• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende konuştuum aşkımlaa bottan ayakları yara olmuş bot vurmuş kıyamamm:2:

ayy sizinkiler söylüyor benimki hep iyiyim diyor rahatım diyor belkide sorun yaşamıyor ama emin değilim

Bende konuştum bugün.Dün arayamamıştı.Herşey iyi dedi birtek soğuktan yana dertli ama yinede içim rahatladı konuşunca.

Mehtabımız : 10 :72:

saat 9 da yatırıyolarmış kuşumu yaa uyuyamıyomuş:( çok horlayan varmış

bacım buda benim kız....

31072010066.jpg

ulasamadim canim..mesgulde degil ama ditt ditt diyip kapaniyor anlamadim ne olduu..:50:
diger numaradanda aramak istemiyorum seni aradigim numarayi ara dedi orasi yakinmis kogusuna

seninki kacinci bölükte

ben konuştum bölük değiştiriyolarmış..belki o yüzden ulaşamamışsındır...merak etme iyiyim diyodu benimki..ama daha banyo yapamamışlar.onun için bile izin gerekiyomuş..offf ne zormuş böyle yaşamak zaman geçmiyo..hele akşamları..yeni yeni acısı çıkıyo..ne yapıcam ben beş ay ya offff:(

sızın o cici kedılerınızı yerım ben :))))
bı de kıyafet gıydırmısler :))))))

butun asker bekleyen gardaşlarıma 'GEL TEZKERE' adlı sarkıyı armagan edıyor ve her aksam oldugu gıbı ılk once banyomu yapıp sonra gunlugumu yazıp aranıza tekrar gerı donmeyı dusunuyorum :))))
yalnıııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzz herkes erkenden kacıyor :95: hos degıl haberınız ola :76:

yaklasık bır saat sonra gorusmek uzere :52::66:

bu saatte arayabildimi maşallah:nazar:benimki bugün öğlen 1 gibi aradı 1-2 dk.konuştuk bidahada aramadı:43:

evet canım benimki genelde öğlen ve bu saatlerde arıyoo birazdan belki yine ararım dedi insallahhhhhh yat saatleri yokmuşta ondan her saat arıyabiliyo :nazar: bizim mehtap 25:69:

benimkini branşı bakımeri canım

şimdi aradı sevdiğim birtanem karnı çok açmış yemekler çok azmış:( kıyamam ben ona :( neyse yine de rahat komutanları bunları toplamış bi sıkıntınız isteğiniz arzunuz var mı demiş psikolojik olarak bi sıkıntı yaşayan var mı demiş ne iyi bi komutan:90:

hımm ne güsell yaa aferin o komutana demkki ınsan evladıymıs ınsanın halınden waktınden anlıyoo çç:1: kimileri kopek gıbı dawranıolar:47::57::37:

askım akşam 8.30 da aradıı sonra msn de 10 dakka konustukk ben senı yıne arıcam dedı hala daha aramadıı bu saaten sonrada aramı acaba ne dersınız kızlarrr .:59::26: su saatlerde askerii arayan warmı:28::28:

bu da benım kız :)))
gercı vermek zorunda kaldık :43: ama olsun o benım ılk goz agrım..ılk bebegım...

$DSC00070.webp

ben kacar gorusuruz :)))))

msn den nasıl konuşuyorsunuz yahu?internet Cafe mı varmış?

evet ınternet cafelerı warmıs 9a kadr acık oluomus yemkten sonra fırdı bı 10 dkka konustukk cıktıı ..sankı ewde gıbı ya bıde dıokıı nese bıtnm cay ıcıorum bende bnm dızı baslar brzdan dıoo rahatlıga bakk ya wala acayıpp rahat:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ama tekrr arıcam dedı yatmadan ama aramadı:61::43::43::43::37::37:

merhaba 337.nin güzelleri:D 335. dönem topiğinden geldim. selam olsun:80::80:

hepinize öncelikle büyük sabırlar diliyorum biz bitirdik olduk..
acemilik dönemi psikolojik olrak zor geçse de unutmayın "Bir gün gelecek Bir gün kalacak"
askerlerinize yansıtmayın derim.. Hepinize hayırlı teskereler diliyorum
Şafak (atarsa)34
Allaha emanet olun:34:
bu arada benim askerim ordu fatsa da. varmı yakını orda olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
bazılarımızınki ne kadar rahatmış ne guzel yaa benimki nasıl acaba egitim agır heralde:(

bazıları ben oluorum galıba hayatım:71::71: ya benım askerın orda karısıklık olmus egıtımlerı flnn baslamamıs pztsı baslıcakmıs o yuzden pztsıı kadrr ole bos bos durcakalrmıss:55::55:

walla köpüş şahane labrador değil mi o..
bakma ocean benim kız walla bırsey etmez.Cok kedı gordum de vicdanlı kedi görmedim...minik şeylere hıc dokunmaz evde kuşumuzda var duman(dumuşuk,uyuşuktan geliyo)dokunmaz ,dokunana da çok fena dokunur....
yatıyorum aşkım arayamadım diye aradı benım sıpammm..:5:

bazıları ben oluorum galıba hayatım:71::71: ya benım askerın orda karısıklık olmus egıtımlerı flnn baslamamıs pztsı baslıcakmıs o yuzden pztsıı kadrr ole bos bos durcakalrmıss:55::55:

evt cnm bide bikaç arkadasınkini daha görmüştüm ondan öyle söyledmm:D inş hep böle gder sizinkiler bzmklerde daha fazla arıyabilir.

Back