337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

eveeet...o günler için bugünleri yaşamak zorundayız ...gel tezkere gel tezkere...çok şükür ki kısa dönem çıktı..benim abimde fakülte mezunuydu 10 öncefalan 18 ay asteğmen olarak yaptı.hemde şırnağa düşmüştü.çok şükürki sağ salim geldi..yani diyorumki çok şanslıyız ya 5 ay ne ki..uzun geliyo ama inş .çabucak geçicek kızlaaar.gel tezkere bitsin bu gurbet...

liv im demek aşkın 337 dönem gidiyor askere allah tez vakitte kavuştursun senide cnm...
kızlar göz açıp kapayıncaya kadar geçecek yeterki içinizi ferah tutun..155 den itibaren şafağınızı düşeceksiniz...

Son düzenleme:
kızlar ne güzel yazmışsınız,ben onu yanımdayken bile özlüyorum,gözlerinin her haresine sessizce şiirler yazdığım adam;ahh çok aşığımmmmm sana çoooooookk:69:

tahmini yemin töreni kac hafta içinde oluyoo:43:
yani yerine göre değişir.Silah tut komuta al sürün vırt zırt.ama jandarmalar3 haftada yemin ediyo diye bılıyrum. Yari jandarma olan 335lerden biri yardım edebilirmi??

canım öncelikle allah yardımcınız olsun.benim eşimde şuan 335 kısa dönem olarak askerde jandarma olarak yapıyor.biz teslim edildiği günden sonra 2.cuma yemin törenini yaptık yani yaklaşık olarak 2 hafta falan sonra.benim eşim kırklareli vize de askerlik yapıyor varmı oraya düşen varsa her konuda yardımcı olabilirim..

hadi bakalım kızlar son gün..ağlamak yok unutmayın..biz ağladığımızda onlar daha çok üzülüyor,onları üzmek yok:) uğurladiktan sonra ağlarız doya doya :)))
iyi olduklarını bildikten sonra gerisi önemli değil..bunu unutmayalım..

Allah herkese sabır versin.benim sözlüm yarın gidiyo.ben olamıcam yanında malesef ayrı şehirlerdeyiz:(bir yönden de iyi oluyo yoksa ben onu uğurlarken dayanamazdımki ya:( Allah sabır versin sizlerede.tez vakitte gidip gelirlerde kavuşuruz inş. ya

iki kere yazmisim aynı mesajı :)))

ya bir arkadas demiş,gittikten 2 hafta sonra yemin töreni oldu diye..tahminlerimize gore :) bizimkininde yemin töreni 2 hafta sonra olurmuş,ama dağıtım izni vermezlermiş..dağıtım iznini daha sonra veriyorlarmış öyle oldugunda..doğru mudur :)))

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr, güçlü olun lütfenn. Bugün ve yarın askerlik döneminin en zor ama en güçlü olunması gereken günleri. Onu ağlayan gözlerle uğurlarsanız hep gözünün önüne o sahne gelecek ve üzülecektir. Mümkün olduğunca tebessümünüzü eksik etmeyin, ağlasanız da hemen toparlamaya çalışın.. Yoksa gerçekten çok daha zor oluyor. Hemen geçecek gerçektenn... Üzmeyin kendiniziii sizlere çoookk ama çoook ihtiyaçları varrrr :16:

kızlarrr benn gönderdiimmm askerimi 1 bucuk saat tirr ayrıyım sesini duyamıorum şuan uçakta uçuo 2 de kars a inicek ordan agrıya geçicekkk :43: çookk zorrr Allahım düşmanımın başına asker yolu beklemeyi vermesinn ben şmdiden çookk özledimm ve çookk uzakkk hafta sonuda gidebilecgm bi yer deil orasııı :43::43::43::14::14::14:

haaa kızlar şunuda sölimm unutmadan bir ara elini tutarken çok sıkmışım ve gözlerim dolmuş o anda bana baktıgını ve gözlerinin doldugunu gördüm hemen kafamı çevrdim sakın aglamayın sıkın kendınızı snra ben toparladım ve gidene kadar aglamadım çünkü onlar bzden daha kötü durumdalar arkalarnda kaç kişiyi bırakıolar ağlamaya çok meyilli durumdalar havalimanından içeriye girdii bizde arkamızı döndük kaynanam la ben koptum ağlamaya başladık yanında ağlamayın lütfenn çok zor durumda kalıolarrrr çünküü :43: :43: :43: :14: :14: :14:

canım öncelikle allah yardımcınız olsun.benim eşimde şuan 335 kısa dönem olarak askerde jandarma olarak yapıyor.biz teslim edildiği günden sonra 2.cuma yemin törenini yaptık yani yaklaşık olarak 2 hafta falan sonra.benim eşim kırklareli vize de askerlik yapıyor varmı oraya düşen varsa her konuda yardımcı olabilirim..

canım eşin benim köyümde askerlik yapıo ben kırklareli vizeliyim ve benım babamda orda askerlk yapmş yani kndı memleketınde şans işte eşin gerçkten güsel biyerde :) benim nişanlmda agrı doğu beyazıt a gtti bugun 337,dönem tam olarak kaç gün ögrenebılırmıyım canım ?

kızlar ne güzel yazmışsınız,ben onu yanımdayken bile özlüyorum,gözlerinin her haresine sessizce şiirler yazdığım adam;ahh çok aşığımmmmm sana çoooooookk:69:

ahhh ahhhhh hangimiz aşık deiliski adamlarımızaa sarıldım boynunu kokladım kopamadımm kulagıma fısıldadı aglamak yokk sadece 5,5 ay 5,5 , 5,5 dedi üç dört kere yok aglamıorum aksıne çok mutluyum aşkım geldğinde sana tamamen kavuşmş olucam dedim ama içim kan aglıoduuu hala arada bir boğazım düğümlenio şuan evde durmak istemıoruummm :43::43:

canım eşin benim köyümde askerlik yapıo ben kırklareli vizeliyim ve benım babamda orda askerlk yapmş yani kndı memleketınde şans işte eşin gerçkten güsel biyerde :) benim nişanlmda agrı doğu beyazıt a gtti bugun 337,dönem tam olarak kaç gün ögrenebılırmıyım canım ?

Selam canım sayılı gün su gibi akıp geçecek inşallahhh...Yarın 155'ten inmeye başlayacaksın canım, bizim 335lerden bekleyen arkadaşımız Tutininde askeri Doğubeyazıtta, onunla konuşabilirsin istersen. Hayırlı tezkereler, Allah kavuştursun tatlımmm....

kızlarrr benn gönderdiimmm askerimi 1 bucuk saat tirr ayrıyım sesini duyamıorum şuan uçakta uçuo 2 de kars a inicek ordan agrıya geçicekkk :43: çookk zorrr Allahım düşmanımın başına asker yolu beklemeyi vermesinn ben şmdiden çookk özledimm ve çookk uzakkk hafta sonuda gidebilecgm bi yer deil orasııı :43::43::43::14::14::14:

cnm bnm okurken gözlerm doldu ilk gün çok çok zor hele gidişini seyretmek..
sen ne gzel tutmuşsn kendini aglamamşsn bn tutamamştm ..
allh sabr versn hpinizee sag salim gidip gelsn hpsi inş. :16:

çok cnmsıkıldı ya kendimi tutamıyorum yarndan itibaren şafak saymaya başlıyoruz:5:

Selam canım sayılı gün su gibi akıp geçecek inşallahhh...Yarın 155'ten inmeye başlayacaksın canım, bizim 335lerden bekleyen arkadaşımız Tutininde askeri Doğubeyazıtta, onunla konuşabilirsin istersen. Hayırlı tezkereler, Allah kavuştursun tatlımmm....

tmm canım çok saoll ben bi tutiye bakım bulablcemmi bulamzsam sizin haberınz varmı nasıl rahatmymş dogu beyazt tuti hiç bahsettimi canım ? :43::43:

bu arada benim askerimi 337. dnemin başına vermişler
egitimleri o vericek :69:

askeri geliboluda olan çıkarsa bana ugrasn komutan tanıdk :9::9:
sizinde byle oluck kızlar bnu dşünün 339. dnem açılck sizde oraya yazcaksnz bnm askerm sizinkilere bakıck die :16::16:

cnm bnm okurken gözlerm doldu ilk gün çok çok zor hele gidişini seyretmek..
sen ne gzel tutmuşsn kendini aglamamşsn bn tutamamştm ..
allh sabr versn hpinizee sag salim gidip gelsn hpsi inş. :16:

aminn canımm inş.gecicek ve ben askerime kavuşucam :14::14:

Back