• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

buda piyade yari olanlara gelsinnnn

Karşıdan gelen piyade
Bizim eller yerinde mi?
Etekleri çemen olmuş
Karlı dağlar yerinde mi?

Çamlıbel'in koyağında
Sular akar ayağında
Şirin döne yanağında
Siyah benler yerindemi?

Köroğlu der öğündüğüm
Taşlar alıp döğündüğüm
Arka verip sığındığım
Koca çamlar yerinde mi?

tankçı topçu tüfekçi sihhiye..... sevdicegi olanlar istek yapın yayınlayalım :9:

buda piyade yari olanlara gelsinnnn

Karşıdan gelen piyade
Bizim eller yerinde mi?
Etekleri çemen olmuş
Karlı dağlar yerinde mi?

Çamlıbel'in koyağında
Sular akar ayağında
Şirin döne yanağında
Siyah benler yerindemi?

Köroğlu der öğündüğüm
Taşlar alıp döğündüğüm
Arka verip sığındığım
Koca çamlar yerinde mi?

tankçı topçu tüfekçi sihhiye..... sevdicegi olanlar istek yapın yayınlayalım :9:

benim yarimde piyade :72:

:72:

yok yavrum benimki uyur. yanı ucu ucuna yetişmiştır.yatak topla tras ol fırsatı olmamıstır aramaya.cok bılırım bu vuvuzelalar cıktıgında basında öttürdüğümü:23:

ucu ucuna yetişmiş olabilir ama uyuyakalmış olamaz kesinlikle, senin vuvuzeladan kat kat etkili bir emir demiri keser durumu var orda :1::1::1:

günaydınlar Asker yarenlerin bende aksam saat 9da nişanlımla 3dak 31saniye konustum en uzun konuşmamızdı ilk gün olmasına ragmen eğitim yaptırmıslar
aşı olmamıslar kogusu ve arkadaslarını iyi oldugunu söyledi
havada çok soguk degilmiş sesi iyi geliyordu
ben ona moral olmam gerekirken o bana moral oluyor
keyifli geliyordu sesi mardin rahat anlaşılan söylenenler doğru çıktı
yemin töreni ocak 7 veya ocak 10 olabilir dedi kesin bi bilgi yok :72:

ay ne güzel ya, herkesler konuşmuş.. bu saat oldu hala aranmadım ben. arar inşalah :69:
mardinde hava zaten çok soğuk olmuyor bildiğim kadarıyla:26:
iyi barii rahatmış, ay ne zaman belli olcak bu yemin törenleriii :26:
inşallah yemin töreni ve dağıtım aynı gün olur :50:

onlardan iyi haber almak çok iyi oluyor
mardinde her iki asker birbirinden sorumlu oluyormuş
bizimki mardine giderken memleketi tokattan bir arkadas bulmustu
birlikte birlige teslim olmuslardı aynı koguştalarmıs
hayatından memnun simdilik hep öyle olur inş.
dagıtımı büyük ihtimal cizre şırnak olur diyor inş. dagıtımı olmazda aynı bölügünde kalır :25:

arkadaşlar bende yarimciğimi pazar günü gönderdim :(
benimki burdur a gitti...
bu sabah konuştuk ocak ayının 7 sinde dağıtım olacakmış ve büyük ihtimalle kıbrıs a gideceğiz öyle söyleniyor dedi...
şimdiden çok çookkk özledimmmmmm
:69:

dagıtımı büyük ihtimal cizre şırnak olur diyor inş. dagıtımı olmazda aynı bölügünde kalır :25:

inşallahhhhh :97:

bu sabah konuştuk ocak ayının 7 sinde dağıtım olacakmış ve büyük ihtimalle kıbrıs a gideceğiz öyle söyleniyor dedi...

sanada hayırlı tezkereler tatlım, Allah kavuştursun :72:

hayırlı teskereler tüm askerlerimiz sevdiklerne biran önce sağ saglım kavusur inş.

hayırlı tezkereler cnm hoşgeldın aramıza

barbieveken ve sulkor teşekkür ederim arkadaşlar...
inşallah hepimizinki biran önce sağ salim gelir de kavuşuruz:)

cnm huzuzrlu olsun da gerisi boş.Onları mutlu ,rahat görünce bizde bir müddet rahatlıyoruz

ben düne göre çok daha iyiyim onlardan iyi haber almak çok güzel kayınvaldemlede konustum yemin töreni için havalara bağlı ama sen babanla konus simdiden bisey demiyor diyor :D yemin töreninde yanında olmayı çok istiyorum alla:25:hın izni ile hava muhalefeti olmasa gidecegim

Arkadaşlar şimdi mektup yazmak istesek yazabilir miyiz, acemelikteler ya hani? Bide adres olarak mesela o gittikleri bölüğün tam adını yazıyoruz dimi o kadar sonra il/ilçe yazıp adres kısmını bitiriyoruz. Bide hani bu konuşma kartları cabuk bitiyormuş ya zarfın içine alıp koysak, orda mektuplar okunuyor dedi bana kimse almaz mi o kartları??

günaydın kızlarr.. dört gözle aramasını bekliyorum gözüm sürekli telde.. çok özledim....

Şafak__1 5 3

Arkadaşlar şimdi mektup yazmak istesek yazabilir miyiz, acemelikteler ya hani? Bide adres olarak mesela o gittikleri bölüğün tam adını yazıyoruz dimi o kadar sonra il/ilçe yazıp adres kısmını bitiriyoruz. Bide hani bu konuşma kartları cabuk bitiyormuş ya zarfın içine alıp koysak, orda mektuplar okunuyor dedi bana kimse almaz mi o kartları??
cnm benım yarim ıstanbulda asker.acemide zor ustayı bekle sen en iyisi dedi.
Bizim ailede asker kökenliler çok acemiyde dişardan bir iğne sokmazlar diyorlar...Sözlümle aynısını dedi acemide almıyorlarmış sormuş.mektuplarda okunuyor ayrıca artık kim okuyorsa onun insiyatifine kalmış bir olay.hiç koyma kantinde satılıyordur tel kartları.

Son düzenleme:
günaydın asker hatunları sevdiceğim sabah 2 kez aradı:66: ankesörlüden arayabiliyorum çok süper oldu ya onun kontorude bitmiyor:46: uçak biletimi de aldım ohh beim şafak şimdilik 7 ocağa kadar darısı başınıza:16:

günaydın asker hatunları sevdiceğim sabah 2 kez aradı:66: ankesörlüden arayabiliyorum çok süper oldu ya onun kontorude bitmiyor:46: uçak biletimi de aldım ohh beim şafak şimdilik 7 ocağa kadar darısı başınıza:16:

nee 2 kezmi aradı :53: benimki en son dün sabah aradı maşalalh size :nazar:
o zaman senin dağıtımla yemin töreni aynı günmü olucak?
7 ocakta ne için gidiyorsun oraya ??

Back