337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kizlar ya benimki facemi girdi bilmiyorum 1saat önce bi video paylasildi faceden 2satir bekliyorum yaa ama o olsa cvp verirdi hemen saniyede yorum yaptim ama cvp vermedi

kızlar dınlemeyın oyle seyler..uzmeyın kendınızı...
bakın ben bır tek dun agladım...bugun hıc aglamadım..ha bır ara gozlerım doldu ama toparladım kendımı o ayrı..
bu bır gorev kızlar ne yapalım..bu sekılde dusunup bunu kabullenmemız lazım..
sukurler olsun kı 155 gun sayıyoruz ve sukurler olsun kı ıyı yerlerdeler hepsı..
aramasalar bıle ıyı olduklarını bılıyoruz..
yapmayın boyle..
aglamayın tam tersı şükür deyın..
ben dunden berı boyle tesellı edıyorum kendımı...

sağol canım yaa... ben de netten ve google earthten biraz gezdim ama askeriyeyi göstermiyorlar sanırım bulamadım... izmirden yakınmı ki çanakkale...
yemin törenine ben gidemem malesef... yol 12 saat sürüyor küçücük çocuklarla mahvoluruz sanırım...

kizlar ya benimki facemi girdi bilmiyorum 1saat önce bi video paylasildi faceden 2satir bekliyorum yaa ama o olsa cvp verirdi hemen saniyede yorum yaptim ama cvp vermedi

nasıl gırebılır kı acemılıkte ınternete?
ınternet cafe mı varmıs bırlıgın ıcınde?bazısında oluyormus cunku..ama acemıbırlıgınde degıl usta bırlıgında oluyormus..

evet haklısın aslında...
askere gidebilecek kadar sağlıklı çok şükür
ama napayım tutamıyorum kendimi...

ben çıkıyorum kızlar... biraz uzanayım kafam çatlıyo...
uyuyamam ama bi deneyeyim bakalım...

cekhu canım unutma beni..
kaybetmeyelim birbirimizi...
benimki aramazsa senden alırım bilgileri...

Canım seninle aynı şekilde düşünüyorum evet dün çok ağladım ama bugün gözlerim dolsada şükür ettim.Allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin başka dert,hastalık vermesin...

Kızlarrrrr kocacığım aradııııı 1 dak.32 saniye konuştuk ilk kez... Çok mutluyummmmmm :))))

Onların usta birlikleri belli değilmiş bu arada...

nasıl gırebılır kı acemılıkte ınternete?
ınternet cafe mı varmıs bırlıgın ıcınde?bazısında oluyormus cunku..ama acemıbırlıgınde degıl usta bırlıgında oluyormus..

hic bilmiyorumki ne oldu anlamadim vallaa yada baslasimi girdi bilmiyom

Canım facede eklediği uygulamalar varsa yada başkası onu bir videoda etiketlediyse ileti görünür o girmemiştir.

hic bilmiyorumki ne oldu anlamadim vallaa yada baslasimi girdi bilmiyom

sözlüm birazönce aradı beni..çok şükür çok rahatım diyo..ama ajandasını bile almışlar..sanmıyorum nete falan girsinler..çünkü en başta sıkı oluyomuş falan..bugün formaliteyle uğraşmışlar tüm gün..hatta şimdi dolabımı yerleştiricem dedi..yanlış olmuştur heralde seninki de...

Hadi bakalım inş en kısa zamanda belli olur daha uçak bileti alıcam işten izin alıcam Aslında pek hazırlamadım kendimi senin gibi hatta keşke 1 ay sonra olsaymış onlarınkide diye düşündüm. Biraz erken geldi Hem biraz daha özlerdik hem de kimbilir birdaha ne zaman gidebilirim sonra kalan zaman daha uzun gelir diye düşündüm.

Kızlarrrrr kocacığım aradııııı 1 dak.32 saniye konuştuk ilk kez... Çok mutluyummmmmm :))))

Onların usta birlikleri belli değilmiş bu arada...

Gözünaydın tatlım.. Ben de akşam konuşması için beklemedeyim Ne zor şeymiş bu telefonla yaşamak hiç alışkın değilim :96:

Aynı şekilde kesinlikle duygusal beni üzecek müzik açmıyorum.Zaten yeteri kadar yanıyor içimiz.

Ben sadece duygusal değil hiç müzk açmıyorum ttlm eğlenceliyi de içim kaldırmıyor. Ona da söylemiştim sen gidince arabamın cd çalarını bozucam, tvden müzk kanallarını kaldırcam, ipodumu kırcam, bilgden müzk dosyalarımı silcem diye gülmüştük birlikte açma yeter demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…