337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar askerlerinizin aynı yerde olması çook büyük avantaj,keşke tekirdağ cezaevindende bir asker yareni olsa birinden haber alınsa bile insanın içi rahat eder:6:

:64:kızlar inşallah günler göz açıp kapayana kadar geçer Allah bize dayanma gücü verir inşallah herkese iyi geceler

canım yaa:43:bende akşam bir ara kötü oldum,çok ağladım ama şimdi açıldım azcık,her an bir yanımız buruk ama geçicek elfdam:72:

inşallah yumicim inşallah geçicekk..ama her an aklımda ne yapıyo uyudumu,üşüdümü,rahatmı..offf:((
Bu arada yatan arkadaşlara iyi geceler askerlerinizle rüyalarınızda buluşursunuz inşallah

inşallah yumicim inşallah geçicekk..ama her an aklımda ne yapıyo uyudumu,üşüdümü,rahatmı..offf:((
Bu arada yatan arkadaşlara iyi geceler askerlerinizle rüyalarınızda buluşursunuz inşallah

zaten özlemekten daha çok bu sorular üzüyo,üşüdümü?yemeğini yedimi?off:43:havalar ısınsa azcık bari:43:evet inşallah bugün herkes rüyasında askerini görür:69:

way kizlar siz ne kadar kalabaliksiniz yau:1:
Ilk gün cok zordur insan nefes alamiyacagini sanir, yüregine bir tas oturmustur seni heran dahada derine ceker sanki,bogulursunuz ama onlar oraya alisip sizi aramaya basladiklari zamandan sonra dahada kolay gecer.. Safagi attirdikca hafiflersiniz:34:
Hergün iyi olamazsiniz, hele bu ilk zamanlarda hic olamazsniz.. Sakin azmis oho sende 5ayami üzülüyon diyenleri dinlemeyin, sonucta askerlik bu kac gün oldugu önemli degil.. Kimin ne dedigini takmadan kendi istediginiz gibi yasayin duygularinizi..
Biz simdi 335 dönem olarak, kudurmaya baslamis durumdayiz..
Suan daha iyi anliyorumki kizlar; en zor gecen zaman ilk gittigi dönem ve son 1aya yaklasildigi zamanmis:34:
Asker beklemekte cok farkli bir duygu, bununda tadini cikarmaya bakiyoruz.. Sonucta hayattaki hertürlü aci ve mutluluk insanlar icin var.. Basimiz üstüne seve seve yarimizi bekliyoruz..
Allah sabir,saglik ve huzur versin hem sizlere hemde askerlerinize canlar, hersey güzel olacakkk:71:

ben de yatıyorum artık..askere gitmeden hep aşkım iyi geceler derdi:( herkese iyi geceler..

:) bızde de aynen :) ıyı geceler tatlı ruyalar mucks :))))
askerlerımız soyleyemıyor barı bız soyleyelım bırbırımıze :D
ıyı geceler canım tatlı ruyalar muckssss :)))))

ay ben gunluk yazmadım hala :D aklım sızde :D

CAGLO ne kadar güzel yazmışsın,zaten siz bize moral oluyorsunuz inşallah bizde o günlere yaklaşıcaz,hepimiz tez vakitte sevdiklerimize sarılalım inşallah:69:

MAVİGÜL iyi geceler:71:
CEKHUU bende uyumadan bugüne özel mektup yazıcam,bakın ne yapalım bugünkü duygularımızı anlatan bir mektup yazalım eğer aşkımıza kızarsak falan o mektuba bakıp o anın kıy*****i anlarız:69:

arkadaşlar bende 335. dönem asker bekliyorum ilk gün arayamayabilirler çünki gercekten yoğun oluyor ilk gün iş olmuyormuş tanıma ile geçiyor bu yüzden merak etmeyin iyidirler... allaha emanet olsunlar çekecekleri sıkıntıda yemin törenine kadar ondan sonra işleri ddaha kolay olacak her gün sesini duyarsınız hatta günde 2 kere 3 kere bile ararlar... ilk zamanlar sizin için çok zor geçecek ama size uyguladığım rahatlama yöntemlerini anlatayım... alın bir defter yazın duygularınızı sanki sevdiğinizle konuşuyormuş gibi... çünki her derdinizi her sıkıntınızı hemen koşup anlattığınız insana her an ulaşamayacaksınız gerçekten rahatlatıyor hem askerlik bittiğindede çok güzel bir hatıra olur... ilk gün dipsiz kuyu gibi geldiği için zaman bu süreçte hep uzun dönemlerin şafaklarına bakıp şükrettim ben arkadaşlar ben 150 sayarken onlar 300lerdelerdi allah yardımcıları olsun ilk gün içiniz nası yanıyor biliyorum ama alışılıyo gerçekten nefes alamayacakmış gibi oluyor insan her anınız aklınızda oluyor ama zamanla geçiyor... zamanla size askerliğin katkılarını görüyosunuz sabretmeyi küçük seyler için kırmamayı öğreniyosunuz ve her gün aşkınız büyüyor... size bir kötü haberim var benm şafak 38 otuzlu sayılarda şafak sıkıştırmaya başlıyor zaman duruyor sanki... sizde göreceksiniz bu rakamları sabır sabır sabır sonunda aşkınız kocaman olmuş olacak çektiğiniz sıkıntıların ödülünü alacaksınız emin olun ilk zamanlar geçen günleri sayın3 gün oldu 5 gün oldu bi 10 gün geçtikten sonra şafağınızdan düşersiniz daha ii oluyor allah yardımcımız olsun kızlar...

Sen öğren bizide bilgilendir ozaman.Benim gözler iflas etti yatmazsam yarın işe şiş gözlerle gideceğim.Herkese iyi geceler:58:

Sen öğren bizide bilgilendir ozaman.Benim gözler iflas etti yatmazsam yarın işe şiş gözlerle gideceğim.Herkese iyi geceler:58:

tamam canım iyi geceler:71:bu arada PLN-35 çok teşekkürler çok güzel yazmışsın,duygularımı anlatmışsın gerçektende bugün geçmek bilmedi:43:bende şimdi bugünkü duygularımı anlatan bir yazı yazıcam askerime,hepimiz kavuşalım tez zamanda inşallah:72:

Back