Vayy be muhabbetin gözüne vurmuşsunuz.. biz buradayken kimsecikler olmuyor yahu..
aynen morfistancım, sigaralar bırakılmış, rüyada eşlerle buluşulmuşş, hiç bizi düşünen yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy be muhabbetin gözüne vurmuşsunuz.. biz buradayken kimsecikler olmuyor yahu..
morfistan gece gözüm seni aradı inan da sen geç gelmişsinVayy be muhabbetin gözüne vurmuşsunuz.. biz buradayken kimsecikler olmuyor yahu..
günaydın canım nasılsın? gündüz uzun süreli giremiyorum benGünaydınnnnnnnnnnnn Kızlar, azıcık da gündüz muhabbet etmeye gelin yaaa![]()
aynen morfistancım, sigaralar bırakılmış, rüyada eşlerle buluşulmuşş, hiç bizi düşünen yok![]()
morfistan gece gözüm seni aradı inan da sen geç gelmişsin![]()
günaydın canım nasılsın? gündüz uzun süreli giremiyorum ben![]()
merhaba hanımlar ne guzel muhabbetler oluyor aksamları kıskanıyorum valla![]()
anladım canım bu gece muhabbet ederiz inşallahcanım benim sağol... kuzenimleydim eve 1 buçukta geldim.. girdiğimde herkesler gitmişti![]()
gündüz olalım ona da şükrederimAskerlerimiz gelince görcem ben sizi, gece burası bomboş olur , o zaman mecbur herkes gündüz girecek![]()
arada bir oluyor işte canım. Çalışınca gece gelmek zor oluyor değil mimerhaba hanımlar ne guzel muhabbetler oluyor aksamları kıskanıyorum valla![]()
Kızlar, artık zamanın daha hızlı geçmesini istiyorum been çok sıkıldım![]()
nerelerdesiniz kızlar hani toplanıyorduk?benim canım sıkkın askerlik bitince yasanacaklar tahminler filan konusuluyor aile içinde çok bunalıyorum ne yapacağız hiç bilmiyorum:18:ama eşimin en büyük desteği olmalıyım hiç olmadığım kadar yanında olmam lazım
![]()
Günaydınnnnnnnnnnnn Kızlar, azıcık da gündüz muhabbet etmeye gelin yaaa![]()
canım benim sağol... kuzenimleydim eve 1 buçukta geldim.. girdiğimde herkesler gitmişti![]()
mrb canımm bence sen 5 yıl bu zorlu yolculuğu atlattın ve hakkettin güzel kaliteli bi yaşamı emin ol herşey güzel olcak çünkü eşin bu yönde çabalıyor gerisini boşşşşşveeerrrr
eşime çok güveniyorum ne yaparsa yapsın bizi düşünerek yapar ama iş mevzusu ev nerde yaşayacağımızın belli olmaması ister istremez düşündürüyor bide pasa bu sene anaokuluna baslayacak nasipse onu bile düşünüyorum nasıl daha iyi olur diye...bugün eşime de dedim su akar yolunu bulur diye de kendime dinletemiyorum kafamda sürekli sorular