Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahtan adın tezkere değil herkes seni çağırcaktı yoksa gel tezkere gel diyeevet canm bnm adımda safak sureklı kendı kendımı sayıcam artık komık bı durm oldu kendı kendımı yenerm artk :))):90:
yaa kizlar 155 günden itibarenmi sayiyoruz bazilari 158 diyor
Allahtan adın tezkere değil herkes seni çağırcaktı yoksa gel tezkere gel diye![]()
Bende 155 biliyordum ama nişanlım 158 dedi
benimkide il jandarmaydı merkezde yani oraya teslim ettik.ama daha sonra aradığında onları cezaevine götürdüklerini söyledi.içim kötü oldu öyle deyince.senin eşin gidince aramadı mı?
evet cnm ıykı varsnz gercekten cok ıyı gelıyo dertlesıp konusmak..ıns safak doğan gunes dıcez bıgunnn![]()
![]()
safimum inşallah güneşimiz doğacak,bu bahar bizim olucak 337.dönem asker yarenleri![]()
tatlım benım benım abım ve en yakın arkadasımın sozlusu mamakta yaptı.abım kısa dönemdı o kadar rahattıkı anlatamam sana mac ızlıyorlar flan mesela. hele kısa dönemlere cok toleranslılar dıyor hep tek kotu yanı cok cok cok soguk bır yer mamak. her aksamda arardı uzun uzun konusurduk numara verdı ordanda bız arardık.cep telefonu kullanmasıda sıkıntı olmamıstı.ben erkek arkadasım gıderken mamak olsun dıye dua etmıstım ınan..
benimkide şuan cezaevindeymiş.aradı konuştuk.çok fazla gelen olmuş il jandarma yetmemiş cezaevinin koğuşlarına dağıtmışlar gelenleri.adı korkutuyor ama rahatlarmış.yemeğe çıkacaklardı saat 8-9 gib i.merak etme yani.Benimkide il jandarmaydı merkezde yani oraya teslim ettik.Ama daha sonra aradığında onları cezaevine götürdüklerini söyledi.İçim kötü oldu öyle deyince.Senin eşin gidince aramadı mı?
gerçekten konusmak çok iyi oluyormus :) etrafta bir sürü teselli eden insan var ama aynı dertten müzdarıp olanlarla dertlesmek ayrıca iyi geliyormus..
safimum inşallah güneşimiz doğacak,bu bahar bizim olucak 337.dönem asker yarenleri![]()
benimkide şuan cezaevindeymiş.aradı konuştuk.çok fazla gelen olmuş il jandarma yetmemiş cezaevinin koğuşlarına dağıtmışlar gelenleri.adı korkutuyor ama rahatlarmış.yemeğe çıkacaklardı saat 8-9 gib i.merak etme yani.
Bende mustafa ceceli ve elvan günaydının eksik şarkısına takılmış durumdayım.Şarkı bitiyo ben başa alıyorum:)Bu gecede uyku yok anlaşılan dün gecede pek uyumadım bu gece dinleneyim malum yarın iş var dedim ama yok.Yatar yatmaz nezamandır içimde biriktirdiklerim sele dönüştüBaktım olmuyo siteye geri döndüm.Kimseylede paylaşamıyorum.Birbirimizi en iyi biz anlayabiliriz
![]()
Bende mustafa ceceli ve elvan günaydının eksik şarkısına takılmış durumdayım.Şarkı bitiyo ben başa alıyorum:)Bu gecede uyku yok anlaşılan dün gecede pek uyumadım bu gece dinleneyim malum yarın iş var dedim ama yok.Yatar yatmaz nezamandır içimde biriktirdiklerim sele dönüştüBaktım olmuyo siteye geri döndüm.Kimseylede paylaşamıyorum.Birbirimizi en iyi biz anlayabiliriz
![]()