337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

şafagı karıştrdım ben yaa 151 deilmi bugun ?

ay yoksa 151 mi kıs vallahi bende karıştırmış olabilirim
hayatım 151 olsun daha iyi doğrudur bende hata olabilir 151 ya pardon cnm valla kafam bir karışık

Son düzenleme:
ay yoksa 151 mi kıs vallahi bende karıştırmış olabilirim
hayatım 151 olsun daha iyi doğrudur bende hata olabilir 151 ya pardon cnm valla kafam bir karışık

töbee bismillahh kzlarr dogru sayalım ltfennn koskoca bi gün yaaa

Şafagımız 151 güzellerrr

kızlar benimkiyle konuştuk akşam 24. de yemin töreni varmış ocak 7 de dağıtım varmış.yemin törenine gelmeyin dağıtımda ben 1 hafta izinliyim zaten dedi.ama benim içime sinmiyor sizce ne yapmalıyım?

arkadaşlar şafağı neye göre hesaplıyoruz?benimki 12 nde gitti ne zaman gelecek?şafağım kaç benim?hesabıma göre eğer 17 ne gelecekse mayısın 152 falan oluyor???????????

Son düzenleme:

dağıtımda nasıl 1 hafta izinli oluyor?
eğer izinliyse gitme tabiki ne gerek var

benim kocişimde dün teslim oldu bir haftadır ayrıydık zaten ama sanki gelcek gibi geliıodu bana hep gülen adam teslim olurken sesi zor çıkıodu telfnda...bir an önce çiçekler açsın bahar gelsin de askerlerimze kavuşalım inşallah ...

Video: Mustafa Ceceli & Elvan Günaydın - Eksik (Yeni Single) - Timsah.com

bu şarkıyı dinleyin kızlar çok güzel tam bizlere göre

ben dün başladım dinlemeye canım...ilk günler gerçekten çok zormuş sanki zaman duruyor o şimdi yemekmi yiodur begenmişmidir yatmışmıdır rahatmıdır hep bir merak içinde oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…