merhaba kızlar ben de sizdenim eşim gitti konyaya 2 gün oldu cok özledimmmama şükür iyimiş arıo sabah akşam :)
konya iyidir canım merak etme üniversiteyi orda okumustum ama biraz soguk...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar ben de sizdenim eşim gitti konyaya 2 gün oldu cok özledimmmama şükür iyimiş arıo sabah akşam :)
yavrular bende cıkıyorum :)
yemek yıyım oyle bır gecer zaman kı yı ızlıyımgeleyım aksama
opuyorum hepınızıııı
ŞAFAT ATIYOR ŞAFAT ATIYOR ŞAFAT ATIYOR ŞAFAT ATIYOR
![]()
25dk.mıtürk telekom birliğindemi askerin
maşallah canım inşallah hep böle olur darısı başımıza
![]()
kizlar askima ulastim sonundaaa ama kisacikk konusabildik((
yemek yemis yeni.. cagiridilar kapatmak zorunda kaldiksiraya giriyoz otur kalk diyolar diyo
canimm benimmm kiyamammmm yemegin ustunede bu gidermi simdi canimmm![]()
aksam yemeğinden cıkmıs ortalarda kimse yok dedi konusalım dedi baya konustuk işte daha da konusurduk ama annesini aramamıs onlarıda ara dedim kapattırdım kadın soruyor aradı mı seni evet diyorum bizi aramadı diyorlar utanıyorum devamlı diyorum ara diye gittiğinden beri hergün aradı bni onları 2günde bi arıyor bn utanıyorum aradı derken![]()
sormaa canimm yaa benimkide msne gelirdi hemennn :))canım yaa üzme kendini off benimkide yemek yedikten sonra tv karşısına uzanırdı ahh ahh allah hepsine rahatlık versin![]()
sormaa canimm yaa benimkide msne gelirdi hemennn :))
ben askerde kilo veririm kesin diyodu onlar orda biz burda askerlik yapiyoruz vallahi
doya doya bi konusamadim askimla yaa off![]()
sormaa canimm yaa benimkide msne gelirdi hemennn :))
ben askerde kilo veririm kesin diyodu onlar orda biz burda askerlik yapiyoruz vallahi
doya doya bi konusamadim askimla yaa off![]()
hiç sorma ya bende bişey anlamadım konustugumdan.hergun aradı ama toplasan 5 dakka anca eder:2:
oysa benim telefonu kapatmak bilmediğimden şikayet eder dururdu şimdi mutludur gıcık
benimkide ne diyolar arayinca diyo..bisey demiyolar askim dedim seninle gorusebilirmiyim die soruyom sadece diyorum..tmm cok muhatap olma cikanlarla diyo![]()
hiç sorma ya bende bişey anlamadım konustugumdan.hergun aradı ama toplasan 5 dakka anca eder:2:
oysa benim telefonu kapatmak bilmediğimden şikayet eder dururdu şimdi mutludur gıcık
ya benim anlamadığım bişey var bunlar bizi nasıl bir telefondan arıyorlar ki?ev teli gibi mi ankesörlü kartlı falanmı.ve acaba sırada çok kişi oluyormu?ben hep hızlı hızlı konuşuyorum bekleyen var zannedip.
valla öyle canımbirde merak ettim sen yurtdışında neredesin,yani türkiyeyle aynı saat diliminde olan bir yer dimi?
Ankesörlü kartla arıyorlar.ya benim anlamadığım bişey var bunlar bizi nasıl bir telefondan arıyorlar ki?ev teli gibi mi ankesörlü kartlı falanmı.ve acaba sırada çok kişi oluyormu?ben hep hızlı hızlı konuşuyorum bekleyen var zannedip.
Ankesörlü kartla arıyorlar.
Aynen senin gibiyim .Bekleyen vardır diye kısa kesmeye çalışıyorum .
Yaaaaaa kızlar 12gibi konuştuk sonra aramadıBugün umudu kesem mi ?
![]()
Kızlar bizi aradıkları kartlarda kaç dk.da bir kontör düşüyor, bilgisi olan var mı ?
Sevgilimle saat 12 gibi konuştuk .