337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

raziye cnm çok sevindim ya bu saatte arayabiliyorlarmıkiii?ayy benim ömrümde arasa bi sesini duysam gece gece kaymak kafalımın:69:

benimkide il jandarmaydı merkezde yani oraya teslim ettik.ama daha sonra aradığında onları cezaevine götürdüklerini söyledi.içim kötü oldu öyle deyince.senin eşin gidince aramadı mı?

yarenler ....serdem coskundan safak kacta askerım benden tum askerleımıze we asker yarenlerıne armaganım olsunnn:59::16:

tatlım benım benım abım ve en yakın arkadasımın sozlusu mamakta yaptı.abım kısa dönemdı o kadar rahattıkı anlatamam sana mac ızlıyorlar flan mesela. hele kısa dönemlere cok toleranslılar dıyor hep tek kotu yanı cok cok cok soguk bır yer mamak. her aksamda arardı uzun uzun konusurduk numara verdı ordanda bız arardık.cep telefonu kullanmasıda sıkıntı olmamıstı.ben erkek arkadasım gıderken mamak olsun dıye dua etmıstım ınan..

canım eşimin sabahki hali gözümün önünden gitmiyor Ona kızınca bizden ayrı kalsında değerimizi anlasın diyordum ben daha ilk günden onu özlemeye başladım Kayınpederim eşimi götürdü onlarda güzel yer diyorlar sende öyle diyorsun içim rahatladı biraz. Telefonda sesi güzel geliyordu tanıdık arkadaşlarına rastlamış sevinçliydi

Benimkide il jandarmaydı merkezde yani oraya teslim ettik.Ama daha sonra aradığında onları cezaevine götürdüklerini söyledi.İçim kötü oldu öyle deyince.Senin eşin gidince aramadı mı?
benimkide şuan cezaevindeymiş.aradı konuştuk.çok fazla gelen olmuş il jandarma yetmemiş cezaevinin koğuşlarına dağıtmışlar gelenleri.adı korkutuyor ama rahatlarmış.yemeğe çıkacaklardı saat 8-9 gib i.merak etme yani.

bugun uyuyamiycaz yaa sesini duydumya simdide icim icime sigmiyorr vallaa
kizlar ben askima günlük yaziyorum sanki onunla konusurmus gibi ona hitaben ne hissediyosam yaziyorum
askerden geldiginde okuycakmiss:61:
doya doya yazim dükim icimi bitaneme askerimee...
yarin ise gidicemm :50: hic istemiyorum amaa hastayimda biraz
iyi geceler diyorum hepinizee..

Kızlar ben şimdiden 1 ay sonraya uçak bileti aldım,yemin töreni 1 ay sonra olur dedikleri için.Birde gidermişim ve göremezmişim işte o zaman yıkıldığım an olur.Ağlamaktan helak olurum.

safimum inşallah güneşimiz doğacak,bu bahar bizim olucak 337.dönem asker yarenleri:71:

inşallah yumimm.artık şafağımız attı sayılır yarenler..bende kaçıyorum hepimize ii geceler ruyamzda askermzı gorelım herbırımızzz :16: gorusmek uzere guzeller :13:

Bende mustafa ceceli ve elvan günaydının eksik şarkısına takılmış durumdayım.Şarkı bitiyo ben başa alıyorum:)Bu gecede uyku yok anlaşılan dün gecede pek uyumadım bu gece dinleneyim malum yarın iş var dedim ama yok.Yatar yatmaz nezamandır içimde biriktirdiklerim sele dönüştü:43:Baktım olmuyo siteye geri döndüm.Kimseylede paylaşamıyorum.Birbirimizi en iyi biz anlayabiliriz:43::43:

benimkide şuan cezaevindeymiş.aradı konuştuk.çok fazla gelen olmuş il jandarma yetmemiş cezaevinin koğuşlarına dağıtmışlar gelenleri.adı korkutuyor ama rahatlarmış.yemeğe çıkacaklardı saat 8-9 gib i.merak etme yani.

Bu arada askerlerimizin aynı yerde olmasıda ayrıca sevindirdi:)Birbirimizi bilgilendiririz arada

Bende mustafa ceceli ve elvan günaydının eksik şarkısına takılmış durumdayım.Şarkı bitiyo ben başa alıyorum:)Bu gecede uyku yok anlaşılan dün gecede pek uyumadım bu gece dinleneyim malum yarın iş var dedim ama yok.Yatar yatmaz nezamandır içimde biriktirdiklerim sele dönüştü:43:Baktım olmuyo siteye geri döndüm.Kimseylede paylaşamıyorum.Birbirimizi en iyi biz anlayabiliriz:43::43:

canım yaa:43:bende akşam bir ara kötü oldum,çok ağladım ama şimdi açıldım azcık,her an bir yanımız buruk ama geçicek elfdam:72:

HERKESE II GECELR KIZLAR BENDE KACAR ASKIM UYUMUSTUR SIMDIYE BENDE UYIMKI BENI BEKLER O SIMDI RUYASINDA HEMEN GIDIM YANINA BIRICIGIMIN:10::10::10::10::54::54::kkk::kkk::nazar::nazar:

Back