337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar benim aşkımda en son 19:07 de aradı,uyku tutmaz onları bu gecebiraz zaman geçsin rahat rahat konuşabiliriz inşallah hepimiz

KIZLARRRR BISEY SIORCAMM askımın sılusunde muhabere er yazıoduu bunun hakkında bılgısı olan warmı yanıı tekrardan gorev werceklermıı bu muhabere er ne anlama gelıoo bılen warsa lutfenn bılgılendırırse sewınırım

tatlım bende aynı durumdayım kütahyaya havacı olarak gitti ama daha 10 dk önce konustum yatıyorlarmıs sesi güzel geliyordu hiç merak etme dedi.bugun herkes yarı ağlamaklı vazıyette sanırım benım gıbı ama bugunlerden sonra alısıcz ınss

hoşgeldin aramıza canımbenimde elim telefona gidiyo sanki arasam alo dicekallah kavuştursun

tatlım benim bildiğim kadarıyla bu askerler askeriyede santralde telsizlere telefonlara veya yazısmalara bakmak ıcın eğıtım alıp o işlerle ugrasıyorlar dıye bılıyorum.

rıca edrımm tatlımm ama superr bıseymıs ben yazmayıı falan dusunuodumm hıcc gerek kalmadıı bırak gunu saatıı kalan sanıyeyı bıle hesaplıoo

aa evet bende teşekkür ederim canım,şu saniye olayı ilaç gibi geldi,saniyeler ilerledikçe sanki yarın gelicek gibi oluyorum

hosgeldın cnm uzulmemeye calıs burda hepımız aynı durumdayız..yenı yolladık herbırımz askerlerımızı..asker yarenlerı olarak guclu olmalyz ınan alıscaz bıtırcez ınsallah napalım..

insallahh canimm insallahh cabuk gecer bu günler cok özledim simdiden:26:

ohh canim ne guzell cok sevindim benide aramislar ama numara yok duymamissimmm yaa

rıca edrımm tatlımm ama superr bıseymıs ben yazmayıı falan dusunuodumm hıcc gerek kalmadıı bırak gunu saatıı kalan sanıyeyı bıle hesaplıoo

ivittt aynen cnm kac sanıye kaldıgı bıle yazıyoo ama ben duramadım yınede safak kagıdı yaptım yenıcez safaklarııı

ya ben konusamadimm cok kötü biseyy bu yaa nasil alisicam bilmiyorummm
numara falan verdimi seninkii
hoşgeldin aramıza canımbenimde elim telefona gidiyo sanki arasam alo dicekallah kavuştursun

tsk ederim canimm Allah kovustursun hepimizi

off kızlar bende çok merak ediyorum nasıl diye.en çok koyanda telefonum hiç çalmiyor.ağlayamıyorum da sadece içimde büyük bi sıkıntı var.4 senedir ilk defa ayrılıyoruz.hem seviniyorum bir an önce bitirip gelecek herşey daha güzel olacak diye bir yandan da içim yanıyo.inşallah tez zamanda ararda sesini duyarım.bende şafak sayacı istiyorum.

kızlar ya telefonla konuşmanın kıy*****i bin kat iyi anladım,ahh nasıl özledim şimdiden bilsenizhep beraber alışıcaz kızlar,baharımız gelicek tez vakitte

senin askerin nerede canım?hoşgeldin bu arada

Allahimm sabir verrr daha düne kadar hic böyle olucagini dusunmemistimm
bu aylar aramizda limoniydi hep surekli tartisiyoduk falan belki bu ayrilik iyi gelir demistik birbirimize
bu kadar zor olucagini bilmiyodumm benn onu ne kadar cok seviyomusum megerr bügün anladimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…