• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kzlae bnmkınınde dagıtım yeri belli olmuşş yine aynı yermişş :60: gülermsn aglarmısın :43: sinirlerm bozldu yanii logistikciymişim dio o neyse dio :1:

seninki nerde askerlik yapıyor cnm lojistik deeğine bakmayım yemekhanede onu al buraya taşı askerleri banyoya götür flanmış dün açıklama yapmışlar yani cem yılmazın dediği gibi elektrk mühendisinin gazinoda tv kanalı değiştirmesi gibi :66:bişey

kzlae bnmkınınde dagıtım yeri belli olmuşş yine aynı yermişş :60: gülermsn aglarmısın :43: sinirlerm bozldu yanii logistikciymişim dio o neyse dio :1:

lojistik ne alaka ayol askerıye de :26:
alla alla anlamadım bende ne demek bu sımdı?

benımkınınde bellı olsa keske...
nasıl bu kadar erken bellı oluyor kı sızınkı?

seninki nerde askerlik yapıyor cnm lojistik deeğine bakmayım yemekhanede onu al buraya taşı askerleri banyoya götür flanmış dün açıklama yapmışlar yani cem yılmazın dediği gibi elektrk mühendisinin gazinoda tv kanalı değiştirmesi gibi :66:bişey

:60::60::60::60:

bızım arkdas gecen sene uzun donem yapmıstı..ılk gıttıklerınde dızmısler bunları sıraya..komutan sormus; aranızda daha once mercedes araba kullanan var mı?,dıye..mıllet hemen atlamıs tabıı..3-5 kısı..komutan almıs bunları goturmus mercedes askerı jiplerin yanına; bunları yıkayın demıs...

:60::60::60::60:

bızım arkdas gecen sene uzun donem yapmıstı..ılk gıttıklerınde dızmısler bunları sıraya..komutan sormus; aranızda daha once mercedes araba kullanan var mı?,dıye..mıllet hemen atlamıs tabıı..3-5 kısı..komutan almıs bunları goturmus mercedes askerı jiplerin yanına; bunları yıkayın demıs...

süper yaa:52::52::52:

benimkininkisi 2hafta sonra belli olucakmis öyle dedi belki daha önce belli olurr

uff askimla konusamadim bugunn canim skildi ya:41:

derler ya askerde mantık yoktur dıye :))) dogru yanı :)))

benimkininkisi 2hafta sonra belli olucakmis öyle dedi belki daha önce belli olurr

uff askimla konusamadim bugunn canim skildi ya:41:

arar canım benım merak etme..
ah su acemılıklerı bıtse bıran once....

iyidir canım ne olsun eşimin aramasını bekliyorum bu arada kızlar ben o yazıları yazamadım yapıp banada yollar mısnız

ben bı deneyım canım bır daha :))))
yazmamı ıstedıgın ozel bır sey var mı? :)
bır de senın yaptıgının aynısını mı yapayım?

kızlar bugün bekledim arar diye ama aramadı akşam arar belki yada yarın arar sesini duysam bende nasılmış keyfi hali çok merak ediyorum

aynen öle bişey cnm zimmetlicekler bunlara acemi askerleri ordan oraya taşıcak bunlar :60:
lojistik ne alaka ayol askerıye de :26:
alla alla anlamadım bende ne demek bu sımdı?

benımkınınde bellı olsa keske...
nasıl bu kadar erken bellı oluyor kı sızınkı?

ayy sormaa cnm bnde cok güldüm bıras önce aradı dedimki kkda ki kızların eşlerinin dagıtımları belli olmuş senınkide belli oldumu ? evet benımde belli neresi dedim aynı yerde kalıcm lojistikciymişim dedi one lan dedimm ne bilim a.q dio görcez dioo koptumm varyaaaaa :9::60: gelde koy bari aşkım dedimmm sus kız teller dnlenıo dıo :60:

aynen öle bişey cnm zimmetlicekler bunlara acemi askerleri ordan oraya taşıcak bunlar :60:

ayy sormaa cnm bnde cok güldüm bıras önce aradı dedimki kkda ki kızların eşlerinin dagıtımları belli olmuş senınkide belli oldumu ? evet benımde belli neresi dedim aynı yerde kalıcm lojistikciymişim dedi one lan dedimm ne bilim a.q dio görcez dioo koptumm varyaaaaa :9::60: gelde koy bari aşkım dedimmm sus kız teller dnlenıo dıo :60:

:60::60::60::60::60::60:
Allah ıyılıgını versın senın e mı :60::60::60:
koy demıs bı de :60::60::60::60::60::60:
daha koymasın kızım kopruyu gecene kadar :60::60::60:

kızlaar ben geldimm:66:bugün mutluyum çünkü hayatımın anlamı tavuk yemiş:60::60:bugün saat 1 gibi aradı 1-2dk.konuşabildik sıra vardı kapadı ama allahıma çok şükür sonunda düzgünce yemeğini yemiş,bugün eğitimleri varmış zaman çabuk geçti daha iyiyim dedi çook şükür allahıma:72:sizlerden naber güzel şafakçılarım benimm:71:

Back