bir 24 te bende var canım![]()
yazık ama onlara ya:) neyse hemencecik gidip gelsinlerde...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir 24 te bende var canım![]()
canım üzülme evlenince gitmesi daha iyi ben de evliyim 335. ksd asker eşiyimorda senin değerini daha da iyi anlıyo herşey daha güzel olucak bak görüceksin
![]()
cnm bizm topiktede 3 kişi var çanakkalede bnmkide geliboludaçanakkale il jandarma komutanlığı çıkmış benim eşime de... hepimiz için hayırlı olur inşallah...
cnm 335lerdn tuti wr bizm topikte onun sevgiliside orda bi sorn yşamadı allha şkrkzlarrrr yaaa benım bebeğimi agrı dogu beyazıta göndermişlerr yaaaa geceden berii delircemmm ben yaa çookk uzakkk yaaaa
![]()
anamm bi çanakkale dhaaaaaselam kızlar..
kim nereye çıkmış tam okuyamadım..henüz buraya giremiyorum pek..ama pazar gunünden sonra inşallah hep buradayım :) hep beraber atlaticaz bu günleri..çok sık başlığa giremesem de aklım hep sizde,özellikle dün aksam hep sizi düşündüm..kim nereye çıktı diye..Allah hepsini korusun..
bizim Çanakkale il jandarma kısa donem..
evli ewine köylü köyünee geldmm özoşşşviole ve 335 hadi topiğimize gidelim burda bizden başka kimse yok![]()
inş. herkes için hayırlısı olsun..isimlerimiz yazılmış çok mutu oldum.inş. son şafak içinde yazıcaz bunları..ha gayret sabredin kızlar.zafer bizim olacaaaaak:) bu arada askerleriniz kaç yaşındalar..bizim okul falan derken 24 yaşına denk geldi askerlik..oh şunu da atlatsak zaten engelimiz kalmıcak ki:)ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır:)bizimkiler yarıladılar bile:)
arkadaşlar benim nişanlımında kırklareli/babaeski çıktı istanbulda yasıyo iki saat uzakta şimdilik şanslı gerçi ben biraz üzüldüm ben antalyadaydım biraz bana yakınlaşsa olurda neyse inşallah ustada:) bu arada yemin töreni kaç hafta sonra olacak eskiden tecrübeli olan arkadaşlardan bi yardım bekliyorumm hepimizi allah kavuştursunn hayırlı teskereler şimdiden
![]()
Selam canım bende Mersinliyim, erkek arkadaşına hayırlı tezkereler.. Büyük şehirde çok olay olmaz askerlik Allah yardımcı olsun şimdiden, en azından tehlike yok, terör yok. Herşey gönlünüzce olsun. Benim askerim de jandarma olarak yapıyor ancak acemiliğini Katamonuda yaptı çok sevinmiştik, ustaya Doğu'ya gitti. Ama pilot bölge seçilmişti Kastamonu yani ordaki herkes gitti Doğuya. Sanmıyorum değiştireceklerinizi. Herşey gönlünüzce olsunn..Deli mutlu oldum ben ALLAHıma 10000lerce kez şükürler olsun....
Aşkım bidenem İstanbul(alemdağ jandarma komando)(kısa dönem)ümraniye
Kendisi mersinlı.Abisinin evi kışlanın tam karşısındaevcide çıkabilecek
Ve 15 yıllık çocukluk arkadaşı ile aynı yere düştü
Allah hepimizi kazasiz belasız kavuştursun.Mersinden İstanbula geçerken yanımada uğrayacak askım 1 saatlık uçak yolunu 16 saat yaptı sağolsun...
Birde arkadaşlar jandarmalar yerinden pek oynatılmazmiş(yani İl sınırları dışına cıkmazmıs) dogrumudur??
Kıdemli tezkerecilerden bilgi istiyoruzz
İnsan asker oldumu ayrılık daha bi başka daha bi hüzünlü ALLAH cümlemizi kazasız sevdiklerine kavuştursun..Herşeyde vardır bı hayır
bu aradaa askeri askerimle aynı yerde olan var mı?(diyarbakır)
Selam canım bende Mersinliyim, erkek arkadaşına hayırlı tezkereler.. Büyük şehirde çok olay olmaz askerlik Allah yardımcı olsun şimdiden, en azından tehlike yok, terör yok. Herşey gönlünüzce olsun. Benim askerim de jandarma olarak yapıyor ancak acemiliğini Katamonuda yaptı çok sevinmiştik, ustaya Doğu'ya gitti. Ama pilot bölge seçilmişti Kastamonu yani ordaki herkes gitti Doğuya. Sanmıyorum değiştireceklerinizi. Herşey gönlünüzce olsunn..
Benim askerim de Diyarbakırdaaaaaaaaaaaaaaa :2:![]()
hey allahım yaa 337 de misin sen perim. düş önüme topiğe gel bakim![]()
hey allahım yaa 337 de misin sen perim. düş önüme topiğe gel bakim![]()