337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

tatlım benim bildiğim kadarıyla bu askerler askeriyede santralde telsizlere telefonlara veya yazısmalara bakmak ıcın eğıtım alıp o işlerle ugrasıyorlar dıye bılıyorum.

saol sekerımm brz sevınıorumm ınsallh santrele fln duserse ttelofon derdıı olmaz gıbı me gelıoo yanıı o konuda brz daha rht oluruzz dıe dusunuorumm ıns.yanlıs dusunmuorumdur

selamlar herkese benim eşimin askerliği de kısa dönem Eskişehire çıktı.dün gönderdik.çok kötü oldum.şimd biraz daha iyiyim.şafak kaç oluyor şimdi 157 mi,izinsiz tabi

aynen daaha bir gün olmadan kıymetlerini anladık yaa

benimki komutan kantin dedi kapattı teli suratıma
olsun aradı sesini dydum ya gelince bu kapatmayı 10000 eder getirmezmiyim burnundan ben onun

selamlar herkese benim eşimin askerliği de kısa dönem Eskişehire çıktı.dün gönderdik.çok kötü oldum.şimd biraz daha iyiyim.şafak kaç oluyor şimdi 157 mi,izinsiz tabi

hoşgeldiin,sanırım şafak 154 oldu yada olmak üzere,bende acemiyim ama

saol sekerımm brz sevınıorumm ınsallh santrele fln duserse ttelofon derdıı olmaz gıbı me gelıoo yanıı o konuda brz daha rht oluruzz dıe dusunuorumm ıns.yanlıs dusunmuorumdur

acemilikte çok rahat olamasanız bile acemılık bıttıkten sonra yıne santralde olursa bence rahat olursunuz dıye dusunuyorum senın adına ınss dıyım :)

Benim eşim de bugün gittİ. Kendimi darmadağın hissediyorum. 2 haftalık bebeğim teselli veriyor saat 19.00 da aradı cep telefonlarını zaten ellerinden alıyorlar. kontürlü telefondada 3 dakika konuşma hakkın var telefon hemen kapanıyor sabah çok ağladım Sütüm kesilir diye düşünmemeye çalışıyorum ama nafile Allah bütün askerleri sevdiklerine en kısa sürede kavuşturur inşallah

al bebeım bu lınk safak sayacımız ıns faydalı olur 337. Ksa Dnem

acemilikte çok rahat olamasanız bile acemılık bıttıkten sonra yıne santralde olursa bence rahat olursunuz dıye dusunuyorum senın adına ınss dıyım :)
selamlar herkese bende eşimi dün Eskişehire gönderdim çok kötüydüm dün,ama bugün daha iyiyim.ne görev yapacağı ne zaman belli olur acaba?

hoşgeldin,biliyorum elde değil ama bebişin için ağlama,üzülme canım,nereye gitti askerin?allah kavuştursun

gözlerim doldu inan senin durumun bizlerdende farklı Allah sabrını verıcek ıns ben guzel tarafından bakmaya calısıp kısa donem dıyorum sende oyle de bence halımıze sukredelım.bu arada eşin nereye düştü?

offff senin durum bizden de zormuş.Ben boşuna bıdı bıdı ediyormuşum...26:

sabır cnm arkadaşım sabır...yanında mis kokan bebeğin var

Selam bayanlar çoğumuz seslerini duymuşuz herhalde İki kere aradı sesi çok keyifliydi yeri çok rahatmış kafasına göre kişilerde varmış zaten bi tanıdığı da vardı.. Çok rahatladım ben.. Okulu ondan önce bitirdiğim için hazirana kadar son 1,5yıl ayrı şehirlerdeydik ama tabiki yinede çok sık görüşüyorduk sürekli geliyordu sanki yine öyle olacakmış gibi kandırdım kendimi bakalım kaç gün idare edecek bu beni

selamlar herkese bende eşimi dün Eskişehire gönderdim çok kötüydüm dün,ama bugün daha iyiyim.ne görev yapacağı ne zaman belli olur acaba?

yemın törenıne kadar klasık yat kalk sürün tarzı seyler olacak sanırım.yemın törenıne son 10 gun kalada yemın torenıne hazırlıklar baslarmıs.görevlerı yemın torenınden sonra baslıyo dıye bılıyorum yanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…