- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.106
-
- Konu Sahibi ferayfusun87
Tabi ki. Düşünüyorum da ben ondan ayrıldıktan sonra kariyerde adeta sıçrama yaptım, ardarda başarılar geldi. Onunla birlikte olsam bu konumda olamayacaktım Çünkü bir gün mutlu etse beş gün üzüyordu ve kafam devamlı bununla meşguldü. Bunun farkında olmama rağmen onun sosyal medyada çocuklarıyla mutlu mesut fotosuna rastlamak koydu işte. Onu özellikle de aratmamıştım karşıma çıktı foto.Öncelikle emin olun ki o bahsettiginiz erkek arkadasinizla evlenseydiniz keske hep bekar kalsaydim, hayatimi heba ettim diye dertleniyor olacaktiniz. Siddet ve aldatma egilimi olan kolay kolay degismiyor maalesef. Evet yalnizligin zor yanlari var elbette ama evlilik de her zaman mutluluk getirmiyor. İcinde bulundugunuz psikolojide pandeminin de etkisi oldugunu düsünüyorum.
İnşallah öyle olur canım ama karşıma Benimle ilgilenen bir erkek çıkmıyor ki. Etraftaki bütün erkekler evli. Eskaza biri çıksa da sürmüyor flörtten ötesi olmuyor bir şanssızlık var bi arkadaşım yıldız haritan zayıf diyor anlamadım ki neden böyleSen de istersen şanslı olabilirsin durdu durdu turnayi gözünden vurdu denilenlerden olabilirsin.
Hayat surprizlerle dolu.
Teşekkürler, esasında beni etrafımdaki herkesin evli çocuklu olması kötü etkiliyor sanırım çoğunlukla. Zamanım işte geçiyor herkes kocasından çocuğundan bahsediyor ben ezik hissediyorum. Pandemi öncesi bir iş yemeği vardı herkes eşiyle gelmişti ben yalnızdım çok koymuştu. Ortam böyle olmasaydı etrafta ileri yaşta bekarlar olsaydı bu denli takılmazdım kesinlikle ortam etkiliyor.Ben evliliği seven bi kadın olduğum için sizi anlıyorum ama ne yazık ki bu işin bi doğrusu yok, şunu yap karşına muhteşem biri çıksın diyemiyorum sadece anın tadını çıkar diyebilirim heralde. Tamamen kendinle mutlu olmaya bak evliyken de sen mutluysan iyiysen hayatındaki herkes o enerjiden etkileniyor, ne bileyim sana iyi gelen şeyleri yap, spor diyet güzel giyinmek gerekirse daha kadınsı olmak için bi takım adımlar atmak. Bak bahar da geldi sendeki enerji değişirse herşey değişir ve mutlaka hayat daha güzel olur.
Evlenmeyen bir,evlenen bin pişmanMerhaba kızlar,son zamanda herşey üst üste geldi dertleşmek istiyorum. Biliyorum bu tarz konular çok açılıyor. Sorun yalnızlık kendimi yalnız hissediyorum karşıma kime çıkmıyor, çalışıyorm yönetici pozisyonunda işyerinde herkes evli ve ben onları gördükçe ezik hissediyorum. Geleceğe yönelik içimde kıpırtıların olduğu, bekar kız arkadaşlarımla kıkırdadığım gezdiğim 20'li yaşlarımı özlüyorum meğer ne güzel günlermiş ne mutluymuşum. Şimdi etrafta tek bekar kız arkadaş kalmadı, herkes evli eşine çocuğuna odaklı yaşıyor. Hayat rutin iş ev ev iş sarmalında işyerinde herkes evli çocuklu . Takılacak biri Yok 20'lerindeki neşe eğlence Yok.
Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum kızlar
Evet kesinlikle. İşyerinde herkes evli çocuklu ve onları görünce yalnız hissediyorum, onlar çok mutlu gözüküyor ve yalnızlık çekmiyor.Evlenmeyen bir,evlenen bin pişmanŞimdi o yaşlara geri dönme şansınız olsa gene evlenmezsiniz.Cevrenizde gördükleriniz,evlilik ve ilişkiler sizi etkiliyordur
Olayın içine girip nasıl sorun ve sorumluluklarla cebellesiyor bilseniz yalın ayak kaçarsinizEvet kesinlikle. İşyerinde herkes evli çocuklu ve onları görünce yalnız hissediyorum onlarsa çok mutlu gözüküyor.
Evet kesinlikle. İşyerinde herkes evli çocuklu ve onları görünce yalnız hissediyorum, onlar çok mutlu gözüküyor ve yalnızlık çekmiyor.
İşyeriniz de çalışan sayısı az sanırım benim çalıştığım yerde 30 yaşların da bekar da çok evlide her türden var eğer ortamınız bu şekilde sizi etkilemesi normalTeşekkürler, esasında beni etrafımdaki herkesin evli çocuklu olması kötü etkiliyor sanırım çoğunlukla. Zamanım işte geçiyor herkes kocasından çocuğundan bahsediyor ben ezik hissediyorum. Pandemi öncesi bir iş yemeği vardı herkes eşiyle gelmişti ben yalnızdım çok koymuştu. Ortam böyle olmasaydı etrafta ileri yaşta bekarlar olsaydı bu denli takılmazdım kesinlikle ortam etkiliyor.
Sana katılıyorum mirketcik,bana da hiç yaramadı. Eski Facebook'umu açtim,resimlerimi almak için...şimdiki hayatımdan da memnunum ama ne güzel,ne kıymetli arkadasliklarim varmış yaaaBu 20 yaşlar meydan okuması kimseye yaramadı valla
38 yaşındayım , evliyim ve ben de kendimi çok ama çok yalnız hissediyorum. Yani evlendiğimizde de bu duygu geçmiyor. Bundan üç dört yıl önce bekarken gezip tozardım gönlümce gelecek planlarım vardı. Şimdi ne hayalim ne planım var resmen ömrüm bitsin diye gün sayıyorumMerhaba kızlar,son zamanda herşey üst üste geldi dertleşmek istiyorum. Biliyorum bu tarz konular çok açılıyor. Sorun yalnızlık kendimi yalnız hissediyorum karşıma kime çıkmıyor, çalışıyorm yönetici pozisyonunda işyerinde herkes evli ve ben onları gördükçe ezik hissediyorum. Geleceğe yönelik içimde kıpırtıların olduğu, bekar kız arkadaşlarımla kıkırdadığım gezdiğim 20'li yaşlarımı özlüyorum meğer ne güzel günlermiş ne mutluymuşum. Şimdi etrafta tek bekar kız arkadaş kalmadı, herkes evli eşine çocuğuna odaklı yaşıyor. Hayat rutin iş ev ev iş sarmalında işyerinde herkes evli çocuklu . Takılacak biri Yok 20'lerindeki neşe eğlence Yok.
Bi arkadaşım var ama bendeki şans, uzakta yaşıyor. 35 yaşında o da bekar ara ara dertleşiriz karşılıklı yakınırız. Geçen yine konuştuk sosyal medyada 20'li yaşlar akımı vardı foto koymuştu. Bana dedi ki "feray ne gençmişiz ne güzelmişiz o cazibe gitti artık. O yaşlarda evlenmek vardı. Artık yalnızıx alışalım Ümit beslemeyelim" filan dedi içim cız etti. Çünkü bu Benim de ara ara düşündüğüm birşey. 20'li yaşlar başka gerçekten, cilt parlak, saçlar gür, gözler ışıl ışıl Ümit dolu, neşe desen dorukta. Cazibenin, ışıltının yüksek olduğu o yaşlarda bir hayat arkadaşı bulmak çok çok daha olası. Şimdi direksiniz insan 30, 40 hatta 50'lerde de evlenir. Ama nadir oluyor gibi geliyor bana. Son 10 yılda çok düğüne gittim bi tane 40'lı 50'li yaşta kadın yoktu evlenen. 30 'şu yaşlar tek tük vardı onların da ilişkisi 20'lerin sonunda başlamış. Gerçekten 20-30 yaş arasını iyi değerlendirmek gerekiyormuş şimdi anlıyorum. 20'li yaşlarda bir hayat arkadaşı bulan ve hayatın sonuna dek onunla yürüyen kadınlar ne şanslıymış. Ama şanssız olanların karşısına ş...siz çıkıyor 20'li yaşları yiyor. Bana da 20'lerimde öyle bir ş...siz denk geldi maalesef. Şiddet ve aldatma vardı sineye çekemedim ayrıldım ama o evlenmiş çocukları olmuş sosyal medyada gördüm ve benim suçum neydi ben niye mutlu olamadım diye çok üzülüyorum kızlar