337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Gııss Sulkor senin yarin TOHATLIMI :)))
Hemşerimmm :)
Günaydın bu arada herkeze Eskişehir çok soğukmuş kuzicim üşüyomuş (
Ş:154

gaziantep 5.zırhlı tugay komutanlığı çok rahat olduğunu söylüyor herkes çok anlayışlıymış

benimkide erzurum 4.zırhlı tugay
demekki zırhlı tugaylar 7 ocakta yapıyor yemin törenlerini ve kısa dönemlerin dağıtımı olmuyor , bizimkiside böyle olabilir ozaman :26::26::26::26:

Sağolun kızlar mektubu erteleyeyim o zaman. Arıyo ediyo rahatça ama onun halini durumunu sormaktan konuşamıyorum, böyle kitlenip kalıyorum telefonda, eskiden hiç konuşmazsın derdi bana şimdi konuşacak şey bol zaman yok işte :)
Yemin törenine filanda gidemicem ailesiyle tanışmadığım için, o gözünü karartıp, gel annem biliyo nasılsa seni dedi ama daha tanışmadan damdan düşer gibi yemin töreninde ortaya çıkmak garip olur dedim bakalım izine falan gelicek inşallah.

şafak 153 ya benmki aramadı hala ya çok özledim

git nolucakki tanışmış olursunuz öyle özel bir günde

o bilgiyi aldıysa bile ben alamıyorum konuşamadığımız için :26: neyse bir an önce belli olsunda bende uçak bileti aliyim yer kalmıyo ya poffff :84::84::84:

inşallah en kısa zamansa arayabilir seni ve istediğin bilgileri akırsın ben uçak biletimi gidiş dönüş 100 tl ye aldım şimdi çok uygun

inşallah en kısa zamansa arayabilir seni ve istediğin bilgileri akırsın ben uçak biletimi gidiş dönüş 100 tl ye aldım şimdi çok uygun

inanmıyorum nerden aldın? valla ben en ucuz 160a falan buldum :26: aynı gün gidiş-dönüş
sen evci çıkartıcakmısın? bide sabah kaça aldın bileti, tören kaçta?
çok soru sordum

sabah saatleriinde arayabilen askerlerde var sanırım bizimdi daha hiç sabah aramadı dün bir kere öglen aradı giderlerindede aksam aradı o kadar

eşim 15 gün sonra dedi ama tam olarak tarih bilmiyorum artık öğreneceğim canım sen nerdesin sözlüne yakın mısın canım

ceylin cnm benim eşimde senin eşinle aynı yerde.Busabah konuştuk aşkımla 24aralıkmış yemin töreni %90 dedi.
sende gitmeyi düşünüyorsan şimdiden biletini al sorahem kalmaz hemde pahalı oluyor.

Buarada nerden ceylin ben İstanbuldan..

Belkide eşlerimiz tanışmıştır.Forum vardı ordan biçok kişiyle tanıştı eşim hatta beraber aynı uçakla gittiler 4 kişi..Benim adım yasemin.eşimin adıda fikret buarada.

inanmıyorum nerden aldın? valla ben en ucuz 160a falan buldum :26: aynı gün gidiş-dönüş
sen evci çıkartıcakmısın? bide sabah kaça aldın bileti, tören kaçta?
çok soru sordum

pegasustan bu sabh aldım gidiş cuma sabah 6:00 dönüş pazar 14:25 evet evci çıkacak oaradan oetl ayarlıcaz

olabilir canım ama net değil oradaki üst devrelerden bilgi alabilir

Kızlar kısa dönem olanların çoğu dağıtım olmuyor diye bende duymuştum ama bu sabah konuştuğumuzda dağıtım için çoğu kişiyi kıbrıs a gönderdiklerini söyledi..nasıl olur nasıl gider bilmiyorum ama hepsi için hepimiz için hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…