canım senın esın jandarma galıba?24unde yemın torenı olacak dedıgıne gore..
eger oyleyse 24unde 2 gun ızın vermıyorlar..ızını dagıtımda verıyorlar..yanı 28 gun sonra...
sen yıne esıne sor tabııkıde ama benım bıldıgım bu..
dağıtımdan sonra kaç gün izin acaba jandarmaya?veya hepsi aynımı?ay içimden bi şarkı varya onu söylemek geldi;cendarma jendarma falan öyle bir şarkı vardı
yumicim bilgim yok canımm artık biz bu şarkıyı söyler dururuz canım
selam arkadaşlarüzgünüm ama bir nebze de olsa topikte rahatlayacagım biliyorum.en azından aynı hisleri yaşıyoruz en iyi anlayabilecek olan sizlersiniz.bende nişanlımı gönderdim cumartesi gece.aranızda varmı 337 kd hakkariye gönderen ???
selam arkadaşlarüzgünüm ama bir nebze de olsa topikte rahatlayacagım biliyorum.en azından aynı hisleri yaşıyoruz en iyi anlayabilecek olan sizlersiniz.bende nişanlımı gönderdim cumartesi gece.aranızda varmı 337 kd hakkariye gönderen ???
valla öyle sözleride şöyle başlıyo araştırdım googleden:Cendermenin alayları koğuştur, koğuştur
benim yarim cendermede çavuştur, çavuştur kadir mevlam beni yare kavuştur, kavuştur
tam bize uygun vallakızlar bu arada güldük ağladık ama 2 gün bitti maşallah
neyse kızlar iyi geceler sizlere ben yatıyorum kendinize ii bakın yarın sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz inşşş by by
cok özledim.......
cok......
gecicek deyın bana nolur...gecicek.....
süpermis ozaman moralini hep yüksek tut zaten
merak etme oluyo tabi ne yapıyo ne durumda falan ama düzenini kursun daha iyi olacak
Evet cnm askerde benım askerim uzun dönem şafagımız 77 yerini burda yazamıyorum
önemli degil caım keske daha fazlası gelse elımden:26:
bu hasretle verirsin canim merak etme sahsen ben 2gunur dogru duzgun bisey yemiyorumm annem gel yemek yiyoruz demese aklima bile gelmiyor :)
cok özledim.......
cok......
gecicek deyın bana nolur...gecicek.....
günaydınnnn teskerecilerrr nasılsınız bakalım?
şafak 153
dün sevdiceğimle 10 dakika konuştuk.sıkıldım ben patladım ben havalarında....
onu neşelendirmek adına biraz şaklabanlık ettım size de tavsiye benden kader arkadaşlarım..
bu sabah aramadı beni
kesin uyukalmiştır
günaydın canım , şafak 153
dün beni sabah aradı dahada aramadı
ben ciddi iki çift kelam etmeye vakit bulamıyorum telde hemen kaoatıyor bırak şaklabanlık etmeyi yani
kıs saçmalama ne uyuyakalmasıasker ocağında uyuyamıkalınırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?