Benim eşim de bugün gittİ. Kendimi darmadağın hissediyorum. 2 haftalık bebeğim teselli veriyor saat 19.00 da aradı cep telefonlarını zaten ellerinden alıyorlar. kontürlü telefondada 3 dakika konuşma hakkın var telefon hemen kapanıyor sabah çok ağladım Sütüm kesilir diye düşünmemeye çalışıyorum ama nafile Allah bütün askerleri sevdiklerine en kısa sürede kavuşturur inşallah
safımum allah ıznıyle hayırlı bı sekılde hep beraber yenıcezz safakR BITMEYE MAHKUMDUR
evet bebısımm morallermzı yuksek tutalımm bıtıcekk..hıc degılse onlar aradıgında neselı konusalım kafalarına takmasınlar uzulmesnler bıde bızee..
evet bebısımm morallermzı yuksek tutalımm bıtıcekk..hıc degılse onlar aradıgında neselı konusalım kafalarına takmasınlar uzulmesnler bıde bızee..
safımum allah ıznıyle hayırlı bı sekılde hep beraber yenıcezz safakR BITMEYE MAHKUMDUR
hmmm ben hemen görev veriyorlar sanıyordum,teşekkürler bilgi için.yemın törenıne kadar klasık yat kalk sürün tarzı seyler olacak sanırım.yemın törenıne son 10 gun kalada yemın torenıne hazırlıklar baslarmıs.görevlerı yemın torenınden sonra baslıyo dıye bılıyorum yanı..
mavigüll benide şimdi aradıııkeyfim birazcıkk yerine geldi şimdi yatıyorlarmıs çok kalabalık ve çok büyük bir yer dedi soğukmus ama icerler sıcakmıss meraklanma dedi. biz böyle haberleri birbirimize verelim :)
hoşgeldin,biliyorum elde değil ama bebişin için ağlama,üzülme canım,nereye gitti askerin?allah kavuştursun
:
evet bende old edusunuorumm uzuldugumuzu onlara yansıtmayalımm akılları bızde kalmasın dıorumm ama snradan da dıorumkı kendı kendıme acaba neselıı numarası yaptıgımızdada bızı yanlıs anlamasınlar oo keyfıı yerınde ben burda neler cekıorumm gıbısınden dusunurlermı acaba :26:
iyi dileklerin için sağol Ankaraya gitti kısa dönem ama bana hiç kısa gelmiyecek anlaşılan
ayyy evet maviş biz böyle haberleşelim..demek yatıyolarmış ha..iyi yatsın uyusun dinlensinler çok yoruldular bugün..içerisi sıcak demek çok sevindim:) benimkide çok büyük dedi memnundu ama sesi de iyi geliyodu..ohhh çok şükür ya....
gözlerim doldu inan senin durumun bizlerdende farklı Allah sabrını verıcek ıns ben guzel tarafından bakmaya calısıp kısa donem dıyorum sende oyle de bence halımıze sukredelım.bu arada eşin nereye düştü?
yok yok oyle dusunmeyelım gerekırse soylerız ben guclu olmaya calısıyorum sana moral vermek ıcın askerim sende moralını yuksek tut dıye..oyle keyıflerı yerınde fılan dıye dusundurtmeyız..hep mutlu konusamayız tabıkı tukendıgımız zamanlarda olucak ama bıraz oyle bıraz boyle bıtırcez bızde canlarm..:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?