harikaymış bu şarkı teşekkürler canım
sabaha kadar aynı şarkıyı dinleyip durdum wallacanım
benim kocişimde dün teslim oldu bir haftadır ayrıydık zaten ama sanki gelcek gibi geliıodu bana hep gülen adam teslim olurken sesi zor çıkıodu telfnda...bir an önce çiçekler açsın bahar gelsin de askerlerimze kavuşalım inşallah ...
Video: Mustafa Ceceli & Elvan Günaydın - Eksik (Yeni Single) - Timsah.com
bu şarkıyı dinleyin kızlar çok güzel tam bizlere göre
yağmur iş yerndeyım beni aglatmayn ltfen yaaa zaten dokunsalar aglıck durumdayımm
hiç olmazsa siz habe alıyosunuz ben daha hiç konuşamadım :84:
Çok şükür burdan bi arkadaş buldumda birazda olsa içim rahatladı..
bizim onlardan daha güçlü olmamız lazım
ay cnm ağlama nie ağlıyosun alışmalıyız ama böyle yapmayın kızlar salmayın kendinizi böyle olmuyo toparlanın artık
ağlamıorum ama gözlerım dolup dolup kuruo aşkımın o gidişi gelnce aklımaaaa
gittiğinden beri duyamadnmı sesini hiçç nereye gttiki böle arayamıo bızımkıler gunde 1 kere bıle olsa aradılar hepp bugun bnde duyamadım halaa öglenı beklıorumm cnm snde en kısa zamanda duyarsn inş.sesini bugun arıck senınkı bak görrr
valla bilmiyorum öyle dedi belki izin kullanacaktır,sorarım bugün.ama yemin töreninde öyle gariban gariban yazık ya gisemmi acabadağıtımda nasıl 1 hafta izinli oluyor?
eğer izinliyse gitme tabiki ne gerek var
canım bence bnugunde bekle yarın öglen saatınde ararsın 12 1 gibi yemek saatleri oluo ozaman ararsın tabi bnm fkrımm :44:canım benim çok sağol,inşallah dediğin gibi olur,arar bugün...
benimki yakında,edirne keşanda ama dünde yazmıştım bizimki karışık bi durum.
ayrıydık aslında,gitmeden önce konuştuk barışır gibi olduk öyle karmakarışıkken gitti yani.. :85:
en son teslim olmadan önce aradı..dahada aramadı.
bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.numarasını buldum ama arasammı aramasammı bilemedim..
aykıyamam ya bende öleyim sizböyle yaparsanız bende başlıcm ya yapmayın bak çok kötü oldum ya
canım bence bnugunde bekle yarın öglen saatınde ararsın 12 1 gibi yemek saatleri oluo ozaman ararsın tabi bnm fkrımm :44:
tamam cnm tamam iş yernde aglamak istemıorum mllet zaten böle dört gözle bakıo cekemeyen insan cokk o yusden aglamıorum hiçç burda mutlu gibi duruorum ama içten nasıl özluorum askerimi anlatamam
burdan sağolsun bi arkadaşın sevgilisi onunla aynı yerdeymiş,bu akşam belki haber alırım ondan dedim.
bi kaç gün daha bekleyip öyle aramayı düşünoyorum ama bakalım..
benmi çok duygusuzum arkadaşlar ilk gün kötü oldum tutamadım kendimi gün boyu ağladım ama ertesi günden itibaren hiç bişey yoktu.sanki aylardır askerdeymiş gibi bir kabullenmişlik.ara ara sesini duyamadığımda kötü oluyorum tüh diyorum yani o da o kadar ama öyle salya sümük durumları yok bende valla.ayyy çok duygusuz hissettim kendimi sizlerin yanında :78:
ayy siz burda bunalım takıldıkça benide hayata küstüyorsunuzz
aramadı sormadı diye dövünmeyelim, birbirimizide etkileyecek duygusal messajlar yazmayalım artık kızlar yaaa
cekhu doğru söylüyor
nasıl olsa arayacaklar biliyoruz , o yüzden dövünmek çare değil artık bunu anladık
moral moral moralllllllllllll lazım bize
hayata dönelim, normal mıhabbet etmeye çalışalım
burda gerçekten birbirimizin psikolojisinden çok etkileniyoruz o yüzden hep olumlu konuşmaya özen gösterelim bence :87::87:
canım bence bnugunde bekle yarın öglen saatınde ararsın 12 1 gibi yemek saatleri oluo ozaman ararsın tabi bnm fkrımm :44:
tamam cnm tamam iş yernde aglamak istemıorum mllet zaten böle dört gözle bakıo cekemeyen insan cokk o yusden aglamıorum hiçç burda mutlu gibi duruorum ama içten nasıl özluorum askerimi anlatamam
benmi çok duygusuzum arkadaşlar ilk gün kötü oldum tutamadım kendimi gün boyu ağladım ama ertesi günden itibaren hiç bişey yoktu.sanki aylardır askerdeymiş gibi bir kabullenmişlik.ara ara sesini duyamadığımda kötü oluyorum tüh diyorum yani o da o kadar ama öyle salya sümük durumları yok bende valla.ayyy çok duygusuz hissettim kendimi sizlerin yanında :78:
ayy siz burda bunalım takıldıkça benide hayata küstüyorsunuzz
aramadı sormadı diye dövünmeyelim, birbirimizide etkileyecek duygusal messajlar yazmayalım artık kızlar yaaa
cekhu doğru söylüyor
nasıl olsa arayacaklar biliyoruz , o yüzden dövünmek çare değil artık bunu anladık
moral moral moralllllllllllll lazım bize
hayata dönelim, normal mıhabbet etmeye çalışalım
burda gerçekten birbirimizin psikolojisinden çok etkileniyoruz o yüzden hep olumlu konuşmaya özen gösterelim bence :87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?