berrudemircim babaeski çok güzel sessiz sakin bi yerdir memleketim diye demiorum.askerlikte rahattır buralarda hiç merak etme yani,,,kızlar ankarada askeri olan yokmu yawwwwwwwwwwww:26::26:
Herkeslere selam
Herhalde tüm sorularınıza en iyi yanıtları ben verebilrim333. Dönemde eşimi gönderdim hemde asteğmen olarak 12 ay yani halen asker benim eşim martta geliyor inşallah.
337 dönemde de kardeşimi gönderdim. neyseki o kısa dönem mayısta da ona kavuşucam.
Yemin töreni cuma olur sabah 9-10 gibi başlar öğlene biter izin kağıdını yazar ve akraba yada eşine askeri teslim ederler pazar gününe kadar izinli olur yani otelde evde kalabilir. şehir dışına çıkmamak kaydıyla. En zoru ilk bir hafta sonrası çabucak geçiyor. Üzülmeyin olurmu
kızlar demın telekomu aradım..ev telefonunu cebe yonlendırme hakkında bılgı almak ıcıncok kontor gıdıyor dıye bundan sonra sevgılım ev telefonunu arayacak :)
yonlerndırme ıslemı, ev telefonunuzdan cevır sesını duydugunuzda: *21* - - - - - - -# bu bosluga yonlendırmek istenen numarayı giriyorsunuz,basına sıfır koyarak..
örn; *21*053-------# gibi
Uygulamanın iptali için:# 21 # tusluyorsunuz ev telefonunuzdan..
ucretlendırmeyı sordum telekom a; arayan kısı sızı ev telefonundan arıyormus gıbı ucretlendırılıyormus yanı kontoru ev telefonunu aradıgında nasıl gıdıyorsa aynen oyle gıdıyor..şöyle dusunun; o evı arıyor,ev telefonunuz da sızın cebınızı arıyor :)
ben demın aynen boyle yonlendırdım ev telefonunu ve annemın telefonundan evı aradım..cebım caldı :) fakat annemın telefonuyla ararken arama sesını duyamadım..bu yuzden de askerlerınıze yonlendırecegınızı onceden soyleyın kı arama sesını duymadıklarında sasırmasınlar :) bılmıyorum belkı de bır tek bende boyle oldu ama sız yıne de haber verın derım ben...
bılgınız olsun ıstedım :)
canım ya benim nişanlım da 12 ay yapcak.
yemin töreninden sonra 15 gün yol izni varmış,
biz nişanlıyız illa eş ya da ailesi mi olması gerekiyor yanında . sonuçta 15 gün izni var kimse gitmese çıkamıcak mı yani ya da ben çıkaramam mı???
kızlar bu arada ömrüm dediki bu ayın 24 üneymiş yemin törenleri sanırım bütün jandarmaların öyle bilginiz olsunbirde bişey sorucam önemli;mesela ben yemin törenine gidicem diyelim nasıl görücem onu yani törenden sonra izin verirlermi bir saat fln?
benim aşkım ankara polatlıda ama uzun dönem
canım ben bu yöntemi lisede kullanıyodum...
annemler evde olduğumdan emin olmak için ev telefonu bağlatmışlardı benim evime...
ben de böyle yönlendirmiştim...arama sesi de duyuluyordu ozaman...
herhangi bir sorun da yaşamadım...
evet canım meslek kurası ama 18 gün acemilik yapcakmış, 31 aralıkta yemin töreni olup 15 gün izin sonrası da nereye gideceği belli olcakmışş inşallah bana yakına gelirr AllahımYok canım yol izni için geçerli değil bu sadece yemin töreninden sonraki için için öyle bu.Benm eşim kendisi gelmişti ozman hatta. Seninki meslek kurası demek ozaman benimki 3 ay acemilik yaptı kabus gibi. Umarım dağıtımı başka ile cıkar aynı ile çıkarsa yol izni yok. Birde yol parası veriyolar süper bişe bodruma tatile gitmiştik
canım benim eşimde ankara şereflikoçhisarda bir bilgin varmı orayla ilgili
evet canım meslek kurası ama 18 gün acemilik yapcakmış, 31 aralıkta yemin töreni olup 15 gün izin sonrası da nereye gideceği belli olcakmışş inşallah bana yakına gelirr Allahım
benim aşkım ankara polatlıda ama uzun dönem
yok tatlım maalesef şereflikoçhisarı bilmiyorum
benim evimle eşimin evinin arası 110 kmkurada çekti hemde darısı başına
hoşgeldin canımnapalım bugün benimde canım çok sıkkın,hiç rahat diilmiş ömrüm,en son 1 saat önce aradı sesi biraz daha iyidi içim rahatladı,merak etme bitanem her zaman arayamıyolar sık sık ara dedim her zaman arıyamıyoruz bunada şükür dedi arayamıyolar yani fırsat oldukça belki birazdan arar bu saatlerde aramıştı aşkımda dün,biraz zaman geçsin çok rahat edicez,tel.de rahat konuşabilicez safim hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?