337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

supersın canım benım :))))
aaaa mavibeyaz senın de mı canakkaleeeee :)))))):72:

bız oyle bılıyoruz canım..ınsallah bıldıgımız gıbıdır..

amin canım amiin...
bizim bildiğimiz boyle ama tabııkıde kesın boyle dıyemem..
ama dunku yogun telefon trafıgı sonucu herkes boyle oldugunu soyluyor :)
ınsallah canım dedıgım gıbıdır..

ya ben nie yokum benmkide istanbul :72:

anladım canım:(bende istanbul ama aşkım ankarada yaşıyor bizde 2 haftada 1 görüşüyoduk kısmetse ankaraya gelin gidicem bende,neyseki kısa dönem çabucak geçicek inşallah canım:)

inş.geçicek canım biz burda hep beraber gün sayıcaz doğan güneşi bi gun bizim için doğacakk vee çok şükür yarabbım dicezz :43:

ay cnm ya yeni evlisin bide hayırlısı hepimiz burdayız artık alışacağız:16:

evet canım evlenir evlenmez asker ettik :)
aslında gitme niyeti yoktu, bir anda karar verdi.
hayırlısı böyle demek ki.. alışacağız hepberaber..

amin canım allahım tez vakitte kavuştursun inşallah:69:

amin canım çok sağol..

kızlar merhaba bende varımm nişanlım askere gidiyor.. balıkesire düştü sevdiceğim.. yarın gece çıkacak yola uzak şehirlerdeyiz iş yerinden izin yok yanına gidemiyorum en son geçen hafta görüştük 6 ay görüşemicez :85: ne diyelim Allaha emanet olsunlar hayırlısı ile gidip hayırlısı ile gelsinler inşallah

ay cnm ya yeni evlisin bide hayırlısı hepimiz burdayız artık alışacağız:16:

amin canım allahım tez vakitte kavuştursun inşallah:69:

amin canım çok sağol..

kızlar merhaba bende varımm nişanlım askere gidiyor.. balıkesire düştü sevdiceğim.. yarın gece çıkacak yola uzak şehirlerdeyiz iş yerinden izin yok yanına gidemiyorum en son geçen hafta görüştük 6 ay görüşemicez :85: ne diyelim Allaha emanet olsunlar hayırlısı ile gidip hayırlısı ile gelsinler inşallah

katlancaz artık yokluklarına burda birbirimizi teselli ederceğiz inşallah geldikleri günleri görürürz :31::31:

hatay serinyol jandarma 156 gün........

benim eşim de acemiliğini hatay serinyolda yaptı canım hayırlı olsun şimdiden.. sormak istediklerin olursa cevaplayabilirim.. ben de 2 kere gittim aşkımın yanına biri yemin töreninde biri bayramda olmak üzere.. :10: çok kalabalık bi yer yanına çok bişey almasın çünkü orda var her şey çarşıda da bulabilir istediğini.. tuvalet ve duş çoğu zaman sorun olabiliyor çok uzakmış koğuşa öyle diyodu eşim..tuvalate giderken gece koşuyo askerler diyodu :9: telefon etmesi zor olabilir kalabalık olduğundan sıra zor geliyodu ama benimki hergün aradı mutlaka.. şimdilik aklıma gelenler bunlar :61:

bu arada diğer asker yarenler Allah yar ve yardımcınız olsun zor bi süreç sizi bekliyo ne yalan söliyim ama moralinizi yüksek tutun ki onlar da sizinle moral bulsun çünkü askerlerinizin morale en ihtiyaç duydukları zaman şimdi

sea cım hayırlı tezkereler özellikle tatlım hiiiiiiç korkma benim aşkımda doğubeyazıtta karakolda askerlik yapıyor hiç dert etme doğubeyazıt tursitik bir yer olduğu için çok güzel bir yermiş benimki usta birliğinde olduğu için rahat canım eniştede acemiliği atlatınca rahat edecektir acemiliği atlatıp seni gün aşırı arayabilir eğer ilçe jandarma komutanlığındaysa daha rahat olailir bile benimki karakol istedi çok şükür rahatız kafana takma cnm çok güzel ve rahat bir yer yanlız biraz soğukmuş ama o kadarda olucak artık...

diğer hanımlar rabbim size sabır versin hepinize hayırlı tezkereler bizler 155 den 40 a düştük darısı sizlerin başına su gibi geçiyor ilk zamanlar zorlanıcaksınız ama alışınca hemen geçecek. mayısta gelecek enişteler inşallah sonra zafer sizin olucak..:72:

canım üzülme evlenince gitmesi daha iyi ben de evliyim 335. ksd asker eşiyim :31:orda senin değerini daha da iyi anlıyo herşey daha güzel olucak bak görüceksin :23:

Son düzenleme:
bebek cim seninkine yedek subaylık çıkmış canım hayırlısı olsun direk rütbeli olucak askerin 5.5 ay ne ise 12 ayda hemen geçer hayırlısı olsun cnm...

Yerler belli olmuşş hayırlı olsun kızlar...Doğuya çıkanlar hiç üzülmesin belkide batıda birçok yerden daha rahat edecekler...Ben 335. dönemde aşkımı Çanakkaleye kısa dönem komando olarak gönderdim.İlk çıktığında çok sevindik batı diye ama acemilikte çok zorladılar eğitimleri çok zordu.Baya bi eziyet çekti şimdi usta birliği daha iyi.Yani nerde rahat edeceği belli olmaz.Allah kavuştursun hepimizi:72:

artvin nasıl biryerdir kızlar bilen gören giden oralı olan varmı:93:
kışı nasıldır
güvenlikli midir

inş. herkes için hayırlısı olsun..isimlerimiz yazılmış çok mutu oldum.inş. son şafak içinde yazıcaz bunları..ha gayret sabredin kızlar.zafer bizim olacaaaaak:) bu arada askerleriniz kaç yaşındalar..bizim okul falan derken 24 yaşına denk geldi askerlik..oh şunu da atlatsak zaten engelimiz kalmıcak ki:)ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır:)bizimkiler yarıladılar bile:)

Back