337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

allahh sabir versinn canimm..Hepimiz insallah allahin izniyle tez zamanda kavusucazz Sagliklari yerinde olsun yeterkii

safımum allah ıznıyle hayırlı bı sekılde hep beraber yenıcezz safakR BITMEYE MAHKUMDUR

evet bebısımm morallermzı yuksek tutalımm bıtıcekk..hıc degılse onlar aradıgında neselı konusalım kafalarına takmasınlar uzulmesnler bıde bızee..

sabah kaçta ararlar acaba ben 24 saat teli başucuma açık şekilde koyucam tetikte uyurum artık çaldığı anda zıplarım

evet bebısımm morallermzı yuksek tutalımm bıtıcekk..hıc degılse onlar aradıgında neselı konusalım kafalarına takmasınlar uzulmesnler bıde bızee..

ben ilk alo dediğimde falan güçlü durmaya çalışıyorum 2 saniye sonra sesim çatallanıyo ağlıcak gibisulugözüm işte dayanamıyorum aşkıma napimşaka bi yana gün geçtikçe dahada toparlanalım güçlü karşılayalım askerlerimizi

:

evet bende old edusunuorumm uzuldugumuzu onlara yansıtmayalımm akılları bızde kalmasın dıorumm ama snradan da dıorumkı kendı kendıme acaba neselıı numarası yaptıgımızdada bızı yanlıs anlamasınlar oo keyfıı yerınde ben burda neler cekıorumm gıbısınden dusunurlermı acaba :26:

safımum allah ıznıyle hayırlı bı sekılde hep beraber yenıcezz safakR BITMEYE MAHKUMDUR

hmmm ben hemen görev veriyorlar sanıyordum,teşekkürler bilgi için.

ayyy evet maviş biz böyle haberleşelim..demek yatıyolarmış ha..iyi yatsın uyusun dinlensinler çok yoruldular bugün..içerisi sıcak demek çok sevindim:) benimkide çok büyük dedi memnundu ama sesi de iyi geliyodu..ohhh çok şükür ya....

Kızlar bilgisayarın başından kalkmadım sabahtan beri.Oyalanıp üzüntümü unutmak istiyorum.1 dk bile dursam göğsüm daha çok sıkışıyor.157 Gün nasıl geçecek.Nasıl dayanabilcem.en son 19:45te aradı bikaç saniye konuştuk dakika bile değil.İçim acıyor.

alemsin canım bu hiç aklıma gelmemişti:))biz en iyisi ikisinin ortasını bulalım,gerçi böyle diyoruz ama seslerini duyunca duygu patlaması oluyo dimi

eskişehir e askerliği çıkan vaemı aranızda?tablo hazırlasak aslında bununla ilgili kimin nereye çıkmış kaç günü kalmış evli sevgili vs gibi.ne dersiniz?

bende hic agliycagimi falan düsünmemistim..sabah otobuse binerken konustuk 5dkya kalkiyo askim demisti
tutamadim kendimii cesmeler bosaldi hemen..
üzülmek bitanem dedii gecicek hemen ama gelde üzülme iste..
annesini babasini aradim haber verdimi size die babasi konusamadi bile yengesiyle konustum daha varmamis onun seside kötüydü dügümlendim konusamadimm
düsündükce gözlerim doluyo icimde buruk bi aci
sesini duyunca dayanamiyorumm

Son düzenleme:
yok yok oyle dusunmeyelım gerekırse soylerız ben guclu olmaya calısıyorum sana moral vermek ıcın askerim sende moralını yuksek tut dıye..oyle keyıflerı yerınde fılan dıye dusundurtmeyız..hep mutlu konusamayız tabıkı tukendıgımız zamanlarda olucak ama bıraz oyle bıraz boyle bıtırcez bızde canlarm..:97:

bence bu gece kolay kolay uyuyamıcaklar bizde aynı şekilde ama iyi oldugunu bilmek iyi geldi bana moralım azda olsa düzeldi. ama sadece 1 dkya yakın konusabıldık her zaman böyle olmaz ıns yaaa

benim bebeğin dışında iki yavrum daha var kızım babası gitttiğinden beri ağlıyor zor uyuttum inşallah dersleri etkilenmez ben çocukları üzgün görünce daha da kötü oluyorum Eşim ankara mamak ta Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun

safimu az evvel okudum seninmi ismin şafaktı:)?sürekli çınlatıcaz kulağını topicte o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…