337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sıze bır sey dıyım mı gecen aksam benımkı hasta olmus ya; gece yatarken onun kougusundakı askerlerın bırı gelmıs atesıne bakmıs,bırı gelmıs ustunu ortmus falan..kurbaaaaaaaaaannnnn olurum ben hepsıneeeeeee nasıl da sahıplenmısler bırbırlerınııııı
onlar orda destek bırbırlerıne bız burada

ewt cnm çekemeyen insanlar çok sonradan ağlıyo die arkadn atıp tutuyolar ben kimseye sölemedim iş yerinde sen hiç üzme hep gül onlar kıskansınlar tatlım bunuunutma herşeyinide anlatma pisliklere

evet yaa aynen öle cihan askere gtmeden mesela azcık işlrden dolayı sınırlı olım yuzum asık olsun hemen ne oldu deniz neyın var cıhanlamı tartıştınz yaa sizene size ne dimi ama yaa nasıl dört gözle bakıolar olamsında ayrılalm die kına yakacak durumdalar yaaa ama umrumda deil ve onlara o kozu asla vermem ayy vayy askere gttii yazk dıolar aglım dıo uğraşıolar ama bnde tık yok gtcek tabi gelnce düğün var sanki ne alt tarafı 5,5 ay askerlk yapacak kardeşm ne yapsın dıorum dumur oluolarrr

ameliee tatlım sen de hıc uzulme..
tıpıs tıpıs gelıcek o sana,arıyacak..sımdı orada yapacak hıc bır seylerı yok bunları bızlerı dusunmekten baska

bak ben gördümcnm sakın ağlayım deme tartışsan bile git başka yerde konus dışarı çık arayım de mesela ağlama kıskanıyolar çekemiyolar sırrrını hiçbirzmn verme ağladık noldu ağzında laf milletin insanın canı sıkkın olduğunda dayanamıyo ağlıyo ama artık yok kendimi tutuyorum cnm ağlama sakın gül ağlarsanda git yatağında evde ağla ağzına malzeme yapıyo yapıştırıyo patlatıyo üstüne sakın cnm söleme mutlu ol gül

bide bana şu biraz garip geliyor erkek dediği öyle ağlamaz herşeye ve bırbır bır anlatmaz ıvır zıvırı.yani ne bileyim eğer bizi düşünseler anlatmazlar çok ciddi bişey olmadıkça.benimki çok nazlı değildir nasılsın diyorum rahatım diyor.e doğrusu da bu ne o öyle yok şu oldu yok bu oldu.kızlaaarrr kendinize gelin bence birazda tedirgin olmanızı aklınızın hep onda kalmasını istiyorlar.yoksa bunlar hiçmi hasta olmadılar yalnızken hiçmi yemek yemedikleri olmadı akşama kadar.bebekmi bunlar bırakın Allah aşkına dert etmeyin o kadar.(ayyy evet ya ben hakkaten duygusuzum galiba )

ay iyilikmelegi çok çok çok doğru diyorsun!bende dün iste bu yüzden accayip kizgindim!ama artık dediğin gibiyim bende!hasta olmuş yemek yememiş..bir gün yemez iki gün yemez üçüncü gün mecbur yiyecek,ne yapayım yani?hasta mı?revir var,en olmadı Gata var :) bir seycik olmaz!
hiç bundan sonra böyle seyleri takmiycam kafama..
dün kabus gibi bir gün geçirdim..
asıl o orada oyalanıyor ben burada bütün gün 4 duvar arasindayim..
sen çok doğru düşünüyorsun canım..duygusuzlukla alakası yok ki bunun..mantıklı olan senin yaptığın..yoksa onlar döndüğünde fittiran biz olacaz böyle giderse!

tüh ya..hicbirimizin bebisleri ayni yerde degilmissss (
bu arada selam kizlar :) umarim iyisinizdir.. valla benim safak 156 :) yol iznini katmiyorum ama, belki 1,2 veya 3 gün daha erken olur :)

aynen öle canım wallaa aglamıorum aglamıcamdaaa geleceği günü iple cekıorummm bu bnmkı hala aramadı heee ii geldii bunlara bu askerlkkk

aynen öle canım wallaa aglamıorum aglamıcamdaaa geleceği günü iple cekıorummm bu bnmkı hala aramadı heee ii geldii bunlara bu askerlkkk

benmkide aramadı daha ya işte dün aradı ilk defa bugün aramadı garibim arar bekliyorum iyi olsunda yeterki geleceği günü bende iple çekiyorum ağlama ki onlarda sevinmesinler bizim talihimizkötü böyle insanlarla çalışıyorz

evet cnm ararlar yaaa neyapalım şmdi eğitimleri var ya yemin törenide yaklaşıo boş kalamıodurlarr
asıl onlar bizim talihimizi kıskanıo bizi çok seven nişanlılarımız var hiç kmsenın de gözü götrmüo bu durumu cnm kndıleri böle olamadıgı için imrenıolarr

ewt cnm bizde askerden gelince nişan yapcz ya meraktan ölüyolar telefon dinliyolar ben çıkınca arkamdan konusuyolar bak bak telefon susmuyo die şimdi aramıyo ya ayrıldı sanıyolardır belkide dedikoducular ya aman umrumda değil onlar biz mutlu olalım onlar çatlasınlar

hadi hyrlısı cnm aynen bnmde öle telim hiç susmazdı şmdi askere gttiğini bılıolarya gecen gun laf edıolar şakayla karışık telefonun dınlensın bıras dıolar bıde hahahaha guluolar bnde dedim ki evet cep telefonum dınlenıo ama masa telim çok yoruluo bu seferde çok kontr gtmesnde uzun konuşalım dıe masamdan arıo dedim döt gibi kaldılarr

aynen canım yaa her yerde telefon yanımda hele ki bir banyoya girişim var görmelisin:)))))))

benim eşimde az önce aradı çok kalabalıkmış bulundukları yer bir dakıka anca konuşmuşuzdur...yemekleri güzel değil dedi kıyafetleri çok büyükmüş

benim eşimde az önce aradı çok kalabalıkmış bulundukları yer bir dakıka anca konuşmuşuzdur...yemekleri güzel değil dedi kıyafetleri çok büyükmüş

benımkıde sabah botları tahta olarak degerlendırdı bot degıl onlar tahta yaaa dıyor

kızlaar benim ömrüm aradı yarım saat önce bu sefer 3dakika konuşabildik çok şüküryarı aç yarı tokum işte dedi kıyamam yaabide horlama sesinden sabahlamış benimkinefret ederde horlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…