- 18 Ocak 2009
- 2.360
- 467
- 363
Aşkım aradıı yupiiii sesini duymak çok ama çok güzel yaaa![]()
Gözünaydın :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim nişanlım MARDİNDE asker sınırda bi kışladalarmıs hiç tam konusup biseyler ögrenedim 1 dk bile konusamıyoruz desem yeri sanırım ailesinide aradıgı için fazla uzun tutamıyor geridekileride düşünüyor olmalı ben sadece 3 kez sesini duydum ve toplasan belki 3 dk etmez![]()
Beni de kocem aradı... Tam evden çıkıyordum merdivenlerden geri döndüm sanki arayacakmış gibi dedim kayınvalideme de ve aradı gerçekten....
çanakkaleden ezineye göndermişler... çok rahatmış... Henüz eğitime çıkmamışlar...
Koğuşta 10 kişi kalıyomuş... Benimki üst ranzadaymış hemen altında okuldan arkadaşı varmış... çok sevindim... Hemen kapatmam lazım dedi... 10 dk izni varmış diğer arkadaşlarda arayacak dedi... Fırsat bulunca yine arayacak inşallah... Sesini duymak çok iyi geldi...Ama ben hala ağlıyorummm
![]()
1- yemın torenı 2. hafta olacakmıs..yanı 24 Aralık'ta..dagıtım ıse 6-7 Ocak'ta olacakmıs..ızınde o zaman vereceklermıs.yanı o haftasonu ızınlı olacak,cunku o haftasonu dagıtılıyorlar...
ama bu tabııkıde kesın ve net bır bılgı degıl..dun arayıp soyledı erkek arkdasım bunu ama kesın ve net degıl dedıgım gıbı..cevremızde jandarma olarak gıden bır cok kısının bu sekılde olmus ama yıne de heran hersey olabılır.
aaa cekhu gerçekten mi canım...
evet bizimkide kapanıverdi... sonra yeniden aradı...
çok sevindim oradan birini gördüğüme...
msn varsa özelden gönderir misin canım...
bende ilk yemekleri sordum... benim kocem de seçmez güzel sen merak etme dedi...
çok soğuk da yokmuş...
eğitim için derken tekrar başka yere mi gönderecekler ben anlamadım...
bir de nette gezerken gördüm geçen sene ezine jandarma komutnaı odasında intihar etmiş... bu bende bazı endişeler uyandırdı...
Götür Beni Gittiğin Yere / Ferhat GÖÇER-Nefes Film videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
sürekli bu şarkıyı dinliyorum ve ağlıyorum...
eskiden beraber dinler dans ederdik... ama şimdi tek başıma dinliyorum...![]()
Götür Beni Gittiğin Yere / Ferhat GÖÇER-Nefes Film videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
sürekli bu şarkıyı dinliyorum ve ağlıyorum...
eskiden beraber dinler dans ederdik... ama şimdi tek başıma dinliyorum...![]()
Canım benim sevgilimde buna benzer şeyler söyledi.. Yemin töreni 2. hafta 24ünde, dağıtım da 14 ocak dedi ama belki 1 ayı yanlış hesapladı ilk aradığında sorucam! Birde yemin töreninden sonraymış izin dedi.. Belki yerlere göre değişiyodur oof kesin öğrensek ona göre gitcem. Yemin töreninden sonra izin yoksa dağıtım zamanında gidicem![]()
Buarada ben 3 kez konuştum bugün sabah aradı en sın 6 dakika konuştuk kimse yokmuş sıradasesi çok güzel geliyordu ama burnunu çekiyodu inş hastalanmaz hemen :26:
az önce aşkımm aradı yenin töreni 7 aralıktaymış balıkesire asker gönderenlere duyrullurrrr:))))