- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşim aradı çok mutlu oldum ama biraz da hüzünlendim.
Kıbrısa gidecekmiş.. gitmem daha iyi olacak diyor.
burası çok soğuk diyor, orası daha sıcak olur diyor..
tabi en önemlisi daha rahat yapması ben görmesem de olur..
o iyi olsun yeter..![]()
bitanem herseyim aradii beniii..cok ihtiyacim vardii bunaa canim askim benimmmm
morali pek iyi degilmis seni cok özledim dedi bebegimmmm
dayanamiyorum sesini duyunca ben yaa
ortam iyi degil diyo cok kalabalikmiss hep bi emirle biseyler yapiyolarmis
bi kantin sirasinda 150kisi var diyo
kütahya hava komutanliginda bilgiler böyle![]()
gecen sene aralık ta kuzenım orada yapmıstı acemılıgını sonra da kayserıye gıttı..suan da da arkdasımın sevgılısı(agustos ta gıtmıstı) kutahya da acemılıkten sonra adana ya gıttı..aslında havacı olması senın ıcın ıyı bır sey..
kutyadayken kuzenımde bıraz sıkıntıdaydı..ama sonra kayserı de rahatladı..
kızlar acemılıkte heryer boyle anladıgım kadarıyla..28 gun ıste bunları gercekten acemılık yasatıyorlar..ama ondan sonra rahat oluyorlar genelde..
kıbrıs guzel canım ıcın gercekten rahat olsun :)
benım arkdasım da kıbrıs ta yapmıstı..cok memnundu halinden :)
bende bır ıkı kez kıbrıs a gıttım :) kıbrıs ın neresıne gıdecegı bellı oldugunda da haber ver mutlaka :) erkek arkdasım 2 sene orada okudugu ıcın ıyı bılır kıbrıs ı ben senı bılgılendırırım :)))
insallahh usta birligide yakin biryer cikar yaa
gerci rahati,morali yerinde olsundaa yeter.
oda diyor dagitim olduktan sonra iyi olur gibi geliyo die insallahhh allahimm
iyi fikir canimm..[sıze="2"]kızlarrr ben lıste yapıcamm .askerlerınız nerelrde bana ozelden mesaj atarmsıın tabıı lıstede adını we askerının yerını gormek ısteyenler.bolece kım nerde herkes bırbırını daha kolay bulur dıe dusunuorumm:92:
[/sıze]
hoşgeldin canımnapalım bugün benimde canım çok sıkkın,hiç rahat diilmiş ömrüm,en son 1 saat önce aradı sesi biraz daha iyidi içim rahatladı,merak etme bitanem her zaman arayamıyolar sık sık ara dedim her zaman arıyamıyoruz bunada şükür dedi arayamıyolar yani fırsat oldukça belki birazdan arar bu saatlerde aramıştı aşkımda dün,biraz zaman geçsin çok rahat edicez,tel.de rahat konuşabilicez safim hepimiz
![]()
ay inşallah rahat eder yaa..
internette gezindim de berbat askerlik için falan diyenler de var..
ne biliyim yaa, burdurda olsa giderdim yanına ama kıbrısa gidemem..
off yaa ben de kendimi düşünüyorum sanırım...
neyse inşallah orda telefon görüşmesi kolay olur sık sık arar..
kafam karıştı yaa...
tamam canım yeri belli olunca haber veririm sana...
7 ocakta da yemin töreni varmış..
aslında ben moralliyim, moralim bozuk değil bugün. hatta 1 günü bitirmenin verdiği aptalca bir mutluluk bile varsadece sesini özledim bide merak ettim çook :97:
seninkide askerde galiba?vnerede?
tşkler canım inceliyim konuları![]()
canım. bu iyi ya da kötü yorumları insanların birazda kişilikleri ile alakalı bence..o yüzden hiç düşünme bunları..
bakalım; hepimiz yaşayıp gorucez iste :)
benimki askere gitmeden önce herkes aynı konu hakkında bin tane farklı şey söyledi mesela,kimisi öyle dedi kimisi böyle dedi..cocuğun kafasını allak bulllak ettiler..simdi kendi yaşayıp görüyor neyin ne olduğunu..
kızlar bu arada askerimin yeminine gidene kadar kilo vermeliyim biraz tombişimde:) 7-8 kilo verirsem çok iyi:)
kızlar benim canımm saat 6 da aradı bi daha da aramadı.bu saatten sonra arayabilirmi acaba yaa