• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tşk ederim hoşbuldum canım eşim nevşehir il jandarma kısa dönem yumi bu gün bende konuştum ta hapishaneye göndermişler aşkımı rahatım ii diyor :71:

aa benimkide tekirdağ il jandarma benim sözlümüde cezaevine göndermişlerrr,demek jandarmaların hepsini cezaevine yolluyorlarr o zaman sizinde yemin töreni 24üne.

aa benimkide tekirdağ il jandarma benim sözlümüde cezaevine göndermişlerrr,demek jandarmaların hepsini cezaevine yolluyorlarr o zaman sizinde yemin töreni 24üne.

eşim 15 gün sonra dedi ama tam olarak tarih bilmiyorum artık öğreneceğim canım sen nerdesin sözlüne yakın mısın canım

kızlar ya benim eşim lojistik destek bölümündeymiş ne demek o tam olarak bilen varmı yada duyan:26:

kızlar ya benim eşim lojistik destek bölümündeymiş ne demek o tam olarak bilen varmı yada duyan:26:

urun, servis ve insan gibi kaynaklarin, istenilen yerde ve zamanda saglanmasidir. veri olarak nakliye, envanter, depolama, malzeme idaresi ve ambalajlama bilgileri bulunur
canım lojistik desteğin anlamı buymuş umarım anlarsın benimde fazla bilgim yok

canım sanırım o şöyle oluyor,kıyafet,gıda gibi ihtiyaçları değerlendiren bölüm,tecrübeli kızlar daha iyi bilir ama galba bu demek:71:

ayy canım kusura bakma eşin diyecektim ben mersindeyim yakınız yani
sizlerde yakın mısınız kızlar eşlerinizle kısa dönem mi gitti canım yemin töreni ne zaman biliyormusunuz
Canım ne demek rica ederim.Zaten biz sevgiliyiz inş evlenicez artık.Kısa dönem benimki de.Valla yemin törenini geçtim daha kantine bile götürmemişler garibimi bilmiyorum.Her şey başındaki komutana bağlıymış.

canım sanırım o şöyle oluyor,kıyafet,gıda gibi ihtiyaçları değerlendiren bölüm,tecrübeli kızlar daha iyi bilir ama galba bu demek:71:

saolun canlarr,benim eşim iktisat mezunu acep orda napçak,uf ya çok merak ediorumm,iiki varsınız:26:

kızlar eşim 12 inde teslim oldu ve yemin töreni için 15 gün sonra demişler tahmini 27si gibi oluyor ama bilen var mı

kızlar eşim 12 inde teslim oldu ve yemin töreni için 15 gün sonra demişler tahmini 27si gibi oluyor ama bilen var mı

canım ilk topikte kızlar teslim olduktan 2.cuma oluyo jandarmaların demişlerdi,bugünde tel.de aşkım dediki işte 24üne ee baktım 2.cuma oluyo dedim doğru herhalde

saolun canlarr,benim eşim iktisat mezunu acep orda napçak,uf ya çok merak ediorumm,iiki varsınız:26:

eheh benimki de iktisat mezunu nöbetçi yaptılar askerim dedi benim gibi memurların hepsini nöbete verdiler ne alakaysa artık 12 saat nöbet tutuyo askeriye bu belli olmuyo işii bi arkadaşını da çamaşırcı yapmışlar o daha fena..neyse öyle böyle bitiyo sonuçta

canım ilk topikte kızlar teslim olduktan 2.cuma oluyo jandarmaların demişlerdi,bugünde tel.de aşkım dediki işte 24üne ee baktım 2.cuma oluyo dedim doğru herhalde

valla canım eşimde tam olarak bilmiyor ama tekrar sorayım ben ona göre işten izin alıp yanına gideceğimde ailesi yanına gelenlere 2 gün izin veriyorlarmış o yüzden öğrenmem lazım

valla canım eşimde tam olarak bilmiyor ama tekrar sorayım ben ona göre işten izin alıp yanına gideceğimde ailesi yanına gelenlere 2 gün izin veriyorlarmış o yüzden öğrenmem lazım

bi de kaç gün önceden otel ayarlamak gerekiyo heryer doluyo çünkü.. eşim hatayda yaptı antakyada kalmaya izin veriyolardı orası da turistik bi yer bi de yemin töreni o kadar kişi evci çıkıyo kaç gün önceden zor ayarlamıştım yeri ben
hee bi de öğretmen evi falan varsa yaptığı yerde onu ayarlamaya çalışın kızlar hem uygun oluyo ben iki gidişimde de bulamamıştım yer doluydu oraya vericemiz paranın kaç katına kaldık başka otelde :19:

canım senın esın jandarma galıba?24unde yemın torenı olacak dedıgıne gore..
eger oyleyse 24unde 2 gun ızın vermıyorlar..ızını dagıtımda verıyorlar..yanı 28 gun sonra...
sen yıne esıne sor tabııkıde ama benım bıldıgım bu..

bi de kaç gün önceden otel ayarlamak gerekiyo heryer doluyo çünkü.. eşim hatayda yaptı antakyada kalmaya izin veriyolardı orası da turistik bi yer bi de yemin töreni o kadar kişi evci çıkıyo kaç gün önceden zor ayarlamıştım yeri ben
hee bi de öğretmen evi falan varsa yaptığı yerde onu ayarlamaya çalışın kızlar hem uygun oluyo ben iki gidişimde de bulamamıştım yer doluydu oraya vericemiz paranın kaç katına kaldık başka otelde :19:

ben tam gününü öğreneyimde hemen yer ayırtayım bari çok saol canımmm

canım senın esın jandarma galıba?24unde yemın torenı olacak dedıgıne gore..
eger oyleyse 24unde 2 gun ızın vermıyorlar..ızını dagıtımda verıyorlar..yanı 28 gun sonra...
sen yıne esıne sor tabııkıde ama benım bıldıgım bu..

hımmmm iyice bir sorayım o zaman canım çok saol

Back