337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kizlarr duydum askimin sesiniii teli nasil aciyorum görmeniz lazim
cok iyi geliyodu sesii firsat buldukca riycakmiss kütahya cok soguk diyo islemleri falan bitirememisler yarin dvm ediceklermis..
yatiyomus artikk

alemsin canım bu hiç aklıma gelmemişti:))biz en iyisi ikisinin ortasını bulalım,gerçi böyle diyoruz ama seslerini duyunca duygu patlaması oluyo dimi

canım wala bnm hayatta korktugum en cok sey yanlıs anlasılmaktır yapmadıgım seyıı yaptıı oalrak dusunulmesıdır o yuzden cok detaycıyım we cok ınce dusunorum ee tabıı konu askerım olunca dah fazla ırdelıorum herseyıı o yuzden bebım ya bıde sıze danısım dedım ewett orta yoluu bulmak en ıısı bence bole deıl :84:bolede deıl sanırım buna benzer olamk lasım

bilgisayarın basından kalkmak zorunda kaldım :))) anneminkiyle baglanmistim :) bu saatten sonra aramaz herhalde sevgilim beni diye artık banyoya giriyim dedim..banyodan çıkar cikmaz günlüğümü yazıp aranıza donüyorum ha ona gore :) bu gece uyku yok bize herhalde..gerçi kac aksamdir yok ya neyse :)
ya bu arada bugünden itibaren sayıyoruz di mı:) yani ben banyodan çıktığımda şafak 154 olacak :)))))))

Son düzenleme:
kızlaar bu arada 16 kullanıcı ve 6 misafir kalabalıklaşıyoruz maşallah

tatlım benım benım abım ve en yakın arkadasımın sozlusu mamakta yaptı.abım kısa dönemdı o kadar rahattıkı anlatamam sana mac ızlıyorlar flan mesela. hele kısa dönemlere cok toleranslılar dıyor hep tek kotu yanı cok cok cok soguk bır yer mamak. her aksamda arardı uzun uzun konusurduk numara verdı ordanda bız arardık.cep telefonu kullanmasıda sıkıntı olmamıstı.ben erkek arkadasım gıderken mamak olsun dıye dua etmıstım ınan..

sıhhatler olsun canımsayıyoruz tabii

Kızlar 18 mayısta sabah kahvaltısına evde olacaklar diye biliyorum ben.Bu durumda şafak 156 olmuoyrmu?
Bu arada 337 dönem şafak diye bir link var sitede tıkladığımda site açılmıyor zararlı içerik var diyor. (( şafak panosumu oluşturayım acep ((

kızlar hepinize SILA dan OLURUNA BIRAK şarkısını hediye hediyorum..oluruna bırak her neyse geçer..gün doğsun hele bir üzülmeye mi değer diyo..

kizlarr duydum askimin sesiniii teli nasil aciyorum görmeniz lazim
cok iyi geliyodu sesii firsat buldukca riycakmiss kütahya cok soguk diyo islemleri falan bitirememisler yarin dvm ediceklermis..
yatiyomus artikk

cok sevındımmm sizler boyle haberler verince bana telefon gelmıs gibi seviniyorum nede olsa aynı yerdeler :)

selamlar herkese benim eşimin askerliği de kısa dönem Eskişehire çıktı.dün gönderdik.çok kötü oldum.şimd biraz daha iyiyim.şafak kaç oluyor şimdi 157 mi,izinsiz tabi

İyilikmeleğim Benim nişanlımda Eskişehir'e gitti jandarma olarak.Senin eşin ne olarak gitti ve neresine ??

cok sevındımmm sizler boyle haberler verince bana telefon gelmıs gibi seviniyorum nede olsa aynı yerdeler :)

bende nasil sevindim bilemezsin canimm sesini duymak gibisi yok suan o kadar iyi geldikii canimm sevgilim benimm yanimda olsada öpsem simdii

evet canm bnm adımda safak sureklı kendı kendımı sayıcam artık komık bı durm oldu kendı kendımı yenerm artk :))) :90:

dilimizden düşmez artık ismin,sayıcaz sayıcaz bitecek derlerya sayılı gün çabuk geçer,neyseki burda hep beraberiz yalnız değiliz

bence bu gece kolay kolay uyuyamıcaklar bizde aynı şekilde ama iyi oldugunu bilmek iyi geldi bana moralım azda olsa düzeldi. ama sadece 1 dkya yakın konusabıldık her zaman böyle olmaz ıns yaaa

ya olsun çok konuşamasak da iyi olduklarını bilelim yeter..hemencecik yapıp gelicekler askerliklerini dua edelim ki kısa dönem çıktı:) biz sözlüyüz şuan gelince de nişan yapmayı düşünüyoruz inş..bu bile büyük bir teselli benim için..hem bak şafak bile atıyo..oooo biz şafak saymaya başlamışsak bu iş yarı yarya bitmiş demektir:)herkesin gözü aydın olsun...:)

dilimizden düşmez artık ismin,sayıcaz sayıcaz bitecek derlerya sayılı gün çabuk geçer,neyseki burda hep beraberiz yalnız değiliz

evet cnm ıykı varsnz gercekten cok ıyı gelıyo dertlesıp konusmak..ıns safak doğan gunes dıcez bıgunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…