nee 2 kezmi aradıbenimki en son dün sabah aradı maşalalh size
o zaman senin dağıtımla yemin töreni aynı günmü olucak?
7 ocakta ne için gidiyorsun oraya ??[/QUOTE
çok büyük ihtimal ustabirliğini şimdi bulunduğu yerde yapıcakmış dağıtmıyorlarmış evt aynı anda olacak yemni törenine gidiyorummerak etme yogunluktan arayamıyordur yerine göre değişiyor koşullar
çok büyük ihtimal ustabirliğini şimdi bulunduğu yerde yapıcakmış dağıtmıyorlarmış evt aynı anda olacak yemni törenine gidiyorummerak etme yogunluktan arayamıyordur yerine göre değişiyor koşullar
hımm neresiydi senin canım ?
gaziantep 5.zırhlı tugay komutanlığı çok rahat olduğunu söylüyor herkes çok anlayışlıymış
Gııss Sulkor senin yarin TOHATLIMI :)))
Hemşerimmm :)
Günaydın bu arada herkeze Eskişehir çok soğukmuş kuzicim üşüyomuş(
Ş:154
benimkide erzurum 4.zırhlı tugay
demekki zırhlı tugaylar 7 ocakta yapıyor yemin törenlerini ve kısa dönemlerin dağıtımı olmuyor , bizimkiside böyle olabilir ozaman :26::26::26::26:
olabilir canım ama net değil oradaki üst devrelerden bilgi alabilir
tşk ederim hoşbuldum canım eşim nevşehir il jandarma kısa dönem yumi bu gün bende konuştum ta hapishaneye göndermişler aşkımı rahatım ii diyor
Sağolun kızlar mektubu erteleyeyim o zaman. Arıyo ediyo rahatça ama onun halini durumunu sormaktan konuşamıyorum, böyle kitlenip kalıyorum telefonda, eskiden hiç konuşmazsın derdi bana şimdi konuşacak şey bol zaman yok işte :)
Yemin törenine filanda gidemicem ailesiyle tanışmadığım için, o gözünü karartıp, gel annem biliyo nasılsa seni dedi ama daha tanışmadan damdan düşer gibi yemin töreninde ortaya çıkmak garip olur dedim bakalım izine falan gelicek inşallah.
o bilgiyi aldıysa bile ben alamıyorumkonuşamadığımız için :26: neyse bir an önce belli olsunda bende uçak bileti aliyim yer kalmıyo ya poffff :84::84::84:
git nolucakki tanışmış olursunuz öyle özel bir günde
inşallah en kısa zamansa arayabilir seni ve istediğin bilgileri akırsın ben uçak biletimi gidiş dönüş 100 tl ye aldım şimdi çok uygun
git nolucakki tanışmış olursunuz öyle özel bir günde
eşim 15 gün sonra dedi ama tam olarak tarih bilmiyorum artık öğreneceğim canım sen nerdesin sözlüne yakın mısın canım
inanmıyorum nerden aldın? valla ben en ucuz 160a falan buldum :26: aynı gün gidiş-dönüş
sen evci çıkartıcakmısın? bide sabah kaça aldın bileti, tören kaçta?
çok soru sordum
olabilir canım ama net değil oradaki üst devrelerden bilgi alabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?