• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ızmır lı kı sevgılım..mecbur verecek buranın adresını...
yaaaaa amaaannn yaaaa ben bır gun gectı dıye sevınırken ama oldu mu bu sımdı :43::43::43: safak dusuyor derken arttı yanı sımdı :43::43:

Aman üzülmeyin durun bi mayısa gelelim :)
Bak ne dedim size sizin gibi ağlıodum şimdi diomki keşke yine gitse
Erkek milleti işte hiç kadir kıymet bilmiolarrrrrrrr
yandığınızla kalırsınız

canim bende numara var istersen sen dene aramayi mesgul oluyor genelde ama aciyolar bazen benimki ortalikta olmadigi icin gorusemedimm

bende de eni dün aradğı numara var ama aramak doğru olur mu diye düşündüm?aslında aramak çok aklımdan geçti..dün birde daha koğuşlarına dağıtmamışlardı ya hani o yüzden belki uzak biyerdedir şimdi dedim..bugün arayınca sorucam ama..ne olucakki ben ararım bundan sonra..nasıllarmış canım iyilermiymiş?ortam iyi miymiş?koğuşlarına dağıtmışlar mı?ha birde usta birlikleri nerdeymiş acaba söylemişler mi? offf ne çok soru oldu?napıyım beni hiç aramadıki işteyim diye aramadı sanırım:(

Sabah aradı 10:30 gibi bikaç saniye ancak duydum sesini ama yetti 1 gün boyunca o ses bana diyebilirim.Arkadaşın eşide kastamonuda asker o 3 kez filan aramış bugün hatta usta birliğine başka bir il çıkmış doğudan...ama ben hala konuşup bir bilgi alamadım...Sen dua et canım ararsa da iyi haberle arasın...

ewt belli oluyo diyolar gittiği zmn bile ama benm aşkm aramadı off inş. doğu çıkmaz valla dağıtımdada

sulkor cum senın askerın nereye gıtmıstıı? wala benım askım dunden berı nerdeyse bu saate kadr 5-6 kere aradıı soruorum napıosunuz dıe dha hıc bısey yapmıoruzz karısıklık warmıs paztsı egımtımler baslıcak dedıı yanıı yemek yıolarmıs kantınde oturuolarmıs bol bol yuruyoruzz ole takılıoruz kafamıza gore dedı bende cok sasırdımm ..hanı ası falanda yapıolarmıs ya bızımkı ası falan olmamıs bakıorumm burda anlatılanlarada ne bılımm benımkı hayatından gayet memnun bı sıkıtı yokmus yanı hıc asker gıbı deıll gayet arahat fln acaba dıorum benı kandırdıda askere gıtmedımı:52::52::27::27:ama fark ettıgım tek sey sesı azıcık durgun gelıoo:59::59: we 2dkka fln anca konmusuoruzz..

benim nişanlım MARDİNDE asker sınırda bi kışladalarmıs hiç tam konusup biseyler ögrenedim 1 dk bile konusamıyoruz desem yeri sanırım ailesinide aradıgı için fazla uzun tutamıyor geridekileride düşünüyor olmalı ben sadece 3 kez sesini duydum ve toplasan belki 3 dk etmez :14:

bende de eni dün aradğı numara var ama aramak doğru olur mu diye düşündüm?aslında aramak çok aklımdan geçti..dün birde daha koğuşlarına dağıtmamışlardı ya hani o yüzden belki uzak biyerdedir şimdi dedim..bugün arayınca sorucam ama..ne olucakki ben ararım bundan sonra..nasıllarmış canım iyilermiymiş?ortam iyi miymiş?koğuşlarına dağıtmışlar mı?ha birde usta birlikleri nerdeymiş acaba söylemişler mi? offf ne çok soru oldu?napıyım beni hiç aramadıki işteyim diye aramadı sanırım:(

Benide eşim 2 kez aynı numaradan aradı ama aramak doğru olurmu dediğin gibi...Birde fırça çekmesin bana :))))

Kızlar ilk günler arayamamaları çok normal sizin gibi binlercesi telefon beklio
ve bazı öküzler var ellerine geçtimi telefon saatlerce konuşuolar arkada bekleyenleri düşünmeden
arayamıyolar o yüzden meraklanmayın hepsi iyi
ilk günden kötü olcak halleri yok
tek dertleri yerleşmek şimdi
onuda halletilermi hiç problemleri kalmaz meraklanmayın

yandığınızla kalırsınız

neden öyle diyosun canım? seninki geldi mi? sorun yaşadığından yazdın sanırım...

Birde aradıkları numaralardan kesinlikle ulaşamazsınız çünkü dışarda kulubelerden arıolar koğuşta olur kantinde olur yemekhanede olur kimseye ulaşamazsınız öyle
çok düşük ihtimal orda kulübenin etrafında olacakta ulaşacaksınız boşuna yormayın kendinizi

yandığınızla kalırsınız

hesap yaptım da sımdı :)
155 ten sayıyordum ben zaten yanı benım safakta bır artma yok :) ama uzak mesafede olanların eksılecek...
kız gozlerım doldu bıran da 3 gun daha mı koyucam ben sımdı safaga dıye ama degılmıs :66:
17 mayıs ıste tam 155 gun oluyor dunle bırlıkte :)
safagım dogru gıdıyor yanı bugun 154 :64:

Benide eşim 2 kez aynı numaradan aradı ama aramak doğru olurmu dediğin gibi...Birde fırça çekmesin bana :))))

işte bende öyle düşündüm..bir arasın bakalım da sorucam..yoksa ben dayanamayıp arıcam ya..offf biz hiç bu kadar uzun konuşmamazlık yapmamıştık ya..bir sesini duysam rahatlıcam ama:(

ben o kadar özledimki dayanamadim aradim valla nette hatta bikac numara buldumm onu bile aradim:60:
ama bölügünü bilmedigim icin yardimci olamadilar..
fazla gorusemedikk iyiyim dedi dün aksam 11de falan aramisti uyuycaz demisti herhalde dagildilar koguslara usta birligi hakkinda konusmadik canim bilmiyorum belli olmusmudur hemen..
cünki gec geldik birlige demisti islemleri bile bitirememislerdi bugun yapmislar elbiselerini almislar

hesap yaptım da sımdı :)
155 ten sayıyordum ben zaten yanı benım safakta bır artma yok :) ama uzak mesafede olanların eksılecek...
kız gozlerım doldu bıran da 3 gun daha mı koyucam ben sımdı safaga dıye ama degılmıs :66:
17 mayıs ıste tam 155 gun oluyor dunle bırlıkte :)
safagım dogru gıdıyor yanı bugun 154 :64:

;Emin ol bu şafağın çok değişecek :D
biri 155 sayıyo biri 154 :D
Bana göre bugün 155 :(
ama sonuç aynı 17 Mayıs :))

kızlar bugün safak 154 emin olun bundan bütün sayaçlar öyle diyor bizimkinin teslim tarıhı bugundu ama o pazar 14:30 gibi teslim oldu

ben o kadar özledimki dayanamadim aradim valla nette hatta bikac numara buldumm onu bile aradim:60:
ama bölügünü bilmedigim icin yardimci olamadilar..
fazla gorusemedikk iyiyim dedi dün aksam 11de falan aramisti uyuycaz demisti herhalde dagildilar koguslara usta birligi hakkinda konusmadik canim bilmiyorum belli olmusmudur hemen..
cünki gec geldik birlige demisti islemleri bile bitirememislerdi bugun yapmislar elbiselerini almislar

koğuşlarıa dağılmış elbiselerini almışlar demek çok sevindim...sözlüm de dün aradığında 1 dk. bile zor konuşabildik..neden bukadar kısa konuşuyolar acaba? ne zormuş be asker yolu beklemek..yeni yeni koyuyo valla..evimde bile kendimi yabancı bir hayattaymışım gibi hissediyorum..okadar farklıyımki gittiğinden beri sanki bambaşka bir hayat bu yaşadığım..onsuz olmuyor olmuyor olmuyor...

Evet canım geldi evlendim 6 ay oldu :))

Birde aradıkları numaralardan kesinlikle ulaşamazsınız çünkü dışarda kulubelerden arıolar koğuşta olur kantinde olur yemekhanede olur kimseye ulaşamazsınız öyle
çok düşük ihtimal orda kulübenin etrafında olacakta ulaşacaksınız boşuna yormayın kendinizi

Haklısın...Hem dalga filan geçerler belki eşimle , sütünümü iç dedi filan diye :)) ne bileyim erkek milleti belli olmaz...

Back