• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

benim nişanlım MARDİNDE asker sınırda bi kışladalarmıs hiç tam konusup biseyler ögrenedim 1 dk bile konusamıyoruz desem yeri sanırım ailesinide aradıgı için fazla uzun tutamıyor geridekileride düşünüyor olmalı ben sadece 3 kez sesini duydum ve toplasan belki 3 dk etmez :14:

anladım tatlım bozma morlaını sıkma canını emınım bıkac gune teelfon gorusmelerı duzene gırecektır demekkı yerıne gore degısıoo bnmkının ora pek kalablaık deılmıs belkı ondan daha rahat dawranıoo ama emınımkı sneın nısanlında rahata erdektır hanıı dogu oldugu ıcın belkıde askerlere daha fzla ozen gosterıolardır bılgılendırıolardır onların guwenlıgı ıcın yanıı ..herseyde bıı hayır wardır tatlımm dualrını eksık etme gonlunu ferah tut ıı dusun ıı delr olsun askerınede uzuldugunu bellı etme nısanlıymısınız bakk emınım senden baska bısey dusunmıuodurr ..allah kavustursun hayatımm uzme kendını fazla dusunmemeye calısss:50::63::31::20:

Beni de kocem aradı... Tam evden çıkıyordum merdivenlerden geri döndüm sanki arayacakmış gibi dedim kayınvalideme de ve aradı gerçekten....
çanakkaleden ezineye göndermişler... çok rahatmış... Henüz eğitime çıkmamışlar...
Koğuşta 10 kişi kalıyomuş... Benimki üst ranzadaymış hemen altında okuldan arkadaşı varmış... çok sevindim... Hemen kapatmam lazım dedi... 10 dk izni varmış diğer arkadaşlarda arayacak dedi... Fırsat bulunca yine arayacak inşallah... Sesini duymak çok iyi geldi... :43::43: Ama ben hala ağlıyorummm:43:

ben takvım yapıyım kızlar :)
ıkımızın fotograflarıyla olusan bır sfak takvımı yapıcam :D
tam safagı ogrendıgım ıyı oldu bu yuzden :D

kızlar sımdı aradı sevgılım ev telefonundan.:)
ondan oncede bır arkdasımla konusuyordum cepten,erkek arkdası askerde onun da ocak ayında gelecek ınsallah :)
sımdı ondan edındıgım bılgılerı sızlere ıletıyorum :)))))

sabah erkek arkdasım cebımı aradıgında bana 'gerı ara' demıstı,fakat ben arayamamıstım...
arkdasım a anlattım bunu; evet dedı bazı telefonlar oyle aranmıyor dedı ama bazısından aranabılıyor dedı..senı aradıgı ankesorluye dıkkat etsın dedı :) yakında cozer zaten dedı hangısı gerı aranıyor hangısı aranmıyor dedı :)))) bu bııırrrrr
ıkıncısı; demın sevgılım evden aramıs olmasına ragmen 35 sanıyeden fazla konusamadık,telefon kapandı 35 sanıyede bır..o yuzden 3 kere arka arkaya aramak zorunda kaldı...
bunu soyledım yıne arkdasıma :) onlarda da olmus aynı sorun..yıne dedıgı gıbı bazı ankesorluler de oluyormus bunlar...
o yuzden sevgılınzle esınızle konustugunda sızı her seferınde farklı ankesorluden aramasını soyleyın..en problemsız olanını bulmak lazım..gerı donup aramalı olanı ve kesılmeyenı..gercı onlarda sımdı kendı aralarında bu sorunu bır sekılde cozup hangı ankesorluden aramaları gerektıgıne karar verırler en yakın zamanda :) ama ben yınede sıze haber verıyım dedım..
bunlar olağan seylermıs yanı :) acemılk bıtene kadar......

bu arada su aradıgında kıtlenme huyumdan bıran once vazgecsem cok ıyı olacak!!!kıtlendıgım ıcın konusamıyorum konusamadıgım ıcınde sacmalıyorum!!!!cocuga senı cok ozledım dedım!!!!ınsallah onu uzmemısımdır:14: cok lazım dı sankı senı ozledım demek...:14: sankı bılmıyor cocuk :14:

neyse kızlar ben hem su takvımı yapıyım hemde yemek yıyım aksama gorusuruz artık :54::54::54:

Beni de kocem aradı... Tam evden çıkıyordum merdivenlerden geri döndüm sanki arayacakmış gibi dedim kayınvalideme de ve aradı gerçekten....
çanakkaleden ezineye göndermişler... çok rahatmış... Henüz eğitime çıkmamışlar...
Koğuşta 10 kişi kalıyomuş... Benimki üst ranzadaymış hemen altında okuldan arkadaşı varmış... çok sevindim... Hemen kapatmam lazım dedi... 10 dk izni varmış diğer arkadaşlarda arayacak dedi... Fırsat bulunca yine arayacak inşallah... Sesini duymak çok iyi geldi... :43::43: Ama ben hala ağlıyorummm:43:

hahahaahah senın esınle benım sevgılım muhtemelen arka arkayaydılar canım sırada :))) cunku sımdı benım sevgılım aradı benı o da ezıne de :))))))))))))))))
aynen kogusta 12 kısıymıs bızımkı :)))))
ama benı aradıgı ankesorlu cok kotuydu 35 sanıye de bır kapanıyordu :( sende boyle bır sorun oldu mu?
belkı de farklı ankesorlulerden aradılar...
evet cok rahatlarmıs :) sabah soylemıstı bana da sevgılım..sesı cok ıyı gelıyordu sabahta sımdıde :)))
aaa egıtıme cıkmamıslar mı :) bak ben bunu bılmıyordum :) kıyafet vermemıslerdı dun acaba bugun verdıler mı?baska bılgın varsa soylermısın bana da :)))) ay aynı yerde olmaları cok ıyı bızım ıcın :))))

dun gondermıslerdı benımkını ezıne ye...
cunku onlara cıkan canakkalle ıl jandarma dedıklerı yer usta bırlıgıymıs canım..bunları egıtım ıcın dagıtmıslar sımdı..ıste bır kısmını ezıne ye bır kısmınıda baska bır yere yollamıslar...sımdılık ama egıtım ıcın sadece...
bu arada benım sevgılım yemek secmez ama yıne de yemekler fena degıl dedı bılgın olsun :)
haber aldıkca bırbırımıze de soyleyelım maibeyaz olur mu?:26:

aaa cekhu gerçekten mi canım...
evet bizimkide kapanıverdi... sonra yeniden aradı...
çok sevindim oradan birini gördüğüme...
msn varsa özelden gönderir misin canım...

kızlar yazdıklarınızı okuyorum arananların gözü aydın,keşke benim sevdiğimde rahat olsaydı:43:yakın dedik sevindik ne yapıcaz yaa:43::43:bu günleri bir atlatsak inşallah ondan geriye saydığımız günlerde yazacağız buraya:72:

bende ilk yemekleri sordum... benim kocem de seçmez güzel sen merak etme dedi...
çok soğuk da yokmuş...
eğitim için derken tekrar başka yere mi gönderecekler ben anlamadım...
bir de nette gezerken gördüm geçen sene ezine jandarma komutnaı odasında intihar etmiş... bu bende bazı endişeler uyandırdı...

1- yemın torenı 2. hafta olacakmıs..yanı 24 Aralık'ta..dagıtım ıse 6-7 Ocak'ta olacakmıs..ızınde o zaman vereceklermıs.yanı o haftasonu ızınlı olacak,cunku o haftasonu dagıtılıyorlar...
ama bu tabııkıde kesın ve net bır bılgı degıl..dun arayıp soyledı erkek arkdasım bunu ama kesın ve net degıl dedıgım gıbı..cevremızde jandarma olarak gıden bır cok kısının bu sekılde olmus ama yıne de heran hersey olabılır.

Canım benim sevgilimde buna benzer şeyler söyledi.. Yemin töreni 2. hafta 24ünde, dağıtım da 14 ocak dedi ama belki 1 ayı yanlış hesapladı ilk aradığında sorucam! Birde yemin töreninden sonraymış izin dedi.. Belki yerlere göre değişiyodur oof kesin öğrensek ona göre gitcem. Yemin töreninden sonra izin yoksa dağıtım zamanında gidicem :31:

Buarada ben 3 kez konuştum bugün sabah aradı en sın 6 dakika konuştuk kimse yokmuş sırada :34: sesi çok güzel geliyordu ama burnunu çekiyodu inş hastalanmaz hemen :26:

az önce aşkımm aradı yenin töreni 7 aralıktaymış balıkesire asker gönderenlere duyrullurrrr:))))

aaa cekhu gerçekten mi canım...
evet bizimkide kapanıverdi... sonra yeniden aradı...
çok sevindim oradan birini gördüğüme...
msn varsa özelden gönderir misin canım...

msn yok canım benım :(
oyle karar almıstık :) msn ve facebook tarzı seylerı sokmayalım dıye :) o yuzden buradayım sadece :)
bende cok sevındım yaa :)))))
sen ezıne dedın ya dunyalar benım oldu sankı :)))))

bende ilk yemekleri sordum... benim kocem de seçmez güzel sen merak etme dedi...
çok soğuk da yokmuş...
eğitim için derken tekrar başka yere mi gönderecekler ben anlamadım...
bir de nette gezerken gördüm geçen sene ezine jandarma komutnaı odasında intihar etmiş... bu bende bazı endişeler uyandırdı...

evet havası buradan yanı ızmır den :) cok farklı degılmıs sevgılımın dedıgıne gore :) bugun kar yagmıs bıraz,buraya bıle kar yagdı bugun :) hayatımda sayılıdır ızmır de kar gormuslugum :)))))
yok canım egıtım ıcın oradalar ıste sımdı :) dagıtımda oradan dagılacaklarmıs..oyle demıstı dun erkek arkdasım aılesıne..hatta kesın degıl ama yemın torenı 24 aralık ta olabılırmıs..kesın oldugunda da zaten esın soyler sana :))))
hmm bu bılgıyı bılmıyordum ben..neden ıntıhar ettı kı acaba?:26:
bu arada bız dun canakkale ye kadar gıttık :) teslım etmeye :)
ezıne ye gıdecegını duyduk ve hemen ezıne ye ugradık,oradakı askerıyeyı gorduk :))))
kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn bır yer yanı bılgın olsun :) baya buyuktu..zaten ezıne dedıgın yer ufacık bır yermıs,hemen hemen butun ezıne bu askerıye den ıbaret dıyebılırım :) peynırıne laf yok tabıı o ayrı :))))
boyle yanı canım :) daha aklıma net bır bılgı gelmıyor :) ama geldıkce yazıcam mutlaka sana :)))))
sabah borek yemısler mesela :))) :1: borek+peynır+şokella :)))))))))) :9:

kızlar arayanlar için sevindim aramayanlarda üzülmesin bugun bende konusmadım daha belki arar diye bekliyorum:18::93:

Canım benim sevgilimde buna benzer şeyler söyledi.. Yemin töreni 2. hafta 24ünde, dağıtım da 14 ocak dedi ama belki 1 ayı yanlış hesapladı ilk aradığında sorucam! Birde yemin töreninden sonraymış izin dedi.. Belki yerlere göre değişiyodur oof kesin öğrensek ona göre gitcem. Yemin töreninden sonra izin yoksa dağıtım zamanında gidicem :31:

Buarada ben 3 kez konuştum bugün sabah aradı en sın 6 dakika konuştuk kimse yokmuş sırada :34: sesi çok güzel geliyordu ama burnunu çekiyodu inş hastalanmaz hemen :26:

evet ıste daha bellı degıl maaelsef..
daha dagıtım ızını alıp alamayacakları bıle bellı degıl..belkı hıc ızın vermeyebılırler bıle canım..sen cok hazırlama kendını benım gıbı...
hıc bellı olmuyor cunku..yakın bır yere gıderse vermeyebılırler de...
:))))) merak etme hastalanmazlar ıyı bakıyorlardır onlara :))))

az önce aşkımm aradı yenin töreni 7 aralıktaymış balıkesire asker gönderenlere duyrullurrrr:))))

7 ocak olmasın canım o :1:
şaşkın :1:

Back