tabi ki toz kondurmayacağız kolay mı asker yolu beklemek

geçmiş olsun canım..benimde dün belirtileri vardı bugün yataktan kalkamadım dayak yemiş gibiyim her yanım ağrıyor:2:

oo herkes hasta olmuş, çok geçmiş olsun cnm sana da...

yaa GülliRanacım ne güzel yazmışsın, ne güzel dile getirmişsin duygularımızı, hissettiklerimizi.. Amin ...

Bazen ben de giremiyorum, takılma Ben de eşim gelsin başka bir şey istemiyorum, yemek bile düşünmüyorum. Yeterki gelsin artık diyorum ki şükür 2 hafta kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…