• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlaar aşkım aradıı önce cepten sonra evden 4-5 dakika konuştuk,biriyle çok yakın arkadaş olmuş hep beraberlermiş içim rahatladı yalnız hissetmez kendini,aşırı soğukmuş tipi yağıyomuş,sabahtan biraz daha iyiydi sesi çok şükür,gel seni pamuklara sarıcam dedim:69:ahhh ahh sesleri ilaç gibi oluyor şimdi bize dimi:69:

üfff niye kimsenin eşi nişanlısı sevgili erzurumda değil burda :19::19:, sevgilim aramadımı böyle bilgisiz kalıyorumm işte poffffffffff :19::19::95::95:

ve ben ne olursa olsun bugün şafağımı 154 bilmek istiyorum :19: zaten istanbul erzurum arası epey bir mesafe 17 mayıstan önce bile gelebilir o zaman :26: inşallahhhh :50:

BarbieveKen bende üzüldüm hiç tekirdağ yok diye,aynı yere düşenler çok şanslı valla,birisi arasa diğerinin içi rahatlar,güçtür yani ne güzel olurdu bizimde aynı yerde askerimiz olsa:72:

Barbie'cim Sıkılma sen egitimlerden arayamamıstır:16:
bıde uzun dönem eskı safakcılarda bı erzurum olmalı ama topiğe takılmıyo artık sanırım:5:yol izn mutlaka vardır ama sen gene 17 mayısa göre hesapla sonradan düşersin moral olur:49:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bi arkadasın askerliği babaeski diyodu o kim ben yardımcı olabilirim oralıyım,bu arada ankara da askerlik hakkında bilgisi olan varsa nolur anlatsın bana da bide aşkım bugün hiç aramadı

canım benim sevgilim babaeskidee ildeniz kışlasındaymış

Canım benim sevgilimde buna benzer şeyler söyledi.. Yemin töreni 2. hafta 24ünde, dağıtım da 14 ocak dedi ama belki 1 ayı yanlış hesapladı ilk aradığında sorucam! Birde yemin töreninden sonraymış izin dedi.. Belki yerlere göre değişiyodur oof kesin öğrensek ona göre gitcem. Yemin töreninden sonra izin yoksa dağıtım zamanında gidicem :31:
Buarada ben 3 kez konuştum bugün sabah aradı en sın 6 dakika konuştuk kimse yokmuş sırada :34: sesi çok güzel geliyordu ama burnunu çekiyodu inş hastalanmaz hemen :26:

canım seninde sevgilin jandarma mı??

az önce aşkımm aradı yenin töreni 7 aralıktaymış balıkesire asker gönderenlere duyrullurrrr:))))

seninki jandarmada değil herhaldee:26:

BarbieveKen bende üzüldüm hiç tekirdağ yok diye,aynı yere düşenler çok şanslı valla,birisi arasa diğerinin içi rahatlar,güçtür yani ne güzel olurdu bizimde aynı yerde askerimiz olsa:72:
tekirdağ sankilim başka vardı gibi yumi :26: yanlışda hatırlıyor olabilirim :25:
evet çook güzel olurdu :97:

Barbie'cim Sıkılma sen egitimlerden arayamamıstır:16:
bıde uzun dönem eskı safakcılarda bı erzurum olmalı ama topiğe takılmıyo artık sanırım:5:yol izn mutlaka vardır ama sen gene 17 mayısa göre hesapla sonradan düşersin moral olur:49:

gün içerisinde iş telaşesinden bişey anlamıyosun akşam el ayak çekiliyor bilgisayar karşısına geçiyorsun başlıyor kafandaki tilkiler dolanmaya :43::43: burda başka erzurum olsaydı en azından bilgim olurdu biraz :43:
hımm kimki o:26:
zaten beklentilerimi hep minumumda tutuyorum, ama şafağımı deiştirmem 154 bildim bugünü öyle kalsın , 154le mutluyum :1:

bu arada kızlar sevgilmi aradı 2 dk konuştukk bebeğim eve sağsalim geldin mi merak ettim diyoo hala beni düşünüyo kendini bırakmışş kıyamam bennnn herşeyimeee:69: birazdan yemek yiyip bi daha arayacağım seni şimdi eve döndün mü diye aradım diyorr kurbam olduğum:) bu arada nasıl hasta olmuş sesi çıkmıyooo çok canım sıkıldııı:59::58:

Son düzenleme:
cekhu canım unutma beni..
kaybetmeyelim birbirimizi...
benimki aramazsa senden alırım bilgileri...

sen hıc merak etme canım benım..ben bılgı edındıkce sana haber verırım mutlaka :)
artık ev telefonu caldıgında da kosa kosa acıcam :))))))

Canım seninle aynı şekilde düşünüyorum evet dün çok ağladım ama bugün gözlerim dolsada şükür ettim.Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin başka dert,hastalık vermesin...

tabııkıde hayatım...boyle dusunmek lazım..
bızler boyle uzulursek,uzun donemler ne yapsın?ben bu ara sureklı onları dusunuyorum...Allah asıl onlara sabır versın..tabııkıde ıkısıde hasret ama yınede farklı bence...

Gözünaydın tatlım.. Ben de akşam konuşması için beklemedeyim :40: Ne zor şeymiş bu telefonla yaşamak hiç alışkın değilim :96:

Ben sadece duygusal değil hiç müzk açmıyorum ttlm eğlenceliyi de içim kaldırmıyor. :25: Ona da söylemiştim sen gidince arabamın cd çalarını bozucam, tvden müzk kanallarını kaldırcam, ipodumu kırcam, bilgden müzk dosyalarımı silcem diye gülmüştük birlikte açma yeter demişti :)

Şu ilk günleri bir atlatalım da inşallah zamanla daha çekilir hale gelir bu hasretlik.Birkaç saniye sesini duymak bile mutlu olmama yetiyor.Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.

gün içerisinde iş telaşesinden bişey anlamıyosun akşam el ayak çekiliyor bilgisayar karşısına geçiyorsun başlıyor kafandaki tilkiler dolanmaya :43::43: burda başka erzurum olsaydı en azından bilgim olurdu biraz :43:
hımm kimki o:26:
zaten beklentilerimi hep minumumda tutuyorum, ama şafağımı deiştirmem 154 bildim bugünü öyle kalsın , 154le mutluyum :1:

ilk gunler dolaşıcak bıraz fazladan tılkıler sonra bı bakıcaksın gunler azalıyo :31:
azaldıkca sabrında azalıcak ama olsun zaman zaman sıkıstırsada gecicek moralin iyi olsunki askerine enerjı lazım moral lazım:16: sag salım gelecek askerlemiz ınsallah:2:
suan devam eden varmı bılmıyorum ama bıtırenlerde var :44:
minumumda tutman senın ıcın ıyı barbim aramaları duzene gırsın ozaman daha mutlu olcaksın ınsallah:34:

htta burdanda bak ıstersen:61:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...umda-askerlik-yapan-haber-alamayan-varmi.html

bu da baska sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...gilisi-erzurumda-askerlik-yapan-var-m305.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bebeğim yine aradı ve 7 dakika 51 saniye konuştuk...İlk kez bu kadar uzun konuştuk..Ankesörlüden çaldırdı ben aradım onu,böyle yaparsak kontörleride bitmez.
Keşke yaşım daha küçükken yapsaydım askerliği bu kadar ağır gelemzdi o zaman dedi.Sesi kötüydü hep espiriler yaparak güldürmeye çalıştım onu.Bulunduğu birlik ilk kez kısa dönem asker almış.O yüzden yemin törenleri ve usta birlikleri hakkında hiçbirşey öğrenememişler.Yemeklerden,banyo tuvalet sırasından ve soğuktan yakındı.İstanbulu duyunca sıcak memleket diğer yerlere göre demiştim ama stresten mi ısınamıyor acaba benim bebeğim :((
Bir kavuşayım onu pamuklara sarıp sarmalıycam diycem yaz ayına denk geliyor zaten hava sıcak olcak :))))

ilk gunler dolaşıcak bıraz fazladan tılkıler sonra bı bakıcaksın gunler azalıyo :31:
azaldıkca sabrında azalıcak ama olsun zaman zaman sıkıstırsada gecicek moralin iyi olsunki askerine enerjı lazım moral lazım:16: sag salım gelecek askerlemiz ınsallah:2:
suan devam eden varmı bılmıyorum ama bıtırenlerde var :44:
minumumda tutman senın ıcın ıyı barbim aramaları duzene gırsın ozaman daha mutlu olcaksın ınsallah:34:

htta burdanda bak ıstersen:61:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...umda-askerlik-yapan-haber-alamayan-varmi.html

bu da baska sanırım

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...gilisi-erzurumda-askerlik-yapan-var-m305.html

aslında ben moralliyim, moralim bozuk değil bugün. hatta 1 günü bitirmenin verdiği aptalca bir mutluluk bile var:1::1: sadece sesini özledim bide merak ettim çook :97:
seninkide askerde galiba?vnerede?
tşkler canım inceliyim konuları :24:

kızlar bu arada ömrüm dediki bu ayın 24 üneymiş yemin törenleri sanırım bütün jandarmaların öyle bilginiz olsun:72:birde bişey sorucam önemli;mesela ben yemin törenine gidicem diyelim nasıl görücem onu yani törenden sonra izin verirlermi bir saat fln?

Kızlar bebeğim yine aradı ve 7 dakika 51 saniye konuştuk...İlk kez bu kadar uzun konuştuk..Ankesörlüden çaldırdı ben aradım onu,böyle yaparsak kontörleride bitmez.
Keşke yaşım daha küçükken yapsaydım askerliği bu kadar ağır gelemzdi o zaman dedi.Sesi kötüydü hep espiriler yaparak güldürmeye çalıştım onu.Bulunduğu birlik ilk kez kısa dönem asker almış.O yüzden yemin törenleri ve usta birlikleri hakkında hiçbirşey öğrenememişler.Yemeklerden,banyo tuvalet sırasından ve soğuktan yakındı.İstanbulu duyunca sıcak memleket diğer yerlere göre demiştim ama stresten mi ısınamıyor acaba benim bebeğim :((
Bir kavuşayım onu pamuklara sarıp sarmalıycam diycem yaz ayına denk geliyor zaten hava sıcak olcak :))))

ne güzel sık sık arayabiliyor çok şanslısın..
benimki bu kadar arasa ben çok rahat olurum..
biz bir kere 8 ay hiç görüşmemiştik, sadece telden konuşmuştuk.
hep konuşabilsem 5 ay bana vız gelir, tırıs gider valla
.

cokk canim skiliyor kizlar yaa cok özledim ben askimiiii her aradigimda calan telefonu kapali her actigimda cevrimici gordugum msn kapalii :43::43:

kızlar bu arada ömrüm dediki bu ayın 24 üneymiş yemin törenleri sanırım bütün jandarmaların öyle bilginiz olsun:72:birde bişey sorucam önemli;mesela ben yemin törenine gidicem diyelim nasıl görücem onu yani törenden sonra izin verirlermi bir saat fln?

aaa evet bende merak ediyorum:44:

selam kızlarr..nasılsınz napıyosunz..bugun askerim hıc aramadı ben merak ıcerısındeyım..:/ :50:

hoşgeldin canım:71:napalım bugün benimde canım çok sıkkın,hiç rahat diilmiş ömrüm,en son 1 saat önce aradı sesi biraz daha iyidi içim rahatladı,merak etme bitanem her zaman arayamıyolar sık sık ara dedim her zaman arıyamıyoruz bunada şükür dedi arayamıyolar yani fırsat oldukça belki birazdan arar bu saatlerde aramıştı aşkımda dün,biraz zaman geçsin çok rahat edicez,tel.de rahat konuşabilicez safim hepimiz:72:

ne güzel sık sık arayabiliyor çok şanslısın..
benimki bu kadar arasa ben çok rahat olurum..
biz bir kere 8 ay hiç görüşmemiştik, sadece telden konuşmuştuk.
hep konuşabilsem 5 ay bana vız gelir, tırıs gider valla
.

Haklısın canım inşallah sizlerde seslerini duyabilirsiniz.Bizde 3 ay önce 2,5 aylık bir ayrılık yaşadık 2 günde bir nette görüşebliyorduk.telle konuşamıyorduk.Onun üzerine bu ayrılık bana daha hafif geldi.En azından kendi ülkemin topraklarında şuan.

Back