337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım üzülme evlenince gitmesi daha iyi ben de evliyim 335. ksd asker eşiyim :31:orda senin değerini daha da iyi anlıyo herşey daha güzel olucak bak görüceksin :23:

bak buna sevindim:23:
gerçi Allah razı olsun kıymetimi çok bilir, çok değer verir bana..
ama hangi kadın daha fazlasını istemez ki:69:

viole ve 335 hadi topiğimize gidelim burda bizden başka kimse yok:1:

Son düzenleme:
çanakkale il jandarma komutanlığı çıkmış benim eşime de... hepimiz için hayırlı olur inşallah...
cnm bizm topiktede 3 kişi var çanakkalede bnmkide geliboluda :16: ne mutlu bize :))
:5::14: kzlarrrr yaaa benım bebeğimi agrı dogu beyazıta göndermişlerr yaaaa geceden berii delircemmm ben yaa çookk uzakkk yaaaa :14::14::14::14::50:
cnm 335lerdn tuti wr bizm topikte onun sevgiliside orda bi sorn yşamadı allha şkr
selam kızlar..
kim nereye çıkmış tam okuyamadım..henüz buraya giremiyorum pek..ama pazar gunünden sonra inşallah hep buradayım :) hep beraber atlaticaz bu günleri..çok sık başlığa giremesem de aklım hep sizde,özellikle dün aksam hep sizi düşündüm..kim nereye çıktı diye..Allah hepsini korusun..
bizim Çanakkale il jandarma kısa donem..
anamm bi çanakkale dhaaaaa :64::64:
viole ve 335 hadi topiğimize gidelim burda bizden başka kimse yok:1:
evli ewine köylü köyünee geldmm özoşşş :60::60:

maibeyaz benimki de canakkale deeeeeeee merkez jandar mı senınkı?
kız bı onlıne ol da yaz bana e mi :)))))

arkadaşlar benim nişanlımında kırklareli/babaeski çıktı istanbulda yasıyo iki saat uzakta şimdilik şanslı gerçi ben biraz üzüldüm ben antalyadaydım biraz bana yakınlaşsa olurda neyse inşallah ustada:) bu arada yemin töreni kaç hafta sonra olacak eskiden tecrübeli olan arkadaşlardan bi yardım bekliyorumm hepimizi allah kavuştursunn hayırlı teskereler şimdiden
:72:

inş. herkes için hayırlısı olsun..isimlerimiz yazılmış çok mutu oldum.inş. son şafak içinde yazıcaz bunları..ha gayret sabredin kızlar.zafer bizim olacaaaaak:) bu arada askerleriniz kaç yaşındalar..bizim okul falan derken 24 yaşına denk geldi askerlik..oh şunu da atlatsak zaten engelimiz kalmıcak ki:)ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır:)bizimkiler yarıladılar bile:)

canım bende onu sordum akşamüstü sizlere okumadın galba kalplerimiz birmiş:))benim ömrüm 28 yaşında ben 22 o yüzden bana ufaklığım diyo:)sizin yaş kaç kızlar?

arkadaşlar benim nişanlımında kırklareli/babaeski çıktı istanbulda yasıyo iki saat uzakta şimdilik şanslı gerçi ben biraz üzüldüm ben antalyadaydım biraz bana yakınlaşsa olurda neyse inşallah ustada:) bu arada yemin töreni kaç hafta sonra olacak eskiden tecrübeli olan arkadaşlardan bi yardım bekliyorumm hepimizi allah kavuştursunn hayırlı teskereler şimdiden
:72:

canım hayırlı olsun,galba 1 ay sonra ama tam bilemiyorum bende,allah tez zamanda kavuştursun:)

Deli mutlu oldum ben ALLAHıma 10000lerce kez şükürler olsun....
Aşkım bidenem İstanbul(alemdağ jandarma komando)(kısa dönem)ümraniye :21::72::21::72:

Kendisi mersinlı.Abisinin evi kışlanın tam karşısında:64:evcide çıkabilecek
Ve 15 yıllık çocukluk arkadaşı ile aynı yere düştü:29:

Allah hepimizi kazasiz belasız kavuştursun.Mersinden İstanbula geçerken yanımada uğrayacak askım 1 saatlık uçak yolunu 16 saat yaptı sağolsun...

Birde arkadaşlar jandarmalar yerinden pek oynatılmazmiş(yani İl sınırları dışına cıkmazmıs) dogrumudur??
Kıdemli tezkerecilerden bilgi istiyoruzz

İnsan asker oldumu ayrılık daha bi başka daha bi hüzünlü ALLAH cümlemizi kazasız sevdiklerine kavuştursun..Herşeyde vardır bı hayır

selam kızlar ben de 335 devredeyim.hepinize hayırlı tezkereler dilerim.bizim askerlerimiz gelmek üzere inş size zaman su gibi gelir geçer. burada güzel bir dostluk oluşturun inanın şafaklar daha hızlı geçiyor o zaman.bir şeye ihtiyacınız olursa,kafanıza bir şey t takılırsa biz epek tecrübelendik,seve seve yardımcı oluuruz. ne zamandır yazmak istiyordum da unutuyorum hep,bugüne kısmetmiş. görüşmek üzere:16:

Deli mutlu oldum ben ALLAHıma 10000lerce kez şükürler olsun....
Aşkım bidenem İstanbul(alemdağ jandarma komando)(kısa dönem)ümraniye :21::72::21::72:

Kendisi mersinlı.Abisinin evi kışlanın tam karşısında:64:evcide çıkabilecek
Ve 15 yıllık çocukluk arkadaşı ile aynı yere düştü:29:

Allah hepimizi kazasiz belasız kavuştursun.Mersinden İstanbula geçerken yanımada uğrayacak askım 1 saatlık uçak yolunu 16 saat yaptı sağolsun...

Birde arkadaşlar jandarmalar yerinden pek oynatılmazmiş(yani İl sınırları dışına cıkmazmıs) dogrumudur??
Kıdemli tezkerecilerden bilgi istiyoruzz

İnsan asker oldumu ayrılık daha bi başka daha bi hüzünlü ALLAH cümlemizi kazasız sevdiklerine kavuştursun..Herşeyde vardır bı hayır
Selam canım bende Mersinliyim, erkek arkadaşına hayırlı tezkereler.. Büyük şehirde çok olay olmaz askerlik Allah yardımcı olsun şimdiden, en azından tehlike yok, terör yok. Herşey gönlünüzce olsun. Benim askerim de jandarma olarak yapıyor ancak acemiliğini Katamonuda yaptı çok sevinmiştik, ustaya Doğu'ya gitti. Ama pilot bölge seçilmişti Kastamonu yani ordaki herkes gitti Doğuya. Sanmıyorum değiştireceklerinizi. Herşey gönlünüzce olsunn.. :16:
bu aradaa askeri askerimle aynı yerde olan var mı?(diyarbakır)

Benim askerim de Diyarbakırdaaaaaaaaaaaaaaa :2::52::60:

Selam canım bende Mersinliyim, erkek arkadaşına hayırlı tezkereler.. Büyük şehirde çok olay olmaz askerlik Allah yardımcı olsun şimdiden, en azından tehlike yok, terör yok. Herşey gönlünüzce olsun. Benim askerim de jandarma olarak yapıyor ancak acemiliğini Katamonuda yaptı çok sevinmiştik, ustaya Doğu'ya gitti. Ama pilot bölge seçilmişti Kastamonu yani ordaki herkes gitti Doğuya. Sanmıyorum değiştireceklerinizi. Herşey gönlünüzce olsunn.. :16:

Benim askerim de Diyarbakırdaaaaaaaaaaaaaaa :2::52::60:

hey allahım yaa 337 de misin sen perim. düş önüme topiğe gel bakim:60:

Kızlar bu arada ben Peri, 335. devredenim.. Yardımcı olabileceğimiz bişi olursa çekinmeyin sorun... Allah sizlere çok çok sabır askerlerinize kuvvet versin. Melekler onların yanından ayrılmasın hiç. Çok üzülmemeye çalışın bu günler en zor günler... Hele o gittiği günü hayatınız boyunca unutamayacaksınız ama olabildiğince az hasarlı atlatmaya çalışın bu dönemi.. Bi süre sonra ilişkininiz bambaşka bi boyuta gidiyor çünkü.. Hassas ve ilgili davranırsanız sürekli moralini yüksek tutmaya çalışırsanız, karşılığını öyle büyük bi aşk ve tutkuyla alıyorsunuz ki.. Hemde eskisinden çok çokk daha fazla. Herşey çok güzel olacak kızlar. Kendinize dikkat edin lütfen.... :16: Sevdiklerinizin sizlere ve desteğinize en ihtiyacı olduğu zaman bu unutmayınn... :16:

Back