ewt cnm çekemeyen insanlar çok sonradan ağlıyo die arkadn atıp tutuyolar ben kimseye sölemedim iş yerinde sen hiç üzme hep gül onlar kıskansınlar tatlım bunuunutma herşeyinide anlatma pisliklere
evet yaa aynen öle cihan askere gtmeden mesela azcık işlrden dolayı sınırlı olım yuzum asık olsun hemen ne oldu deniz neyın var cıhanlamı tartıştınz yaa sizene size ne dimi ama yaa nasıl dört gözle bakıolar olamsında ayrılalm die kına yakacak durumdalar yaaa ama umrumda deil ve onlara o kozu asla vermem ayy vayy askere gttii yazk dıolar aglım dıo uğraşıolar ama bnde tık yok gtcek tabi gelnce düğün var sanki ne alt tarafı 5,5 ay askerlk yapacak kardeşm ne yapsın dıorum dumur oluolarrr
lizbeth80MARDiN 70. Mekanize Piyade Tugayı
nesfit0000SİİRT 3. Komando Tugayı
iyilikmelegimEskişehir Jandarma Komutanlığı
sulkorMARDİN kızıltepe
BarbieveKenErzurum 4.zh.tgy.kmt
celifGaziantep 5. zh.tgy.kmt
_mina_Burdur 58.Piyade Alay Komutanlığı
NurburKIRKLARELİ 55'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
tüh ya..hicbirimizin bebisleri ayni yerde degilmissss(
bu arada selam kizlar :) umarim iyisinizdir.. valla benim safak 156 :) yol iznini katmiyorum ama, belki 1,2 veya 3 gün daha erken olur :)
bak ben gördümcnm sakın ağlayım deme tartışsan bile git başka yerde konus dışarı çık arayım de mesela ağlama kıskanıyolar çekemiyolar sırrrını hiçbirzmn verme ağladık noldu ağzında laf milletin insanın canı sıkkın olduğunda dayanamıyo ağlıyo ama artık yok kendimi tutuyorum cnm ağlama sakın gül ağlarsanda git yatağında evde ağla ağzına malzeme yapıyo yapıştırıyo patlatıyo üstüne sakın cnm söleme mutlu ol gül
aynen öle canım wallaa aglamıorum aglamıcamdaaa geleceği günü iple cekıorummmbu bnmkı hala aramadı heee ii geldii bunlara bu askerlkkk
benmkide aramadı daha ya işte dün aradı ilk defa bugün aramadı garibim arar bekliyorum iyi olsunda yeterki geleceği günü bende iple çekiyorum ağlama ki onlarda sevinmesinler bizim talihimizkötü böyle insanlarla çalışıyorz
evet cnm ararlar yaaa neyapalım şmdi eğitimleri var ya yemin törenide yaklaşıo boş kalamıodurlarr
asıl onlar bizim talihimizi kıskanıo bizi çok seven nişanlılarımız var hiç kmsenın de gözü götrmüo bu durumu cnm kndıleri böle olamadıgı için imrenıolarr
ewt cnm bizde askerden gelince nişan yapcz ya meraktan ölüyolar telefon dinliyolar ben çıkınca arkamdan konusuyolar bak bak telefon susmuyo die şimdi aramıyo ya ayrıldı sanıyolardır belkide dedikoducular ya aman umrumda değil onlar biz mutlu olalım onlar çatlasınlar
git bence bişicik olmaz
benimkide dün sabah arayabilmişti, ama ondan sonra çıt çıkmadıbekle canım bende tel başında bekliorum .. işyerinde bile tel elimden cebimden düşmüyor. wcye giderken bile alıyorum yanıma
benim eşimde az önce aradı çok kalabalıkmış bulundukları yer bir dakıka anca konuşmuşuzdur...yemekleri güzel değil dedi kıyafetleri çok büyükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?