34 yaşındayım, 20'li yaşlarımı özlüyorum çok yalnız hissediyorum

Ben evliliği seven bi kadın olduğum için sizi anlıyorum ama ne yazık ki bu işin bi doğrusu yok, şunu yap karşına muhteşem biri çıksın diyemiyorum sadece anın tadını çıkar diyebilirim heralde. Tamamen kendinle mutlu olmaya bak evliyken de sen mutluysan iyiysen hayatındaki herkes o enerjiden etkileniyor, ne bileyim sana iyi gelen şeyleri yap, spor diyet güzel giyinmek gerekirse daha kadınsı olmak için bi takım adımlar atmak. Bak bahar da geldi sendeki enerji değişirse herşey değişir ve mutlaka hayat daha güzel olur.

Tabi ki. Düşünüyorum da ben ondan ayrıldıktan sonra kariyerde adeta sıçrama yaptım, ardarda başarılar geldi. Onunla birlikte olsam bu konumda olamayacaktım Çünkü bir gün mutlu etse beş gün üzüyordu ve kafam devamlı bununla meşguldü. Bunun farkında olmama rağmen onun sosyal medyada çocuklarıyla mutlu mesut fotosuna rastlamak koydu işte. Onu özellikle de aratmamıştım karşıma çıktı foto.

Yaw kirkli yastakileri merak ediyorum ben onlar yazarsa sevinirim.mesela yirmiden otuza girdigimde ben sok yasamistim sonra baktim otuzlar sahane.yirmiler sacmaymis.kirklar nasil olacak?otuzlari arayacak miyiz yoksa kirk daha sahaneymis ya hu niye korktum mu diyecegim.kirkli yaslardakiler bizi aydinlatsin

Sen de istersen şanslı olabilirsin durdu durdu turnayi gözünden vurdu denilenlerden olabilirsin.
Hayat surprizlerle dolu.
İnşallah öyle olur canım ama karşıma Benimle ilgilenen bir erkek çıkmıyor ki. Etraftaki bütün erkekler evli. Eskaza biri çıksa da sürmüyor flörtten ötesi olmuyor bir şanssızlık var bi arkadaşım yıldız haritan zayıf diyor anlamadım ki neden böyle

Teşekkürler, esasında beni etrafımdaki herkesin evli çocuklu olması kötü etkiliyor sanırım çoğunlukla. Zamanım işte geçiyor herkes kocasından çocuğundan bahsediyor ben ezik hissediyorum. Pandemi öncesi bir iş yemeği vardı herkes eşiyle gelmişti ben yalnızdım çok koymuştu. Ortam böyle olmasaydı etrafta ileri yaşta bekarlar olsaydı bu denli takılmazdım kesinlikle ortam etkiliyor.

Bence bir kadının en güzel çağları 30 lu yaşlar çünkü artık iş hayatı ekonomik özgürlük fikirler oturmuş hayata bakis değişmiş...o sebepten 20 li yaşlarda biraz aklı havada yanlış kararlar vs olabilir herkes için geçerli değildir tabi bazıları erken olgunlaşır ben genel konustum... 30 lu yaslarinizin ortalarında bile sayılmazsınız en güzel caglariniz bence ve pozitif enerji yayın evrene dua edin bi bakarsınız hayat size 35 ten sonra bir güler ömür boyu mutlu yaşarsınız...ve 20 lerde güzeldik şimdi değiliz değil size bişey soylim bir kadin 30 larda hatta 40 larda en güzel ve en seksi halindedir bence

Ben de 20 li yaşlarımı çok özlüyorum,ama gençlik, güzellik geçici. Her yaşın ayrı bir güzelliği, olgunluğu var. Şimdiki yaşımı, olgunlugumu da çok seviyorum. Hem her şeyi de yaşa bağlamamak lazım, yaş nedir ki? İnsan kendisini hissettiği yaştadir, sayıların ne önemi var. O etrafınızdaki evli insanların hepsi çok mu mutlu sanki? Evlendiler de hayattaki gayelerini tamamlayıp nirvanaya mı ulaştı? Evli olup mutsuz olmaktansa bekâr ve mutlu, özgür olmayı tercih ederim. Her şey nasip kısmet,bir gün evlenecekseniz o kişi sizi gelip mutlaka bulur yaş kaç olursa olsun. Siz kendinize önem verip değer verin, mutlu olmak için illaki birine ve evliliğe gerek yok, yolunuz açık olsun..

Evliyim, mutluyum ve fakat mutluluk=evlilik algısı ülkemizde bir baskı gibi. Yani bekar niye mutsuz ben orayı anlayamadım. 29 yaşımda evlendim. Tabi şunu anlıyorum şu hayatta bir destekçim, hayat arkadaşım olmayacak mı kaygısı bende de oldu. Ama bana kafaya takma 29 yaşında hayat arkadaşın olacak deselerdi mesela daha dolu dolu yaşardım belki 18 den sonrayı. Gene dolu yaşadım bana göre ama kaygılanmazdım. Bu evlenmezsen mutlu olamazsın toplum baskısından bence. Çünkü bekarın tek başına yaptıkları meşru karşılanmıyor, bir de kadına rahat verilmiyor. Halbuki kadınlar gerçek anlamda özgür olsa evleneyim de mutlu olayım olmayacak.

Evlenmeyen bir,evlenen bin pişman Şimdi o yaşlara geri dönme şansınız olsa gene evlenmezsiniz.Cevrenizde gördükleriniz,evlilik ve ilişkiler sizi etkiliyordur

Evlenmeyen bir,evlenen bin pişman Şimdi o yaşlara geri dönme şansınız olsa gene evlenmezsiniz.Cevrenizde gördükleriniz,evlilik ve ilişkiler sizi etkiliyordur
Evet kesinlikle. İşyerinde herkes evli çocuklu ve onları görünce yalnız hissediyorum, onlar çok mutlu gözüküyor ve yalnızlık çekmiyor.

Bende 32 yaşında bekarım
Bazen bir hayat arkadaşı istiyorum evet, ama bu sizdeki umutsuzluk neden
Genç yaşta yanlış biriyle evlenip boşanabilirdik, bir yuvanın yıkılmasının stresi, ailelere süreci anlatmak, belki şiddet görmek, aldatılmak bunlar kolay şeyler mi
Nefes aldığımız sürece umut vardır
Ayrıca yaşımız tam ne istediğini bilme yaşı, bu yaşlarda verilen kararlar daha mantıklı daha sağlam belki de
Biraz hayatın tadını çıkarın, hayt aksın biraz
Su akar yolunu bulur
Hayatı kenardan izlemeye mi geldiniz?
ev iş arasıysa arası şuan ama evdede kendinizi şımartabilirsiniz

Böyle umutsuz insanları kolundan tutup sallamak istiyorum temas etmeyi sevmememe rağmen
Demekki doğru eş adayınız, hayat arkadaşınızla karşılaşmamışsınız
Karşılaşmadık diye sırf evli olmak için çok matah adamların donunu mu yıkasaydık evde , daha mı güzeldi

29 yaşındayım 20 yaşların sonundayım evlilik bana hep uzak gelirdi hani 30 dan önce aman aman evlenme kafasında değildim taki eşimi bulana kadar 26 yaşına kadar evlilik aklımdan geçmedi taki eşimle tanışana kadar bir anda sözlenip evlendik 6 ay içinde bir kızım var mutluyum ama bekar olsam da mutsuz olmazdım doğru insanı beklerdim boşanıp da baba evine dönmek kolay değil çevremde 35 inde evlenen de 40 ındada doğru insan olmalı

Evet kesinlikle. İşyerinde herkes evli çocuklu ve onları görünce yalnız hissediyorum onlarsa çok mutlu gözüküyor.
Olayın içine girip nasıl sorun ve sorumluluklarla cebellesiyor bilseniz yalın ayak kaçarsiniz
Bende 20li yaşlarımı sonradan yüreğime sigdiramadigim,katlanamadigim biriyle harcadım yakama yapışmış durumda da olsa silkeledim attım Hayat sürprizlerle dolu aşık oldum 27 yaşımda eşimle evlendim.Her seye rağmen şükür sebebim en azından seviyorum ve bunun için bile olsa iyisini kötüsünü cekebiliyorum.

Evet kesinlikle. İşyerinde herkes evli çocuklu ve onları görünce yalnız hissediyorum, onlar çok mutlu gözüküyor ve yalnızlık çekmiyor.
İşyeriniz de çalışan sayısı az sanırım benim çalıştığım yerde 30 yaşların da bekar da çok evlide her türden var eğer ortamınız bu şekilde sizi etkilemesi normal

Okadar karamsar olma ayakları yere sağlam basan bir insansan sağlığın yerindeyse gerisi önemsiz herşeyin zamanı var bende 34yasimdayım 30 da evlendim bence çok genç ve hala çok güzeliz

28 yasında olacagım eylulde,bekarım. Uzun surelı bır ılıskım var +5. Evlensem ıyı devam eder mı Allah bılır? Bir yanda evlen evlen dıye etrafımdakılerın ''korku dolu gozlerle'' bana baktıgını goruyorum.( Benı gulduruyor bu durum.) Bir yanda evlenip boşanan mutsuz arkadaslarım bir yanda evlenıp eskı hayatlarını ozleyen arkadaslarımı goruyorum. Kafamı karıstırmıyor bu durum netim ben mutluyum onemlı olan buydu. Uzun surelı ılıskım olmasa yıne mutlu olurdum cunku yasamayı sevıyorum. Bırılerıne ıhtıyacım yok. Insanlar hep konusuyor eger sızı etkıleyen ınsanlarsa sız ne ıstedıgınıze odaklanın gercekten mı ıstıyorsunuz yoksa farkında olmadan etkı altında mı kalıyorsunuz? Ruh halınız ve sureklı dusunduklerınız de cıldınıze, sacınıza, gozunuzun ferine kadar yansır enerjidendir bu. Bır muddet sızden yasca kucuk ınsanlarla yada ortak hayat hedeflerı olan ınsanlarla ıletısımde olursanız ıyı gelebılır. Umarım guzellıkler yakanızı bırakmaz ♥ (Bekar arkadas skalam cok dustu bende bundan muzdaribim yenılerıne bakınıyorum bana vakıt ayıramadıkları ıcın =))

Ben 30 yaşında bekarım , hem çevremde hem akrabalarımda 30-40-50 yaşlarında hala bekar olanlar, ya da ikinci evliliğini yapanlar fazlasıyla var (hatta baba tarafından neredeyse her amca/hala hanesinde bir müzmin bekar var). Gayet doğal bir durum... kuzenlerimden biri bu yaz 40ina girecek,katılmadığı sanat galerisi yok, yurtdisina bile müze gezmeye gider. Ara ara birileriyle tanıştırılır ama ,beğenmediği,boş adamlar olunca da hiç ilgilenmez bile .
Size gelince, yöneticiymişsiniz, belli ki geliriniz de iyi..neden aldiginiz parayı kendinize harcamıyorsunuz ki? Güzel bir bilet olur, spor salonu - yüzme havuzu üyeliği olur, tur olur, kurs olur .. evlenemedim diye uzulmekle zaman mı gecer, önce kendinizi mutlu etmeyi öğrenin,sonra sizi mutlu edecek adam gelir zaten...
Bu 20 yaşlar meydan okuması kimseye yaramadı valla
Sana katılıyorum mirketcik,bana da hiç yaramadı. Eski Facebook'umu açtim,resimlerimi almak için...şimdiki hayatımdan da memnunum ama ne güzel,ne kıymetli arkadasliklarim varmış yaaa Herkes üniversite şehrinde yalnız oldugu için hepimiz birbirimizi aile gibi görürdük, ev taşıyacağım zaman koca bir erkek ordusu gelip pat diye herkes iki eşya indirip taşımıştı mesela, birbirimizin evinde toplanırdik, çekyat yetmediğinden dizimizi Bağdaş kurup halıya otururduk, saat geç olunca evden hep beraber çıkılır, herkes tek tek kapısının önüne bırakılır,sonra ev halkı tekrar geri donerdi... Sınav zamanı bulduğumuz notların fotokopisini arkadaşlara da cekerdik, her sınavdan önce bir saatte hızlandırılmış özet anlatanlar olurdu, fareli köyün kavalcisi gibi o nereye gitse peşinden giderdik:)) eşin dostun evinde okey- kağıt oynar, saat geç olduysa kıvrılıp bir köşeye yatardik, liseden kalma arkadaşlarin şehrini kendi şehrim sanar, sık sık giderdim. hep aynı tura katılan bir grup vardı, onlarla her tur akraba gibi olurduk, arabada 'kac kadeh kırıldı sarhoş gönlümde' diye arabesk şarkılar söyler güler eglenirdik. Gönüllü çalıştığım birkaç kurum vardı,onlarla iyi şeyler yapar, mutlu olurduk, sık sık düzenlenen etkinliklerde- oyun oynar kaynasir, dans eder, eglenirdi, Yan şehirlerin bahar şenliklerini,konserlerini bile kacirmazdik...
Gerçekten çevrem inanılmaz harika insanlarla çevriliymiş. Her köşe başında koşa koşa sarılacak arkadaşım varmış. Üstelik çoğu çok akıllı, hayata dair güzel planları olan insanlardı.
Ama malesef her biri Türkiye'nin apayrı şehirlerine gittigi için iletişimimiz Instagram'dan resim likelamak seviyesine indi
Şimdiki çevremse malesef çok daha boş bir çevre.
Yıllardır kaliteli bir arkadaş çevresini ihtiyacını yaşıyordum zaten. Ama eski resimlere bakınca gerçeği net bir sekilde oldum.
Ve eski dostluklarimi, çevremi gerçekten çok ozlediğimi farkettim,kaybettiklerime üzüldüm. Arasıra yaşadığım boşluk duygusunun esas sebebi artık böyle güzel bir çevrenin olmamasiymis bence
Yani bana da yaramadı 20li yaşlar challangesi...

38 yaşındayım , evliyim ve ben de kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum. Yani evlendiğimizde de bu duygu geçmiyor. Bundan üç dört yıl önce bekarken gezip tozardım gönlümce gelecek planlarım vardı. Şimdi ne hayalim ne planım var resmen ömrüm bitsin diye gün sayıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…