mavigüll benide şimdi aradıııkeyfim birazcıkk yerine geldi şimdi yatıyorlarmıs çok kalabalık ve çok büyük bir yer dedi soğukmus ama icerler sıcakmıss meraklanma dedi. biz böyle haberleri birbirimize verelim :)
merhaba kizlar..benim herseyim gitti bugün kisa dönem kütahyaya havaci olarak
canimin yarisida gitti onunla beraberr ben ztn yurt disindayim internetten gorusuyoduk
simdi daha cok ayri kaldikk sanki msne girivericekmis gibi oluyoo cokk kötüyüm yaa
aklima geldikce gözlerim doluyor
aradı benım gece kuşum :)
darısı aramayanlarn basına.sesi pek cıvıl cıvıldı
evet cnm ona baktım safak sayacı acılıyo tsk tekrarr
merhaba kizlar..benim herseyim gitti bugün kisa dönem kütahyaya havaci olarak
canimin yarisida gitti onunla beraberr ben ztn yurt disindayim internetten gorusuyoduk
simdi daha cok ayri kaldikk sanki msne girivericekmis gibi oluyoo cokk kötüyüm yaa
aklima geldikce gözlerim doluyor
KIZLARRRR BISEY SIORCAMM askımın sılusunde muhabere er yazıoduu bunun hakkında bılgısı olan warmı yanıı tekrardan gorev werceklermıı bu muhabere er ne anlama gelıoo bılen warsa lutfenn bılgılendırırse sewınırım
rıca edrımm tatlımm ama superr bıseymıs ben yazmayıı falan dusunuodumm hıcc gerek kalmadıı bırak gunu saatıı kalan sanıyeyı bıle hesaplıoo
hosgeldın cnm uzulmemeye calıs burda hepımız aynı durumdayız..yenı yolladık herbırımz askerlerımızı..asker yarenlerı olarak guclu olmalyz ınan alıscaz bıtırcez ınsallah napalım..
mavigüll benide şimdi aradıııkeyfim birazcıkk yerine geldi şimdi yatıyorlarmıs çok kalabalık ve çok büyük bir yer dedi soğukmus ama icerler sıcakmıss meraklanma dedi. biz böyle haberleri birbirimize verelim :)
rıca edrımm tatlımm ama superr bıseymıs ben yazmayıı falan dusunuodumm hıcc gerek kalmadıı bırak gunu saatıı kalan sanıyeyı bıle hesaplıoo
insallahh canimm insallahh cabuk gecer bu günler cok özledim simdiden:26:
ohh canim ne guzell cok sevindim benide aramislar ama numara yok duymamissimmm yaa
tatlım bende aynı durumdayım kütahyaya havacı olarak gitti ama daha 10 dk önce konustum yatıyorlarmıs sesi güzel geliyordu hiç merak etme dedi.bugun herkes yarı ağlamaklı vazıyette sanırım benım gıbı ama bugunlerden sonra alısıcz ınss
hoşgeldin aramıza canımbenimde elim telefona gidiyo sanki arasam alo dicek allah kavuştursun
ya ben konusamadimmcok kötü biseyy bu yaa nasil alisicam bilmiyorummm
numara falan verdimi seninkii
tsk ederim canimm Allah kovustursun hepimizi[/Q
numara görünmedi numara yok yazıodu
belkı tekrar arar basından ayrılma telefonun bence :)
[/Q
numara görünmedi numara yok yazıodu
bendede numara yok yaziyodu canim kesin askim aramisti ama benim safligim istee acamadim
off kızlar bende çok merak ediyorum nasıl diye.en çok koyanda telefonum hiç çalmiyor.ağlayamıyorum da sadece içimde büyük bi sıkıntı var.4 senedir ilk defa ayrılıyoruz.hem seviniyorum bir an önce bitirip gelecek herşey daha güzel olacak diye bir yandan da içim yanıyo.inşallah tez zamanda ararda sesini duyarım.bende şafak sayacı istiyorum.
ama yatiyolarmis galibaa arayamaz belkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?