tatlım benim bildiğim kadarıyla bu askerler askeriyede santralde telsizlere telefonlara veya yazısmalara bakmak ıcın eğıtım alıp o işlerle ugrasıyorlar dıye bılıyorum.
bendede numara yok yaziyodu canim kesin askim aramisti ama benim safligim istee acamadim
evet ankesörlülerin çoğunda numara yok veya bilinmeyen çıkıyomuş galba,üzülme canım aklında kalbinde onda,bir anlık dalgınlıkla duymamışsındır,yine arar inşallah en kötü yarın duyarsın aşkının sesini
Allahimm sabir verrr daha düne kadar hic böyle olucagini dusunmemistimm
bu aylar aramizda limoniydi hep surekli tartisiyoduk falan belki bu ayrilik iyi gelir demistik birbirimize
bu kadar zor olucagini bilmiyodumm benn onu ne kadar cok seviyomusum megerr bügün anladimm
selamlar herkese benim eşimin askerliği de kısa dönem Eskişehire çıktı.dün gönderdik.çok kötü oldum.şimd biraz daha iyiyim.şafak kaç oluyor şimdi 157 mi,izinsiz tabi
saol sekerımm brz sevınıorumm ınsallh santrele fln duserse ttelofon derdıı olmaz gıbı me gelıoo yanıı o konuda brz daha rht oluruzz dıe dusunuorumm ıns.yanlıs dusunmuorumdur
off kızlar bende çok merak ediyorum nasıl diye.en çok koyanda telefonum hiç çalmiyor.ağlayamıyorum da sadece içimde büyük bi sıkıntı var.4 senedir ilk defa ayrılıyoruz.hem seviniyorum bir an önce bitirip gelecek herşey daha güzel olacak diye bir yandan da içim yanıyo.inşallah tez zamanda ararda sesini duyarım.bende şafak sayacı istiyorum.
evet ankesörlülerin çoğunda numara yok veya bilinmeyen çıkıyomuş galba,üzülme canım aklında kalbinde onda,bir anlık dalgınlıkla duymamışsındır,yine arar inşallah en kötü yarın duyarsın aşkının sesini
insallahhh insallahhhh o arayamazsa ben ariycamm artikk netten buldum bi numara insallah ulasabilirim yaa
selamlar herkese benim eşimin askerliği de kısa dönem Eskişehire çıktı.dün gönderdik.çok kötü oldum.şimd biraz daha iyiyim.şafak kaç oluyor şimdi 157 mi,izinsiz tabi
hosgeldin aramiza canimm evet gercekten cok kötüymuss bu baska bi aciymis(
aynen daaha bir gün olmadan kıymetlerini anladık yaa
insan kaybedince anliyormusya aynen öyle olduu bidaha onu hic üzmuycemmm
selamlar herkese bende eşimi dün Eskişehire gönderdim çok kötüydüm dün,ama bugün daha iyiyim.ne görev yapacağı ne zaman belli olur acaba?acemilikte çok rahat olamasanız bile acemılık bıttıkten sonra yıne santralde olursa bence rahat olursunuz dıye dusunuyorum senın adına ınss dıyım :)
Benim eşim de bugün gittİ. Kendimi darmadağın hissediyorum. 2 haftalık bebeğim teselli veriyor saat 19.00 da aradı cep telefonlarını zaten ellerinden alıyorlar. kontürlü telefondada 3 dakika konuşma hakkın var telefon hemen kapanıyor sabah çok ağladım Sütüm kesilir diye düşünmemeye çalışıyorum ama nafile Allah bütün askerleri sevdiklerine en kısa sürede kavuşturur inşallah
Benim eşim de bugün gittİ. Kendimi darmadağın hissediyorum. 2 haftalık bebeğim teselli veriyor saat 19.00 da aradı cep telefonlarını zaten ellerinden alıyorlar. kontürlü telefondada 3 dakika konuşma hakkın var telefon hemen kapanıyor sabah çok ağladım Sütüm kesilir diye düşünmemeye çalışıyorum ama nafile Allah bütün askerleri sevdiklerine en kısa sürede kavuşturur inşallah
ivittt aynen cnm kac sanıye kaldıgı bıle yazıyoo ama ben duramadım yınede safak kagıdı yaptım yenıcez safaklarııı
selamlar herkese bende eşimi dün Eskişehire gönderdim çok kötüydüm dün,ama bugün daha iyiyim.ne görev yapacağı ne zaman belli olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?