- 14 Ağustos 2018
- 343
- 502
- 40
-
- Konu Sahibi ferayfusun87
Ben de sosyalligi seven ama gerek yasadigim gerekse şu an çalıştığım/bulunduğum ortam itibariyle sosyal olma şansı bulamamis biriyim. Yoksa online egitimlere katılıyorum, sehir dışı kurslara katıldım ama yok yani zor geliyor bazı şeyler artık. Ben ailemi 15 aydır görmüyorum 15 ay önce de zaten babamin hastalığının sonlariydi kaybettik, ölüm izni bitince döndüm yani aileyle vakit gecirmekten ziyade hastalik ve cenaze isleriyle gecti vaktimizBende aynı ailemi bile göremedim kaç aydır
Ayrıca çok sosyalim de normalde
Her önümüze gelenle denesek bizde bulurduk birşeyler sevmeden beğenmeden bağlanmadan
Zaten derdimiz birini bulamamak da değil, istediğimiz karakterde birini bulamamak, veya bizim beğendiğimizin bizi beğenmemesi
20 yaşındayım herhalde ben de sıkıntı var, neşe 0, ümit 0, cilt yağlı, gözler bayhan'ın gözlerine benziyor ahaha. dua edin bu dönemde 20 li yaşlar da olmadığınıza, daha 35 yaşındaymışsınız gençsinizMerhaba kızlar,son zamanda herşey üst üste geldi dertleşmek istiyorum. Biliyorum bu tarz konular çok açılıyor. Sorun yalnızlık kendimi yalnız hissediyorum karşıma kime çıkmıyor, çalışıyorm yönetici pozisyonunda işyerinde herkes evli ve ben onları gördükçe ezik hissediyorum. Geleceğe yönelik içimde kıpırtıların olduğu, bekar kız arkadaşlarımla kıkırdadığım gezdiğim 20'li yaşlarımı özlüyorum meğer ne güzel günlermiş ne mutluymuşum. Şimdi etrafta tek bekar kız arkadaş kalmadı, herkes evli eşine çocuğuna odaklı yaşıyor. Hayat rutin iş ev ev iş sarmalında işyerinde herkes evli çocuklu . Takılacak biri Yok 20'lerindeki neşe eğlence Yok.
Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum kızlar
Başınız sağolsun, benimde işlerim pandemi sebebiyle çok azaldı bende katıldım online eğitimlere vsBen de sosyalligi seven ama gerek yasadigim gerekse şu an çalıştığım/bulunduğum ortam itibariyle sosyal olma şansı bulamamis biriyim. Yoksa online egitimlere katılıyorum, sehir dışı kurslara katıldım ama yok yani zor geliyor bazı şeyler artık. Ben ailemi 15 aydır görmüyorum 15 ay önce de zaten babamin hastalığının sonlariydi kaybettik, ölüm izni bitince döndüm yani aileyle vakit gecirmekten ziyade hastalik ve cenaze isleriyle gecti vaktimiz
Tabii ki herkes icinde bulundugu duruma göre degerlendirilir sahsen ben Ankara gibi büyük bir sehirde olsam, bir çok istediğim seyi daha rahat yapardım sanirim. Bir ucundan bir ucu 10km olan küçük bir yerde, kurs/sosyal aktivite olmayan sekilde yaşamak daha zor. Mesela ben bir egitmenlik belgesi istiyorum o da sadece sinavi Ankarada olan bir sey :) hayat tabii ki diploma ya da kurstan ibaret degil ama benim gibi sosyalleşmeye ve kendini gelistirmeye meyyal insanlar icin iyi bir alternatif.Merhaba, sizi kendime benzettim. Ankara da yaşıyorum. 37 yaşındayım. Hayatımdaki kişiyle 33 yaşımda tanıştım. Onunla karşılaşana dek de İzmir deki yakın dostumla hayatımızın analizini yapardık. Ben 84 luyum, İzmir deki arkadaşım da 89 lu. Onun da çok yakın zamanda hayatına biri girdi ama çok da emin değil. Yani sizin gibi bizim de hem hayatımız yalnız geçiyordu hem de en yakın dostumla ayrı şehirlerde yaşıyorduk. İnanın; ne olduğunu anlamadan bir anda karşınıza çıkıveriyor birisi. Biz de etrafımızdaki evlileri konuşup sanırım hayata cok geç kaldık diye düşünürdük. Ozlerdik üniversite yillarimizi. Çok yalnızdik. Hele ben! Ankara dayim. Çalıştığım yerde bir tane bile kafa dengim yoktu. İşten çıkar doğru eve giderdim. Hiç ankara da arkadaşım kalmamıştı. Ya evliler, ya şehir dışında ya da yurt dışında.. çok bunalmistim. Ama bir anda değişiyor hayatın ve beklemedigin anda pat diye çıkıyor karşına. Bu arada hobi edinme konusu belki klişe olabilir ama bana göre değil. Bu arada evlilik aşamasında olmama rağmen - kısmet tabi bu isler- bekar arkadaslarla görüşme fobim yok :) arkadaş olabiliriz
Şu pandemi bitince inşallah gençler gençliklerini yaşar20 yaşındayım herhalde ben de sıkıntı var, neşe 0, ümit 0, cilt yağlı, gözler bayhan'ın gözlerine benziyor ahaha. dua edin bu dönemde 20 li yaşlar da olmadığınıza, daha 35 yaşındaymışsınız gençsiniz
Valla bilmiyorum bu konudaki umudumu da yitirdim olursa olur olmazsa olmaz modundayim çünkü bu saatten sonra da zor geliyor bir cok sey.Başınız sağolsun, benimde işlerim pandemi sebebiyle çok azaldı bende katıldım online eğitimlere vs
Yanlız yaşarken birde pandemi olması evde kısıtlanmak çok zor oldu
Neyse evde bile olsak kendimize yatırım yapabiliyoruz
İnşallah hayat arkadaşımız yoldaşımızda geç kalmadan gecelecek ben inanıyorum
Size bir şey söyleyeyim mi? Doğma buyume Ankara da yaşıyorum. İnanın; hayatınızda kafa dengi bir arkadaşınız yoksa istediğiniz şehirde yaşayın; nafile. Büyük şehir dezavantajı söyleyeyim size; menfaate dayalı ilişki çok fazla. Eğer samimi dostluklarıniz varsa kendinizi şanslı azınlıktan hissedebilirsiniz. Tabi benim yalnız olmamin en büyük sebebi çok yoğun bir işimin olması ve iş yerindeki kişilerin asla benimle aynı kafada olmamasıydı.Tabii ki herkes icinde bulundugu duruma göre degerlendirilir sahsen ben Ankara gibi büyük bir sehirde olsam, bir çok istediğim seyi daha rahat yapardım sanirim. Bir ucundan bir ucu 10km olan küçük bir yerde, kurs/sosyal aktivite olmayan sekilde yaşamak daha zor. Mesela ben bir egitmenlik belgesi istiyorum o da sadece sinavi Ankarada olan bir sey :) hayat tabii ki diploma ya da kurstan ibaret degil ama benim gibi sosyalleşmeye ve kendini gelistirmeye meyyal insanlar icin iyi bir alternatif.
Is yerinde dostluk aramamak lazim ben erkeklerin icinde bos beleş muhabbetin olduğu bir yerdeydim simdi kadin erkek olan bir yerdeyim kizlarla daha yakiniz :) ben de dostluga önem veririm ama bir yerden sonra yakin dostluk kurmak da zor oluyor maalesefSize bir şey söyleyeyim mi? Doğma buyume Ankara da yaşıyorum. İnanın; hayatınızda kafa dengi bir arkadaşınız yoksa istediğiniz şehirde yaşayın; nafile. Büyük şehir dezavantajı söyleyeyim size; menfaate dayalı ilişki çok fazla. Eğer samimi dostluklarıniz varsa kendinizi şanslı azınlıktan hissedebilirsiniz. Tabi benim yalnız olmamin en büyük sebebi çok yoğun bir işimin olması ve iş yerindeki kişilerin asla benimle aynı kafada olmamasıydı.
İş yerinde kadın populasyonumuz fazla aslında :) sadece iki tane erkek var. Ama kıskançlık diz boyu. Hayatta gerçekten tahammül edemediğim tek şey kıskançlık. O yüzden iş yerinde kızlarla daha az anlasiyorum. Erkekler kıskanç değil en azından. Saygı ve mesafe içerisinde erkek çalışanlarla daha iyi anlasiyorum. Ama o da tabi bir yere kadar. Kız arkadaş gibi olmuyor maalesefIs yerinde dostluk aramamak lazim ben erkeklerin icinde bos beleş muhabbetin olduğu bir yerdeydim simdi kadin erkek olan bir yerdeyim kizlarla daha yakiniz :) ben de dostluga önem veririm ama bir yerden sonra yakin dostluk kurmak da zor oluyor maalesef